Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackenedd

Gtx770 kullan arkadaslar en yuksek ayarlarda aldiklari fps degerlerini yazabilirler mi? Bugun aldimda kalabalik yerlerde 20 fps sabit sekilde kaliyor normal oyunda 30fps.islemcimi yetersiz kaliyor merak ettim.

anormal ama ubisoft oyunu için normal bir durum gtx 770 var bendede bu yüzden 10 dakika oynayıp sildim oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Gtx770 kullan arkadaslar en yuksek ayarlarda aldiklari fps degerlerini yazabilirler mi? Bugun aldimda kalabalik yerlerde 20 fps sabit sekilde kaliyor normal oyunda 30fps.islemcimi yetersiz kaliyor merak ettim.

anormal ama ubisoft oyunu için normal bir durum gtx 770 var bendede bu yüzden 10 dakika oynayıp sildim oyunu

Oyun iyi guzelde perf cok dusuk bugun islemciye oc yapicam korkuyorum biraz 3.5ghzden 4e cikarim diyorum bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Gemileri filomuza katınca ne oluyor??

göreve yolluyorsun kaptan kabininden
  • quote:

quote:

quote:

Oyun iyi guzelde perf cok dusuk bugun islemciye oc yapicam korkuyorum biraz 3.5ghzden 4e cikarim diyorum bakalim.

kardes konunun disiba cikiyorum ama ben de sistemime oc yapmak istiyorum ama korkuyorum zararli olur diye oc yapmak icin ne lazim

• beyler bu kırmızı sarı işaretlerden yani düşmanların toplarından kolayca kurtulmanın yolu yokmu adamnereye gideceğimi biliyor ve sürekli vuruluyorum canım zaten çabuk bitiyor gemi yükseltmesi de çabuk olmuyor para kasmam lazım ama hemen ölüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_baris

quote:

quote:

quote:

kardes konunun disiba cikiyorum ama ben de sistemime oc yapmak istiyorum ama korkuyorum zararli olur diye oc yapmak icin ne lazim

Valla dostum iyi bi sogutucu lazim.simdi 4ghze cikardim islemciyi stok fanla fazla yuklenmiyorum.

• Arkadaşlar oyun hakkında ya çok fazla övgü ya da çok fazla eleştiri var. Oyunu detaylı bir şekilde inceler misiniz nasıl bir oyun olmuş. Oynayayım mı bilemedim ?
  • mehmet2310 M kullanıcısına yanıt
    Oyun olarak çok güzel bir oyun gönül rahatlığıyla oyna. Benim ve birçoklarının eleştirisi, oyunda ana konu olması gereken Assassin vs. Templar konsepti az yer kaplıyor.
  • Şu mortar shot dediği ne oluyor ? gemide
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Şu mortar shot dediği ne oluyor ? gemide

havan topu

q ile atıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Gemileri filomuza katınca ne oluyor??

göreve yolluyorsun kaptan kabininden

vay be göreve yollama ha bende para para diye yırtıyom kendimi
    ac. bh.. desene...
    bende buna niye koymamışlar diyordum...
    hemen yolluyorum..
  • Arkadaşlar bu Koy'daki malikaneyi geliştirmenin bi faydası var mı? Eskiden AC'de sanat eseri falan alır, malikaneye para yatırırsak bi kasada para birikiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Arkadaşlar bu Koy'daki malikaneyi geliştirmenin bi faydası var mı? Eskiden AC'de sanat eseri falan alır, malikaneye para yatırırsak bi kasada para birikiyordu...

Ben oyunun sonunda tamamen geliştirdim fakat bir faydası olmadı. Bu arada malikanede yapılabiliyor. Eğer o seçenek siz de yoksa geliştirice çıkıyor demektir.
  • Arkadaşlar bazen gemiyi geliştirmek istediğimde yeteri kadar para ve metal olmasına rağmen aktif olmuyor, mesela armor'u full'lemek itiyorum yada canonn'u.
    acaba bunlar için belli görevleri yapmak mı gerekiyor para, odun ve metal haricinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Arkadaşlar bazen gemiyi geliştirmek istediğimde yeteri kadar para ve metal olmasına rağmen aktif olmuyor, mesela armor'u full'lemek itiyorum yada canonn'u.
    acaba bunlar için belli görevleri yapmak mı gerekiyor para, odun ve metal haricinde?

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Yapacağın upgrade'in altında oyunun story modunda ilerleyince açılacak diye ya da plan eksik diye yazar. Planları hazine sandıklarından(normal her yerdeki sandıklardan değil, hazine haritalardaki sandıkları bulup kazıp çıkarman lazım) ya da gemi batıklarından dalıp buluyorsun...
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu,teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 16 Aralık 2013; 13:35:19 >
  • Beyler elite harpoon olayı nasıl hazineyi buldum şimdi geliştirmek için ne yapmam lazım gemiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beyler elite harpoon olayı nasıl hazineyi buldum şimdi geliştirmek için ne yapmam lazım gemiyi?

Planını bulduysan gerisi kolay, yapmak için gerekli olan malzemeyi(metal tahta ne istiyorsa) diğer gemilerden veya depolardan yağmalayarak elde edip, parayı da denkleştirince gemideki kabinden ya da bi limandan girip yaptırabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beyler elite harpoon olayı nasıl hazineyi buldum şimdi geliştirmek için ne yapmam lazım gemiyi?

Planını bulduysan gerisi kolay, yapmak için gerekli olan malzemeyi(metal tahta ne istiyorsa) diğer gemilerden veya depolardan yağmalayarak elde edip, parayı da denkleştirince gemideki kabinden ya da bi limandan girip yaptırabilirsin...

tam olarak onu sormamıştım her ayrı parçanın son geliştirmesi için elite birşey istiyormuş. tek tek bulmak lazım.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz şey bi üstteki arkadaşın sorduğuyla aynı olabilir mi? Planınız yoksa arkadaşa söylediğim şekil planları bulmanız gerek...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.