Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grafik ve oynanış çok iyi. Ana karakterde oyuna ısınmada baya önemli rol oynuyor tam fırlama :)
  • Grafikler sahane olmuş. . Bazen gemiyi denizde demir atip en tepeye cikiyorum.. manzarayı seyre daliyorum... gemime yerlestikten beri ana gorev yapamaz oldum.. bu aksam görev yapayim biraz...

Bu arada bilen varmi ? Boyle gizli gorevler yada hayalet gemi hikayesi felan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adéwalé kullanıyordur gemiye tekrar döndüğün zaman dikkat edersen dümeni o tutuyor Edwardı görünce bırakıyor
  • Dun itibariyle main story ana görevler bitti... gerçekten dinamikler ve oyun fiziği kimi yerlerde çok üst düzey olmakla beraber bazı kovalama ve takip görevlerinde berbat haller alabiliyor diyebilirim. Ayrıca birçok görevde öldürmem, yok etmem, bulmam gereken kişiler tamamiyle kayboluyor ve ölüp tekrar başlamak zorunda kaldığım anlar oluyor... Ama genel hatlarıyla oynanabilirlik ve yan görevlerin çeşitliliği açısından ana hikayeyi bitirsenız dahi sıkılmayacaginiz bir oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatkrky -- 9 Aralık 2013; 13:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Adéwalé kullanıyordur gemiye tekrar döndüğün zaman dikkat edersen dümeni o tutuyor Edwardı görünce bırakıyor

Adéwalé dediğin benim eleman
    ben kendi gemimden bahsetmiyorum ki
    benim denediğim görevi başka yoldanda tamamlayabilirmiyim in bir girişim örneği
    hocam istediğimiz sorudan başlayabilrmiyiz.

1.2.8.5.10.100.eldeki rakamlar bu = 350 ye ulaşılacak
    ister böl ister çarp ister çıkar..yani

görsel anlamda, başa dönse oyun a.c 1 es geçiyorum 2 ve bh öyle çatılarda geçse
    bu kalite ile çok muhteşem olurdu dipnot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 9 Aralık 2013; 18:58:42 >

• olayı anlamadım ama
    100*8=800
    800/2=400
    5*10=50
    400-50=350
    350*1=350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 9 Aralık 2013; 19:03:32 >
  • Pardon hocam ben yanlış anlamışım dediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 9 Aralık 2013; 19:16:19 >
  • Oyunun ana senaryosu bittikten sonra serbest devam edebiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 9 Aralık 2013; 19:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Oyunun ana senaryosu bittikten sonra serbest devam edebiliyormuyuz ?

Evet.
  • Oyunun son çıkan patchini paylaşabilir misiniz arkadaşlar.Konuyu pek takip edemedim.Bir de oyuna patchle birlikte physx efektleri eklenecekti eklendi mi ?
  • Jackdow da rahat etmek için hangi parçaları upgrade ediyorsunuz genelde ?
  • Oyun cok zevkli ama AC serisinin havasi eksik oyunda o AC atmosferine donus yapsalar mukemmel olacak.

Korsan muhabbetlerinin olmadigi bir AC oyunu bence cok daha guzel olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar 7870XT ile 60-45 FPS arası gidip geliyor sürekli.Çok rahatsız edici.FPS'yi 45'e sabitlemenin bir yolu yok mudur?

EVGA precision x ile sabitleyebilirsin

Programın neresinde o ayar

• arkadaşlar benim ekran kartı 2gb gt 650m biliyorum oyun için biraz düşük kalıyor ama düşük ayarda bile 20 fps felan alıyorum nasıl arttıracağım bunu.Kullanmam gereken grafik ayarlarını söyleyebilecek birisi var mı ?Düşük ayarda 30 fps felan almam gerek diye düşünüyorum.
  • %30 oldu oyun ama gemilere dalmaktan ana görev yapamıyorum cidden Oyun baya keyifli.Korsan sürümde bazı hatalar var birde filoyu kullanamıyorum.Alsam mı diye düşünmüyor değilim.Ama save'im çalışır mı çalışmaz mı ondan korktuğum için şüpheliyim.
  • Uplay kullanan varsa ekleyebilir . fasakasaUP

Bu arada önceki oyunlarda assassinleri çağırabiliyorduk aksiyonlarda. Bunda da topladığımız gemileri savaşlarda çağırma şansımız yok mu ?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Yok ne yazık ki, sadece göreve göndermek var gemileri. Saçma aslında, benim sonlara doğru frigate ve man-o-war lardan oluşan 15 gemilik koca bir donanman vardı. Karayipleri ele geçirebilirdim çok rahat :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Aralık 2013; 8:50:41 >
  • arkadaşlar oyunda save sorunum var. bilgisayarımda harddisk değiştirdim. eski save dosyalarını yeni diske kopyalıyorum ama oyun görmüyor sıfırdan başlatıyor yardımcı olurmusunuz.
  • Oyunun adı sadece Black Flag ya da bilmem ne süikastçisi falan olsaydı güzel oyun derdim. Ama Assassin's Creed olunca beklediğim zevki alamadım. Adamlar ilk 4 oyunu öyle bir yaptılar ki artık o seviyeye ulaşmak, o oyunların verdiği tadı almak imkansız gibi. AC3 ve Black Flag'te o aradığım havayı bulamıyorum. Sırf eski oyunların ve hikayenin hatrına, bitirmek için öylesine oynuyorum artık. Bir filmin, oyunun, kitabın ya da herhangi birşeyin ilkini çok sevince ikincide beklentimi çok yüksek tutuyorum sanırım. Ya da karakterlere ısınamadım ondan zevk alamıyorum. Tarihi İtalya havası, gençliğinden ilk sevişmesine hayatını bildiğimiz uzun zaman geçirdiğimiz Ezio'nun olmayışı sarmıyordur. Uzun lafın kısası oyun güzel ama ben zevk alamıyorum.
  • 1.03 patchi çıkmış bakalım oyuna etkisi neler.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.