Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

arkadaşlar bir sorum olacak bu para ile alamadığımız zırh silahlar var ya mesela kurşun gecırmeyen zırh filan işte bunları nerden bulabilirim nasıl alabilirim ??

Kurşun geçirmeyen zırf mayan kostümü tüm mayan stoneları toplayınca açılıyor..birde templar Armor var ondada 5 anahtar var tam adını bilmiyorum pek dikkat etmediğim için tüm templar görevleri filandı galiba onları yapınca açılıyo...ha bide şu var bunlar hikayeye bağlı devam edip açılıyor birde yani aa tamam böyle açılıyomuş dur açayım hepsini sonra hikayeye devam edeyim diyemiyosun...

en iyisi mayan mı sen kullanıyor muydun o zırhı ??

• En iyisi o görünüyo ama beğen veğenmedim pek şimdi ismini hatırlayamadım ama bi siyah kostum vardı onu kullandım ben devamlı..ama dediğim gibi mayanı eğer oyunun başındaysan alamazsın hemen birde tercih meselesi kulelerden tüfekle ateş edenler vana zarar vermesin diyorsan şekkine şemaline bakmaz mayan kostümü kulkanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Ocak 2014; 15:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En iyisi o görünüyo ama beğen veğenmedim pek şimdi ismini hatırlayamadım ama bi siyah kostum vardı onu kullandım ben devamlı..ama dediğim gibi mayanı eğer oyunun başındaysan alamazsın hemen birde tercih meselesi kulelerden tüfekle ateş edenler vana zarar vermesin diyorsan şekkine şemaline bakmaz mayan kostümü kulkanırsın...

ben oyunda şuan portekiz gemilerin ortaya cıktığı yerdeyim yeşil bayraklı gemiler. Senin kullandığın siyah kostumun özelliği varmıydı onu almak icin ne toplamak gerekiyor ??

edit: bu para ile alamadığımız silahlar filan ne istiyor orda ing yazıyor hicbirşey allamıyorum bunun hakkında turkce rehber var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2310 -- 2 Ocak 2014; 15:59:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

quote:

En iyisi o görünüyo ama beğen veğenmedim pek şimdi ismini hatırlayamadım ama bi siyah kostum vardı onu kullandım ben devamlı..ama dediğim gibi mayanı eğer oyunun başındaysan alamazsın hemen birde tercih meselesi kulelerden tüfekle ateş edenler vana zarar vermesin diyorsan şekkine şemaline bakmaz mayan kostümü kulkanırsın...

ben oyunda şuan portekiz gemilerin ortaya cıktığı yerdeyim yeşil bayraklı gemiler. Senin kullandığın siyah kostumun özelliği varmıydı onu almak icin ne toplamak gerekiyor ??

edit: bu para ile alamadığımız silahlar filan ne istiyor orda ing yazıyor hicbirşey allamıyorum bunun hakkında turkce rehber var mı

Bi özelliği yok sadece güzel olduğu için seçtim almak için bişey toplamak yada yapmak gerekmiyor...silahlara gelince silahlarda hikayenin gidişatına göre ilerliyor gemi silahlarını soruyosan bazı silahları gekiştirmek için planlar var bunlar ya kasadan çıkıyo yada o topladığımız haritalar var onları keşfederek alıyoruz...bu planlarda ya denizaltında yada karada belli yerlerde oluyo...mesela aldığın haritalarda sana gömülü hazinenin nerde olduğunu gösteriyo senin yapman o koordinatlar hangi adaya denk geliyosa o adaya gidip haritada gösterilen işaret edilen yeri bulman..

• şeyi sormuştum bu para ile alamadığın pistol ve kılıcı sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hazine haritasıyla bulduğun gömülü sandıklardan veya batık gemilerdeki sandıklardan çıkıyor planlar.

Teşekkürler ya sinir oldum alamadım bende dalmiyodum uğraşmiyim diye
  • beyler benim oyunda üstten ve alttan kesik şekilde ekran görüntüsü ne yaptıysam olmadı ne yapmam gerek
    ekran kartı: asus hd7870 2gb v2
  • Oyunu bitirdim, hikayede bir yer kafama takıldı.

Sage denen adam tam olarak kimmiş anlayamadım. Observatory'yi bulmak için Tapınakçılar oyunun başında onu arıyordu. En sonda da yeni Sage gelene kadar Observatory kilitli kalacak dendi. Ben peygamber gibi birşey olduğunu sanmıştım ama Abstergo binasındaki manyak adamın suratı Sage'e çok benziyordu. Aynı adam mı acaba? Öyleyse Juno ve Minerva gibi önceki ırktan birisi mi? Zira insanlara "sizin ırkınız" diyordu.

Oyun sonunda gemide çocuğuyla geçirdiği anlar çok güzeldi bence. Güzel bitiriş olmuş. Ama Observatory ve kristal kafatası zayıf kalmış Apple of Eden'e göre.
  • Şu AC serisinin yapay zekadan yoksun ve ucuz dövüş sistemi, ağır menüsü, her seride birbirini tekrar eden görevleri, üstüne artık sündürdükleri hikayesi dışında güzel oyun. Sen kalk şahane bir yakıncağ denizcilik teması yap, üstüne on numara gemileri modelle ama hikayeyi para uğruna AC ye daya olacak iş deil. RPG öğeler yok denecek kadar az. . Gemi savaşlarını da dövüş sistemine benzetmişler 10 dk da filo indiriyon maşallah. Keşke başka bir oyun mantığı üzerine kursalardı aynı dünyayı, o zaman online ı bile inanılmaz olurdu bence.
  • Oyun az önce bitti.

