Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freedom DLC'sini yükleyip oynayabilen var mı? Ben yükleyince saveler görünmüyor ve menüde falan DLC'de görünmüyor. DLC paketini kaldırınca eski haline geri dönüyor oyun. Merak ettim şu DLC'yi açabilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Oyunun physx yaması yayınlanmış

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=85406185
  • Freedom Cry + PhysX yama rld vermiş bakacğaım bende.. hazır aveline da bitti. .save sıkıntım yok..
  • Grafik ayarları konusunda yardıma ihtiyacım vysnc yi açıkmı tutmak gerek kapalımı kapalıyken 45 fps veriyo
    birde hangi ayar gereksiz onu kapatayım
  • PC konusu biliyorum ama, Uplay ile ilgili olduğu için şansımı denemek istedim:

PS4'te US bölgeli AC IV'te uplay passport kodunu TR PSN hesabını kullanarak aktifleştiremiyorum.
    US hesapla giriş yapıp aktifleştirdim, ancak oyunu TR hesabımdan açınca kodu görmüyor, sadece US hesapla açınca görüyor. Ben TR hesabımdaki save'imden devam etmek ve bu hesapla trophy kazanmak istiyorum, o nedenle US hesabından oynayamıyorum. Bir çözüm önerisi olan var mı? Ubisoft destek'e yazdım ama cevap geleceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 20 Aralık 2013; 10:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Arkadaşlar bu Koy'daki malikaneyi geliştirmenin bi faydası var mı? Eskiden AC'de sanat eseri falan alır, malikaneye para yatırırsak bi kasada para birikiyordu...

Ben oyunun sonunda tamamen geliştirdim fakat bir faydası olmadı. Bu arada malikanede yapılabiliyor. Eğer o seçenek siz de yoksa geliştirice çıkıyor demektir.

Arkadaşlar; şu malikane neredeydi, her seferinde arıyorum

• Arkadaslar oyun i5 8 gb ram ve gt630m(veya gt650 idi tam hatırlayamadim) ekran kartı ile fena halde kasıyor.tum ayarlar very low veya low ayarda 18-20 fps alıyorum? Normal mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Arkadaslar oyun i5 8 gb ram ve gt630m(veya gt650 idi tam hatırlayamadim) ekran kartı ile fena halde kasıyor.tum ayarlar very low veya low ayarda 18-20 fps alıyorum? Normal mı acaba ?

benim sistem imzada var . high hatta ultraya yakin ayarlarda kasmadan sorunsuz oynuyorum. ama genis alanlara bakinca hafif fps dususu oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

quote:

Arkadaşlar bu Koy'daki malikaneyi geliştirmenin bi faydası var mı? Eskiden AC'de sanat eseri falan alır, malikaneye para yatırırsak bi kasada para birikiyordu...

Ben oyunun sonunda tamamen geliştirdim fakat bir faydası olmadı. Bu arada malikanede yapılabiliyor. Eğer o seçenek siz de yoksa geliştirice çıkıyor demektir.

Haritada korsan bayrağı şeklinde gözüküyor, çift kılıç motifli bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

• arkadaşlar AC Black Flag playstation store da indirime girmiş 53 liradan satılıyor. ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

quote:

Haritada korsan bayrağı şeklinde gözüküyor, çift kılıç motifli bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Teşekkürler

• oyunun %7 deyım
    bir adada 2 kertenkele 2 leopar avladıktan sonra
    oyun menuye atıyor benı
    ardından oyuna gırıyorum 1 sn sonra tekrar menuye atıyor
    caresi nedir?
  • save dosyaları nerdeki bi doc var bide prog da var hangisi ?

bide dlc 2 yok mu ?
  • O kadar Templar anahtarı peşinde koştuktan sonra çıkan Templar armor'u ne kadar tırt birşeymiş. Kapşönü bile yok. Privateer Outfit mi ne var full siyah. En güzel kıyafet o oyundaki. Kılıçlardan British bir kıvrımlı pala var. O en güzeli. Tabancalardan da Naval Contracts'ı tamamlayınca çıkacak olan güzele benziyor. Onun için denizdeki suikastçi görevlerini yapıyorum bakalım.

Mayan Outfit de dandik bir şeye benziyor. Hiç kasmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

O kadar Templar anahtarı peşinde koştuktan sonra çıkan Templar armor'u ne kadar tırt birşeymiş. Kapşönü bile yok. Privateer Outfit mi ne var full siyah. En güzel kıyafet o oyundaki. Kılıçlardan British bir kıvrımlı pala var. O en güzeli. Tabancalardan da Naval Contracts'ı tamamlayınca çıkacak olan güzele benziyor. Onun için denizdeki suikastçi görevlerini yapıyorum bakalım.

En güzel kıyafet Kenway in gerçekten giydiği Legend outfit.
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

• Oyun da silah değiştiremiyorum ya Kontrollere baktım change weapon Q tuşuna atanmış basıyorum hiç bir şey olmuyor 1 2 3 tuşlarını hepsini denedim klavyede basmadığım tuş kalmadı işe yaramıyor bu ne saçmalıktır

Edit: Tamam beyler sorunu çözdüm yabancı forumlarda biri paylaşmış pc versiyonunda aynı sorunları yaşayan varsa bunu denesin silah tekerleği açılıyor

1. Belgelerime girin ve Assassins Creed IV Black Flag klasörünü bulun
    2. Assassin4.ini file dosyasını açın
    3. [KeyboardMouse2 DefaultBindings]: bu satırı bulun
    PadUp=-1
    PadRight=-1
    PadDown=-1
    PadLeft=-1
    4. Yukardaki değerleri bunlarla değiştirin
    PadUp=72
    PadRight=77
    PadDown=80
    PadLeft=75
    5. Dosyayı kaydedin
    6. AC 4 ü açın ve sorununuz çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 22 Aralık 2013; 13:06:18 >

• quote:

O kadar Templar anahtarı peşinde koştuktan sonra çıkan Templar armor'u ne kadar tırt birşeymiş. Kapşönü bile yok. Privateer Outfit mi ne var full siyah. En güzel kıyafet o oyundaki. Kılıçlardan British bir kıvrımlı pala var. O en güzeli. Tabancalardan da Naval Contracts'ı tamamlayınca çıkacak olan güzele benziyor. Onun için denizdeki suikastçi görevlerini yapıyorum bakalım.

quote:

this outfit was created using scavenged First Civilization materials and had the ability to deflect metal projectiles.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

• quote:

Mayan zırhı kursun gecirmiyor. Haliyle en iyi zırh o. Ama oyunun sondan bir önceki bölümü gelmeden bölge acılmadıgı için erkenden alamıyorsunuz. Tavsiyem önce ana görevde oraya kadar gelip sonra yan görevlere baslayın.

• Hehe herkes dandik deyince gücüne dandik dedim sanmış. Kıyafette öncelik görüntüdür benim için zira oyun boyunca ekranın yarısını o kaplıyor. Mayan outfit de çirkin uyduruk birşeye benziyor. :)
  • Bu su altina sadece gorevler de mi giriyoruz yoksa istedigimiz zaman da direk derinliklere inebiliyor muyuz? Sahsen 3-4 bolum bitirdim ama hala derinliklere inemedim.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.