Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isotam35

oyunu 30 frame ye nasıl sabitleriz anlık frame 60fps ye yükseliyor ve düşüyo oyun orjinal olduğu halde optime edilememiş biraz sıkıntılı sizde durumlar nasıl

Oyun içi vsync kırık olduğu için bu sorun herkesde var.Eğer sisteminiz 60 fps verecek güçteyse oyun içi vsyncyi kapatıp oyuna girmeden önce d3doverrider programını çalıştırırsanız artık sabit 60 fps ile oynayabilirsiniz.30 a sabitlemek içinse msı afterburner ve rivaturner indirip rivaturnerdan 30 fpsye sabitleyip oynarsınız ama tearıng fazla olacaktır haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: isotam35

oyunu 30 frame ye nasıl sabitleriz anlık frame 60fps ye yükseliyor ve düşüyo oyun orjinal olduğu halde optime edilememiş biraz sıkıntılı sizde durumlar nasıl

Oyun içi vsync kırık olduğu için bu sorun herkesde var.Eğer sisteminiz 60 fps verecek güçteyse oyun içi vsyncyi kapatıp oyuna girmeden önce d3doverrider programını çalıştırırsanız artık sabit 60 fps ile oynayabilirsiniz.30 a sabitlemek içinse msı afterburner ve rivaturner indirip rivaturnerdan 30 fpsye sabitleyip oynarsınız ama tearıng fazla olacaktır haliyle.

aynen öyle ben oyun içi vsync açıyorum d3doverrider ile triple buffering açıyorum rivatuner ile de 60fps ye sabitliyorum physx kapalı 50-60 fps arası oynuyorum tabi çok yoğun detaylı sahnelerde şehir içi 45 filan ama gemide sabit 60..fazla detay olmadığı için sonuçta deniz ama gemi savaşlarında 45 e filan düşüyo şehir içinde de öyle yani en düşük 45 fps ile oynuyorum physx kapalı aa 2xtxaa da...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Haritada gezinirken buluyorsunuz arkadaşlarınızın haritasında da paylaşıklıyor ya da arkadaşlarınız bulduğunda sizin haritanızda da paylaşılıyor. Sadece whale değil royal convoylar ve community chestler de var

Rope dartı oyunun ilerleyen bölümlerinde alıyorsunuz hikayenin sonuna doğru açılıyor

iyi güzel demişinde kaç sene oldu benim uplay hesabı var ama bi tane arkadaş yok beni ekleyinde şu beyaz balinayı avlayalım

uplay ID: Protective

• Güzel oyun
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Oyunda ne kısarsanız kısın bariz optimize özürlü çıkarılmış.Gerçi bende physx txaa2x gerisi ultra 45 fps altına düşmüyor ama bir crysis 3 30 fpsde bile çok akıcı iken bu oyun çok göz yoruyor ya yenilenen oyun motorundan kaynaklı yada bile bile yapılmış bir olay.Gerçi physx iki yerde var biri baca dumanlarında diğeride ateş ederken ki çıkan efekte.Ayrıca turbulance diye bir olayda physxde var ama ben daha denk gelmedim.
  • Ben olsam physx'i komple kapatırım, oyunu henüz oynamadım ama tabancayla ateş ettikten sonra dumandan göz gözü görmüyor physx olmadan daha iyi
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    duman dedin de aklıma şu önden atılan chain shotlar geldi. acayip bi duman çıkartıyor ve oyun kasar gibi oluyordu. bi de bende 9800 gt var
  • Merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyunda tayfaların türküleri on numara değilmi? ben en çok oynarken denize açılıp tayfa patlat bir türkü demek istiyorum favorim drunken sailor

sorma ya süper söylüyorlar zaten sırf yelken için takılıyorum ve gemi savaşları

full
    http://www.youtube.com/watch?v=bx5uegVP-78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 26 Aralık 2013; 16:59:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyunda tayfaların türküleri on numara değilmi? ben en çok oynarken denize açılıp tayfa patlat bir türkü demek istiyorum favorim drunken sailor

sorma ya süper söylüyorlar zaten sırf yelken için takılıyorum ve gemi savaşları

full
    http://www.youtube.com/watch?v=bx5uegVP-78

Gerek görevler, gerek senaryo olsun en kötü Ac oyunu bu. Dediğin gibi deniz gemi ani değişen hava şartları ve tayfanın söylediği şarkılar genel olarak kurtarmış oyunu.

Edit bu şarkıyı unutmuşum buda çok hoş hüzünlü bir tınısı var ama az söylüyolar bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 26 Aralık 2013; 17:08:01 >

• daha önce verildimi bilmiyorum ama ipuçları olan bir sayfa

http://www.primagames.com/games/assassins-creed-iv-black-flag
  • Elite Fire Barrel Storage planını bir türlü bulamadım nerede bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx06

Elite Fire Barrel Storage planını bir türlü bulamadım nerede bilen varmı ?

http://www.gosunoob.com/ac4-black-flag/ac4-elite-design-plan-locations-guide/

Kenway's Fleet görevi olan Scarlatina'yı tamamladığınızda gelir. Sanırım Eastern Canada görevleri arasındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 26 Aralık 2013; 23:37:00 >
  • geçnler su altın dalma olayı nasıl oluyor ya ben bi türlü yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyntr95

geçnler su altın dalma olayı nasıl oluyor ya ben bi türlü yapamadım

E tuşuna basarsan gizli yüzersin,batık gemi enkazlarına yüzüp hazine bulabiliyorsun.Bunun için gemine özel dalış malzemesi alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

geçnler su altın dalma olayı nasıl oluyor ya ben bi türlü yapamadım

E tuşuna basarsan gizli yüzersin,batık gemi enkazlarına yüzüp hazine bulabiliyorsun.Bunun için gemine özel dalış malzemesi alman gerek.

o dalış mazemesını nerden alıcam peki
  • gemindeki kamaradan yada adalardaki satıcılardan,gemi geliştirme kısmında alt kısımda oluyor.Çan şeklindeki aparat ile suya dalış yapıyorsun.
  • quote:

gemindeki kamaradan yada adalardaki satıcılardan,gemi geliştirme kısmında alt kısımda oluyor.Çan şeklindeki aparat ile suya dalış yapıyorsun.

yok bende öle bişey reloaded sürümü var ondan mı acaba
  • ilk oyunları kadar eğlenceli değil
  • quote:

quote:

gemindeki kamaradan yada adalardaki satıcılardan,gemi geliştirme kısmında alt kısımda oluyor.Çan şeklindeki aparat ile suya dalış yapıyorsun.

yok bende öle bişey reloaded sürümü var ondan mı acaba

buldum bu arada teşekür ederim
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.