Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diving bell satın adıktan sonra derinlere inebilirsin haritada batıkların çevresinde gösteriyor ama köpekbalığı dolu
  • mesela oyunu bitirdim bitirdikten sonra istediğim görevi seçip oynasam tekrardan, böyle birşey var mı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

mesela oyunu bitirdim bitirdikten sonra istediğim görevi seçip oynasam tekrardan, böyle birşey var mı oyunda?

var hocam tekrardan dsync bölümü var orda istediğin bölümü seçip tekrardan yapabiliyosun...
    ilk iki oyun ac ve ac2 de şu full sync işi yoktu ne güzel rahattık şimdi her görevde opsiyonel şeyler mevcut brotherhood %100 revelations %100 ac 3 %80-85 gibi bitirdim artık kasmıycam bu full synch olayını adamın ömründen ömür alıyo oyunun senaryoyu bitiririm sonra canım sıkıldıkça yaparım %100 oyunu %100 bitiricem diyince zaten oyun bende en az 4-5 ay sürüyo yok gizli yerler yok bu para sandıkları yok fragment ler derken oyunun senaryosunu oynayamıyoruz ...işin kötü tarafı %100 yapmak için maalesef inglizce pek olmadığı için olsa bile nasıl yapıldığına bakmak için youtube'dan izlemeden olmuyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

mesela oyunu bitirdim bitirdikten sonra istediğim görevi seçip oynasam tekrardan, böyle birşey var mı oyunda?

var hocam tekrardan dsync bölümü var orda istediğin bölümü seçip tekrardan yapabiliyosun...
    ilk iki oyun ac ve ac2 de şu full sync işi yoktu ne güzel rahattık şimdi her görevde opsiyonel şeyler mevcut brotherhood %100 revelations %100 ac 3 %80-85 gibi bitirdim artık kasmıycam bu full synch olayını adamın ömründen ömür alıyo oyunun senaryoyu bitiririm sonra canım sıkıldıkça yaparım %100 oyunu %100 bitiricem diyince zaten oyun bende en az 4-5 ay sürüyo yok gizli yerler yok bu para sandıkları yok fragment ler derken oyunun senaryosunu oynayamıyoruz ...işin kötü tarafı %100 yapmak için maalesef inglizce pek olmadığı için olsa bile nasıl yapıldığına bakmak için youtube'dan izlemeden olmuyo...

bende senin gibiyim,benim için önemli olan ana senaryo,yan görevleri yapmıyorum genellikle

• beyler haritanın heryerini açtım ma white whale yok? bu balığı nereden buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

beyler haritanın heryerini açtım ma white whale yok? bu balığı nereden buluruz.

Koordinatlar;

- 638, 901 - North of Abaco Island
    - 458, 831 - South east of Floridian Pennisula
    - 950, 547 - North east of Great Inagua
  • F710 ile oynanmiyor ya, start tuşuyla falan koşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Input u D ye getir.
  • quote:

White whale sadece online Community Events sırasında avlanabilir.
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
  • denizin ortasında batık gemilerin üstüne çıkıp noktaları aktif edemiyorum neden ?
    bide kaptan kamarasında öbür gemileri yönetmek için illa online mı olmak lazım?

sadece gemiyle denizde yol almak bile çok güzelmiş.
  • Batıkları gemideyken aktif edebilirsin,üstüne çıkarak değil

• üçüncü legendray'ı batırdım, üstüne çerez olarak da konvoyu götürdüm
  • ya o değil de benim oyun orijinal olmasına rağmen uplay üzerinden oyuna girdiğimde şu ana kadar çıkmış olan patch lerin hiçbirini yüklemiyor. Oyun hala 1.0 versiyonda görünüyor ve fizikle ilgili gelen yama da yüklenmedi eee ne olacak böyle merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

üçüncü legendray'ı batırdım, üstüne çerez olarak da konvoyu götürdüm

oyun orjinal galiba. Birde gemin full yapmışsın ana görevi filan bitirdin mi ??

• mehmet2310 M kullanıcısına yanıt
    Evet orjinal. ana senaryo bitti, geminin upgrade'leri de %90 civarında
    biri iki tane kaldı onlar çok önemli değil zaten.
  • arkadaşlar bunlar nedir?

quote:

Unlock Resource Pack=false
    Unlock Technology Pack=false
    Unlock Activities Pack=false
    Unlock Collectibles Pack=false
    Unlock Other DLC=true
    Unlock Code Noir DLC=false
    Unlock Aveline DLC=true

Bende şu an aveline ve freedom cry açık, ama sanırım başka dlc lerde var? Bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Ve bunlardan başka DLC var mıdır?
  • Oyunu tüm ayarlar low da 15-21 fps arası oynuyorum. neden bu kadar düşük anlamadım ?
    Laptop Lenovo y580
    i5 3.nesil
    8gb ram
    gtx660m
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

arkadaşlar bunlar nedir?

quote:

Unlock Resource Pack=false
    Unlock Technology Pack=false
    Unlock Activities Pack=false
    Unlock Collectibles Pack=false
    Unlock Other DLC=true
    Unlock Code Noir DLC=false
    Unlock Aveline DLC=true

Bende şu an aveline ve freedom cry açık, ama sanırım başka dlc lerde var? Bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Ve bunlardan başka DLC var mıdır?

Uplay sitesine girin ac black flag seasson pass detaylarına bakın ne kadar dlc varsa oyun için orada yazar..

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

White whale sadece online Community Events sırasında avlanabilir.
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Hadi yav kötü oldu bu

• -Hatta link vereyim ordan bakın ne kadar dlc çıkacak...

https://store.steampowered.com/app/242050/

Sayfanın aşağısında yazıyo kaç dlc çıkacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 23 Aralık 2013; 11:55:40 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.