Üçüncü oyundan çok daha güzel bir oyun olmuş özellikle ana karakter Edward Kenway oyuna bambaşka bir hava katıyor. İkinci oyun kadar iyi mi değil ama serinin ikinci oyundan sonraki en iyisi diyebilirim. Oyunda tek eksiklik olarak özellikle son düşmana düzenlediğimiz suikastte daha iyi bir ölüm olabilirdi yada bazı kapışmalar daha etkileyici sunulabilirdi. Örnek olarak Haytham Kenway ( ana karakterin babası) ile olan kapışmamız çok iyiydi ve Charles Lee'nin ölümü işte boyle sahneler ile oyun süslenebilirdi.

Oyunun en büyük eksikliği ise üçüncü oyundan beri süren şehirde gezme etkileyici olmaktan uzakta. İkinci oyunda o İtalyanın sokakları ve mimarisi oyuna çok değişik bir hava katıyordu ama maalesef dördüncü oyundada bu yok. Birde Edward Kenway'in suikastci olayına geçişi daha geniş bir şekilde sunulabilirdi.

Ubisoft'un ikinci ve dördüncü oyunun iyi taraflarını harmanlayıp beşinci oyunu o şekilde çıkarmalarını çok isterim.

• Çok güzel, Pirates! tarzı bir oyun yapabilirlerdi bu motorla ve mekaniklerle. Uzun zamandır adam gibi bir oyun çıkmadı o şekilde ve insanlar üstün atlarlardı resmen.
    Ama çabuk yoldan iyi para kazanmayı tercih ettiler yeni bir şeyler yapmaktansa.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Evet oyunun eksiklikleri var bu da dedigin gibi para kazanma hırsindan dolayi oyunu gelistirme surecinin kisalmasindan kaynaklaniyor.

• Gereksiz multiplayer ve sığ ötesi ekstra içerik ile uğraşacaklarına oyunu geliştirip cilalasalar kat kat güzel bir oyun geçer elimize.

MP kısmı iyi hoş ama toplasan 1 hafta anca eğlendiriyor, uzun süreli oynayanlar yok zaten ve oyunun mantığını kavrayamayan çok oyuncu var. Bir süre sonra maçlar sadece koşturup duran tiplerle dolu oluyor, 2 tane gizli suikast ile 1. bitiriyorum maçı...2-3 ay içinde zaten belli başlı kişiler haricinde bomboş oluyor, oyun bulmak 15-20 dakika sürüyor.
    Değişik platformlar(veya bazı sataş kanallarına özel) için sunulan ekstra içeriklerde saçma ötesi, AC3 te de böyleydi. 1-2 saat dedikleri görevler, gözü kapalı halde 15 dakikada bitecek görevler.

Bunlara harcadıkları emek ve paraya yazık diyorum ben, oyunu geliştirseler belki daha çok satacaklar ve daha iyi para kazanacaklar bu ucuz numaralara oranla. Bir kaç basit rütuş ve görev ile efsane olabilecek bir potansiyel var ellerinde.
    Ayrıca sırf bu tarz içeriklere gıcık olup oyunu almayan oyuncuları da taraflarına çekebilirler.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    AC serisinin multisi zaten gereksiz ve oynandigini düşünmüyorum.

Dedigin gibi multiplayer yerine single player moduna odaklansalar cok daha iyi isler çıkacaktır.

Ilk oyun ve ikinci oyunda single'a odaklandilar ve özellikle ikinci oyunda bana gore oyun dunyasinin en iyi oyunlarindan birine imza attılar. Sehirde dolasmak bile ayri bir keyifti.Ucuncu ve dorduncu oyunlarda abartisiz olarak neredeyse etrafima dikkat etmeden gorev yerine gidiyorum cunku ilgimi cekmiyor. Ikinci oyunu Xbox 360'da binledim, Ps3'de ise platinum aldim ama sonraki oyunlarda kesinlikle boyle kasmak içimden gelmiyor

• AC 3 gibi rezil bir oyundan sonra bu hiç beklemediğim kadar güzel olmuş, günlerdir oynuyorum hiç de bıkmadım açıkcası. Denizlerde dolaşıp gemilere savaş açmak ve man of war ele geçirmek, kaleleri feth etmek acayip keyifli.

Oyunu %63 ile bitirdim. Templar's Hunt görevlerini ve Mayan Stela görevlerini bitirdim iki kostümü de açtım, Maya kıyafetine bayıldım ben.

Bu oyunu 1 senede değil de 2 senede çıkarsalarmış neler yapabilirlermiş düşünemiyorum. Ubisoft'un potansiyeli çok büyük ama piyasaya oynamak için kendilerini kısıtlıyorlar.
  • AC 2, Brotherhood ve Revelations'dan sonra hiçbir AC oyunu sarmıyor.
  • PS4 için update gelmiş.
  • deli olucam %47 kaldım
    hiç bir yerde görev kalmadı ama bazı yerlerde 2-3 tane kalmış görünüyor ama onları yapamıyorum kapalı görünüyor yada haritada çıkmıyor.
  • beyler kafama takılan 2 sorun var birincisi para nasıl kasıcam sandıklarla olmuyo bu iş nasıl cok para kazanabilirim gemi 15000 para istiyo bende 3000 civarı var bir ikinciside oyun tamamen bitti ana senarto %59 dayım bu korsanlara gemi falan veriyoruz ya peki bunları göreve nasıl gönderiyoruz böyle bi ekran veya seçenek görmedim oyun boyunca hiç de nasıl yapıldığını göstermediler yoksa böyle bir görev yok mu?
  • Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.