Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

üçüncü legendray'ı batırdım, üstüne çerez olarak da konvoyu götürdüm

gördüm gördüm görmez olaydım saniyinde batırdı.
    attığı güllelerle güneşi kapattı beee
    quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Batıkları gemideyken aktif edebilirsin,üstüne çıkarak değil

bende olmuyor not avilable diyor

• Batıklara dalmak için Diving Bell'i almanız gerekiyor. Ana senaryoda kaptan kaba sakal la ikinci buluşmadan sonra alıyorduk yanılmıyorsam

https://www.youtube.com/watch?v=a-fCGrOg8aw
  • sonunda başardım, kardeşler(Double Legendary Ship)'i batırdım. hep son atışta kıl payı onlar beni idiriyordu bu sefer şans bende yana

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    çok sağol dostum.. valla bu dlc yi rldden farklı sürümü sahip kişiler kurunca dlc çıkmıyor ekranda ya da saveler gidiyor vs.. size eve gidince torleech teki adamın talimatlarını yazacağım bu şekilde saveler ve dlc oynanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

çok sağol dostum.. valla bu dlc yi rldden farklı sürümü sahip kişiler kurunca dlc çıkmıyor ekranda ya da saveler gidiyor vs.. size eve gidince torleech teki adamın talimatlarını yazacağım bu şekilde saveler ve dlc oynanabiliyor

Benim oyun orjinal hocam oyunu bi bitireyim şöyle herşeyi yüzde yüz şekilde,sonra belki dlc leride alırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: sub

alınan ganimet baya değişiyor, ayrıca gemiyi tamir edebiliyorsun vs

evet hocam bende sonradan anladım gemiyi tamir etme işi güzel :) saolun bilgiler için

bazen üşendiğim için gemiye vurarak batırıyorum. öyle yapmayayım mı yani ne dersiniz? ayrıca gemide elemanları öldürünce 3 seçenek çıkıyor ve ben ilk seçeneği seçiyorum. diğerlerin ne kazandırıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

O kadar Templar anahtarı peşinde koştuktan sonra çıkan Templar armor'u ne kadar tırt birşeymiş. Kapşönü bile yok. Privateer Outfit mi ne var full siyah. En güzel kıyafet o oyundaki. Kılıçlardan British bir kıvrımlı pala var. O en güzeli. Tabancalardan da Naval Contracts'ı tamamlayınca çıkacak olan güzele benziyor. Onun için denizdeki suikastçi görevlerini yapıyorum bakalım.

Mayan Outfit de dandik bir şeye benziyor. Hiç kasmayacağım.

Dandik mi? Maya zırhı kurşun geçirmiyor.
  • Arkadaşlar gemiyi geliştirmek için en kolay para nasıl kazanılır...kasa yağmalamaktan gına geldi...spoiler olacak şimdi ama yinede spolier kullanayım:

bi gemi kaptanını öldürdüm...adayıda ele geçirdim hatta orası benim merkez oldu sanki,bu maya zırhının anahtarlarını getirdiğimiz yer oraya bazı dükkanlar açtık ordan para gelicekmi bana gemiyi geliştirmek için baya para gidiyo çünkü legendry shipler mahvediyo adamı valla onca senedir oynuyorum bu oyunu bu seferki baya karışık geldi yaa hem karışık hemde zor...
  • merhaba arkadaşlar demin revulations bitirdim şimdi assasin creed 3 ü indiriyorum. hikayeyi anlaya anlaya gidiyorum birkaç sorum olacaktı

1)revulations biterken ak sakallı bir adam geldi yanında 2 tane kız bu gelecek zamana götürdü bizi sonra dünyayı yok etti o neydi?
    2)revulationsda ki ada vardı desmond ve bi sarı kafalı adamın orda kapılarda desmond anıları falan vardı 1.ye girdim 5 animous anısı istiyordu böyle değişik bir yere götürdü anlamadım çıktım oralar neydi?
    3)revulations da süleymanın amcası tapınakçımıydı? neden elmanın peşindeydi?
    4)revulations da yusuf suikastçi miydi?
    5)altairin oğlunu neden öldürmüşlerdi?
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    *Revelations

1) Baştan oyna
    2) Desmond'ın hikayesinin anlatıldığı bölümlerdir.
    3) Baştan oyna
    4) Höh artık baştan oyna
    5) Assassin's Creed'i baştan oyna.
  • nasıl beklentileri karşıladımı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Batıklara dalmak için Diving Bell'i almanız gerekiyor. Ana senaryoda kaptan kaba sakal la ikinci buluşmadan sonra alıyorduk yanılmıyorsam

https://www.youtube.com/watch?v=a-fCGrOg8aw

evet öyleymiş sğl

takıldığımız yerlede youtube bakarım artık.
    bazı görevleri anlamıyorum ing zayıf olduğu için.

ama gereçkten parasını hak eden bir oyun olmuş multiside güzelse alınır.

• dün baya oynadım yine herşey en yükskte physx te öyle ve txaa 2x te 1080p. min 30 fps gördüm ama akıcılığını koruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

*Revelations

1) Baştan oyna
    2) Desmond'ın hikayesinin anlatıldığı bölümlerdir.
    3) Baştan oyna
    4) Höh artık baştan oyna
    5) Assassin's Creed'i baştan oyna.

tamam şimdi bütün seriler indirdim sen söylediğin için hepsini baştan oynuyorum ço kteşekkür ederim

hey allahım ya tipe bak bunlara hayattan sınırsız ban atılmalı
  • Oyunda tayfaların türküleri on numara değilmi? ben en çok oynarken denize açılıp tayfa patlat bir türkü demek istiyorum favorim drunken sailor
  • Gamepad ile oynayabilen var mi? Bir deneyeyim dedim ama kosamadim bile cok karisik geldi.. F 710 gamepad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben Ps3'te oynadım. Aynı mı olur tam bilemedim ama koşma tuşuna basılı tutarak analoğu ne kadar ittirirsen o kadar hızlı koşuyordu(Normal koşudan depara doğru).
  • arkadasşlar iguanayla kaplanı avladıktan sonra menuye donduruyo beni gemiye gidemiyorum ne ypamam lazım ?
  • arkadaşlar MP oynayanlar için huntsman kostümü var acinitiates.com sitesinde free ama nasıl alınacağı ile ilgili bir bilgim yok uğraşıyorum. buradan görevler alıyoruz, yapıyoruz falan çözen olursa bize de çıtlatsın
  • brovazZ kullanıcısına yanıt
    Huntsman kostümü için escoblades'e mesaj attım fakat henüz cevap gelmedi. Benim initiates hesabı temmuzdan beri var fakat oyun ile bağlanamıyor maalesef.

Initiates hala closed alpha olduğu için bu tür hatalar görmezden gelinebilir. Zaten site sağdan soldan sürekli patlak verdiği için hala closed alphadalar
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.