Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 senedir xbox 360 padle oynuyorum özellikle bu tarz ve destekleyen oyunları.. en iyi zaten padde oynanıyor çünkü konsol tarz oyunu bunlar.. FPS değil yani.. bilmem anlatabildim mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

7 senedir xbox 360 padle oynuyorum özellikle bu tarz ve destekleyen oyunları.. en iyi zaten padde oynanıyor çünkü konsol tarz oyunu bunlar.. FPS değil yani.. bilmem anlatabildim mi.

Anladim hocam.. Biz klavye mause alistigimiz icin zor geliyor o zaman, sadece yaris ve futbol oyunlarini gamepad ile oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2kol3bacak kullanıcısına yanıt
    bir kaç güne çıkar youtube videoları kostüm için kostüm demişken templars kostümlerini açayım bende o arada
  • aynen yarış ve futbollarda öyle.. gamepad şart.
  • brovazZ kullanıcısına yanıt
    Esco ubi supporta başvurun dedi maalesef. Ubi supporta kaldıysak işimiz var geç onu

Templar kostümleri fena değil bazılarında iyi duruyor özellikle huntsmanda tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1993

arkadasşlar iguanayla kaplanı avladıktan sonra menuye donduruyo beni gemiye gidemiyorum ne ypamam lazım ?

crafting yapıcaksın gösteriyor orda yanda ok gibi oralara tıklayarak devam et
  • oyun çok detaylı ve uzun...yanlız para kazanmak istiyorsanız kaptan köşkünde kenway's feet bölümüne kaptan atayın 15 tane gemi yapabliyosunuz ve görevlere gönderiyosunuz...başlarda kolay görev az para veriyo ama ilerledikçe göreve göre parada artıyo...
    Birde rum ve şekerlerden çokça toplayıp satabilirsiniz gemi gelişiminde ve silah kuşanmada nasıl diyim bu eşyalardan istemiyo yani rum ve şeker...yanlız metal woods ve craft ları satmayın gemiyi geliştirmede en çok lazım olan şey...
    Bilen biliyodur ama bilmiyenler için paylaşayım dedim oyuna başladığımdan beri para sıkıntısı çekiyorum şu an bu şekilde atlatıyorum para işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Aralık 2013; 0:23:35 >

• oyunda key sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim sizce beyler ?
  • Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

resimdeki royal convoy ve white whaleleri kendi haritamda göremiyorum nasıl aktif edicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx06

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

resimdeki royal convoy ve white whaleleri kendi haritamda göremiyorum nasıl aktif edicez

Oyun orijinal mi ?
    hayır ama sadece orjinalde varsa almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx06

hayır ama sadece orjinalde varsa almayı düşünüyorum

Sadece orijinalde var maalesef =)

Online community events olarak bulunduğunda tüm arkadaşlarınızla paylaşılıyor onların haritalarında da çıkıyor. White whale hiç bulamasanız bile sonradan 20k R'ye alınabiliyor
  • Açtım onu hocam ama işin kötü tarafı son killde kostümü olan Bi karakter çıkması iyi olmuyor 😁

• White whale yi online modda mı avlayabiliyoruz yani bu tüm arkadaşlarınızla paylaşılıyor derken tam anlamadım biraz detaylı anlatırmısın acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Aralık 2013; 10:44:10 >
  • slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim oyunum orjinal ve season pass ta aldım ama aveline dlcsi yok kopyalarda bile oynanıyonasıl aktif ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isotam35

slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim oyunum orjinal ve season pass ta aldım ama aveline dlcsi yok kopyalarda bile oynanıyonasıl aktif ederim

Hocam korsana erken düşmüş olabilir bekleyin belki çıkmasına var...season pass aldıysanız mutlaka gelir..

• Yanlız şöyle bi şeyde var seasson pass tüm dlc leri ne ve ne yok kapsıyo hepsini ama içeriğinde neler var tam yazmıyo oyunun resmi sitesinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Aralık 2013; 11:19:37 >
    peki bu rope dartı nasıl alıcaz
  • oyunu 30 frame ye nasıl sabitleriz anlık frame 60fps ye yükseliyor ve düşüyo oyun orjinal olduğu halde optime edilememiş biraz sıkıntılı sizde durumlar nasıl
  • Haritada gezinirken buluyorsunuz arkadaşlarınızın haritasında da paylaşıklıyor ya da arkadaşlarınız bulduğunda sizin haritanızda da paylaşılıyor. Sadece whale değil royal convoylar ve community chestler de var

Rope dartı oyunun ilerleyen bölümlerinde alıyorsunuz hikayenin sonuna doğru açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.