Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beyler elite harpoon olayı nasıl hazineyi buldum şimdi geliştirmek için ne yapmam lazım gemiyi?

Planını bulduysan gerisi kolay, yapmak için gerekli olan malzemeyi(metal tahta ne istiyorsa) diğer gemilerden veya depolardan yağmalayarak elde edip, parayı da denkleştirince gemideki kabinden ya da bi limandan girip yaptırabilirsin...

tam olarak onu sormamıştım her ayrı parçanın son geliştirmesi için elite birşey istiyormuş. tek tek bulmak lazım.

Bu linkten hepsinin yerini kolayca öğrenebilirsin.

http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Elite_Ship_Upgrades

• quote:

Sorduğunuz şey bi üstteki arkadaşın sorduğuyla aynı olabilir mi? Planınız yoksa arkadaşa söylediğim şekil planları bulmanız gerek...

Evet tam olarak oydu

executor06 hocam kendim keşfederek oynamayı seviyorum ben :)
  • Benim de şöyle bi sorum var, ne kadar animus parçacığı varsa topladım, şu yeraltı batıklarından birindeki kaldı, bunu nasıl topladınız?

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

• quote:

Benim de şöyle bi sorum var, ne kadar animus parçacığı varsa topladım, şu yeraltı batıklarından birindeki kaldı, bunu nasıl topladınız?

Kapının arkasında kalan animus parçası sanırım o değilmi ordaki ahşap iskele üzerinde kare şeklinde bir boşluk var ordan dalıp animusun olduğu odaya çıkabilirsin.

• Grafik ayarlarını değiştiremiyorum oyunda.Fps 20-25 hep.High'ta yapsam low ta yapsam grafikler hep aynı.Çözünürlüğü değiştirsimde birşey farketmiyor.Hala aynı fps.Nasıl çözebilirim bunu?Belgelerimden de değiştirdim ayarları ama nafile.
  • vsync açıkmı
  • quote:

Benim de şöyle bi sorum var, ne kadar animus parçacığı varsa topladım, şu yeraltı batıklarından birindeki kaldı, bunu nasıl topladınız?

Su altından bi yol var oradan gireceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

vsync açıkmı

Hayır hocam.Sorunum grafik ayarlarında.Sonuna kadar köklüyorum ayarları.Fps 20-25 veriyor.Hepsini low'a çekiyorum.Yine 20-25 ve grafilerde değişiklik yok.
  • Arkadaşlar oyunu yüzde 54 te sıfırladım.Haliyle yapmadığım birsürü şey Kaldı.Geri oyuna nası devam edebilirim?
  • Bütün fragmentleri toplayınca ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu bılemeyecegım ama 3 e tahhammul edemedım cok kotuydu oynanıs en ıyısı 1 dı dıye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Bütün fragmentleri toplayınca ne oluyor

bende merak ediyorum + şarkı sözlerinin hepsini toplayınca fln bişi oluyor mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Gemileri filomuza katınca ne oluyor??

göreve yolluyorsun kaptan kabininden

Sırf bunun için ve senkronizasyon problemi için orjinal alsam mı dedim ama senkronizasyon problemini yeni kürek ile çözdüler.Filo da aslında hiç gerek yokmuş.Bütün haritayı temizledim (kaleler,adalar,açık denizler, tüm güncellemeler) hala harcanmadık 155.000 realim var.

Edit : Gerçi bunun 60.000'i batırdığım üç legendaryden geldi Bir tek kardeşler kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 17 Aralık 2013; 14:51:18 >

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Elite armor ve elite cannon olmadan legendray ları batırabilmek mümkün mü acaba? bi kere denedim banamısın demedi arkama bile bakmadan kaçtım
  • feriox kullanıcısına yanıt
    Sağolun aldım dediğiniz şekil.

@Ahmet-79

Oyunda herşey mümkün ama benim gemi %100 upgrade'li, herşeyin elitini aldım ama daha bi legendary batıramadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Elite armor ve elite cannon olmadan legendray ları batırabilmek mümkün mü acaba? bi kere denedim banamısın demedi arkama bile bakmadan kaçtım

Özellikle ikisi olmadan zor zaten :)) Elite cannon haricinde heavy shot çok etkili legendarylerde.Ben üçünü batırırken sürekli yakın savaş yaptım.Ama aynı taktiği kardeşlere yapamıyorum.Yarım saat falan denedim kardeşleri.Aralarına alıp heavy shot yağmuruna tutuyorlar.
  • beyler ben kaptan kabinine girdiğimde adamları göreve yollayamıyorum. masadaki haritadan gönderiliyor. ama haritaya girdiğimde error veriyor.
    oyun blackbox

sequence 9 bitti.
    bütün assassins contractlar kaleler bütün gemi geliştirmeleri naval missionlar hepsini yaptım.
    ama gerçekten ac3 ile kıyaslanamaz bu oyun. gta 4 bile daha zordu buna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

beyler ben kaptan kabinine girdiğimde adamları göreve yollayamıyorum. masadaki haritadan gönderiliyor. ama haritaya girdiğimde error veriyor.
    oyun blackbox

sequence 9 bitti.
    bütün assassins contractlar kaleler bütün gemi geliştirmeleri naval missionlar hepsini yaptım.
    ama gerçekten ac3 ile kıyaslanamaz bu oyun. gta 4 bile daha zordu buna göre.

Orijinal olmayan sürümlerde filo eklentileri kullanılamıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Gtx770 kullan arkadaslar en yuksek ayarlarda aldiklari fps degerlerini yazabilirler mi? Bugun aldimda kalabalik yerlerde 20 fps sabit sekilde kaliyor normal oyunda 30fps.islemcimi yetersiz kaliyor merak ettim.

1080p Ultra - God Rays Low'da 45 fps alıyorum. D3D Overrider kullanmanızın bir yararı olabilir.
  • Resmen ilk defa bir AC oyunun bitmesi için dua ediyorum. Oyun bir türlü bitmiyor aşırı sıkıcı. Deniz görevleri tamam da, o takip görevleri nedir abi 2 oyundan beri. Valla daha adam akıllı bir görev yaptığımı hatırlamıyorum suikast ver başka bir değişik görev ver neden hep takip adam dinleme, yeter yahu. Bu gece de bitmezse sileceğim. İlk başlarda oyunu beğenmiştim fakat hep aynı devam edince gına geldi.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.