Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
143.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Arkadaşlar bi yerden sonra chest bitti hepsini tamamladım ama gemimde hala eksikler var bunu nasil çözebiliriz ? Mesela elite heavy storage sondakini alamadım param ve stoklarım yetiyo fakat hazine istiyo ama denizde hazine kalmadı .

Denizden hazine değil "plan" alacaksın
  • Arkadaşlar çok garip ve saçma bi sorunum var...oyun orjinal,win 7 kullanıyordum win 8.1 kurdum yani daha doğrusu format attım uplay indirdim oyunu tekrar kurdum uplay'ın cloud storge olayına güvendim save dosyasını yedek almadım oyuna bi girdim save yok...otomatik synch de yapmıyo benim bildiğim bu cloud teknolojisi saveleri uplay serverlerine atardı ama şimdi save yok geri nasıl alabilirim b, yolu yokmudur acaba yoksa üstüne bi bardak sumu içicez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

quote:

Arkadaşlar bi yerden sonra chest bitti hepsini tamamladım ama gemimde hala eksikler var bunu nasil çözebiliriz ? Mesela elite heavy storage sondakini alamadım param ve stoklarım yetiyo fakat hazine istiyo ama denizde hazine kalmadı .

Denizden hazine değil "plan" alacaksın

Yok normalde planlarım bitti denize daldıklarım geriye 4-5 upgrade kaldı onları.Normalde onlar denizde değil ayrı bi yerdeler önce treasure maps'ı almanız lazım takılan varsa orda resimli anlatiyor hazinenin yerini.Detaylı bilgi için resme bakabilirsiniz.

Elite Harpoon Strength : Bunu açmak için Mariguana Island (880, 544) adasına gidin. Hazine Andreas Island (579, 720) adasında.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Elite Heavy Shot Storage : Bunu açmak için Cayman Sound (327, 334 adasına gidin. Hazine Petite Caverne (901, 263) adasında.

Elite Heavy Shot Strength : Bunu açmak için Ambergris Key (55, 178) adasına gidin. Hazine Misteriosa (307, 195) adasında.

Elite Fire Barrel Strength : Bunu açmak için Santanillas (217, 250) adasına gidin. Hazine San Juan (479, 487) adasında.

Elite Mortars Storage: Bunu açmak için Tortuga (882, 370) adasına gidin. Hazine Dry Tortuga (333,650) adasında.

• sol üst deki legendary ship i gecen anlatsın nasıl gecti ??? namussuz ........... kafa atıp duruyo gecemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

sol üst deki legendary ship i gecen anlatsın nasıl gecti ??? namussuz ........... kafa atıp duruyo gecemedim

Sürekli Ram yapan hızlı gemiden bahsediyorsun sanırsam. Hatırladığım kadarıyla onun sana ram yapmasına izin vermemek için sen ona ram yapıcaksın. Yani sürekli arkasından takip et. Kovalayanın sen olması lazım.
  • son iki gemiyi ( Royal Sovereign & HMS Fearless) i bi türlü yenememiştim.
    http://www.youtube.com/watch?v=erfXxyC7sRU bu elemanın tarzıyla başladım ve ilk denememde yendim. ilginç ve başarılı bi yöntem.
  • Bakalım yeni oyunu ne zaman duyuracaklar.Ve nerde geçecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

sol üst deki legendary ship i gecen anlatsın nasıl gecti ??? namussuz ........... kafa atıp duruyo gecemedim

Kafa atmaya gelirken ateş varili atarak geçtim ben : ) Üçgene basılı tutup patlatınca enerjisi gidiyor sersemleşiyor sonra kafayı çakiyorum :D
  • oyunu ben de dün bitirdim. eğer oyun güzeldi. tabi ki bir ac 2 bir brotherhood değildi. ama üçüncü oyundan kat be kat daha güzeldi. senaryo çok basit kaçmış. oyunun en büyük eksiği buydu bence. özellikle ezio'lu oyunlardan senaryo bkımından zayıf kaldı ubisoft. keşke multiplayer modunu hiç çıkarmayıp single'a daha fazla önem verselerdi. 90 üzeri puan alabilecek bir oyun olurdu. çünkü mekan ve konu buna çok müsaitti. bir arkadaş şehir canlılığına değinmiş. gerçekten benim de canımı sıkan 2. sorun buydu. zamanında beğenmediğimiz revelations'ta bile çok güzel bir istanbul vardı. şehir capcanlıydı. şehirde dolaşan ve YAŞAYAŞAN kalabalığı özledim. "zeynep gel kızım buraya" diyen teyzeyi özledim

ama oyun her şeye rağmen bence başarılıydı. sıkılmadan zevkle oynadığım 20 saat yaşattı bana umarım ubisoft bir dahaki oyuna multiplayer koymaz. senaryoya odaklanır ve bioshock infinite gibi bir efsane çıkarır

• Beyler ben bunların yanına gidince dock falan yazmıyor.(oyun orjinal değil) Oyun neredeyse bitecek bir görev falan mı yapmak gerek?
  • %89 ıken oyun bıtti. Genel olarak guzeldı. Lıberatıon'a basladım. Kısa oyun sanırım 1 - 2 saatte %21 gelmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 21 Ocak 2014; 18:38:23 >
  • Beyler şu timesaver packi nasıl iptal ediyoruz bir türlü halledemedim. ini dosyasında her şey false ama yine de olmuyor. Haritada her şey açık, tüm sandıklar ve animus fragmentler filan. Oyun orijinal değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler ben bunların yanına gidince dock falan yazmıyor.(oyun orjinal değil) Oyun neredeyse bitecek bir görev falan mı yapmak gerek?

Onlara dock yazmaz dock sadece düşman gemilerinin enerji barı düşünce yaziyor gemiyi ele geçirmek için dock yapmanız lazım bu videodaki batık gemi upgrade yapmak için gerekli plan falan buluyorsunuz. Oyunu bitiyorum demissiniz herhalde dock yapmadan bitirmediniz oyunu : )

• quote:

quote:

Beyler ben bunların yanına gidince dock falan yazmıyor.(oyun orjinal değil) Oyun neredeyse bitecek bir görev falan mı yapmak gerek?

Onlara dock yazmaz dock sadece düşman gemilerinin enerji barı düşünce yaziyor gemiyi ele geçirmek için dock yapmanız lazım bu videodaki batık gemi upgrade yapmak için gerekli plan falan buluyorsunuz. Oyunu bitiyorum demissiniz herhalde dock yapmadan bitirmediniz oyunu : )

Batık gemiye yaklaşınca "dock" yazıyor.(tam 0:10 saniyede) Ayrıca batığın çevresi beyaz daire ile çevrili ben yaklaşınca böyle olmuyor.
    Tabi gemiyi ele geçirmek için dock yaptım onda sıkıntı yok.
    Peki batık gemi upgrade yapmak için gerekli planlar nasıl bulunuyor.Videolarda baktım batık gemilerin dibine falan dalmışlar.Bu bende olmuyor yani daha hiç denizin dibine dalmadım.
    Bu video da gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

Batık gemiye yaklaşınca "dock" yazıyor.(tam 0:10 saniyede) Ayrıca batığın çevresi beyaz daire ile çevrili ben yaklaşınca böyle olmuyor.
    Tabi gemiyi ele geçirmek için dock yaptım onda sıkıntı yok.
    Peki batık gemi upgrade yapmak için gerekli planlar nasıl bulunuyor.Videolarda baktım batık gemilerin dibine falan dalmışlar.Bu bende olmuyor yani daha hiç denizin dibine dalmadım.
    Bu video da gösteriyor.

Gemi ile batık gemi farklı.Düşman gemilerindeki dock sadece gemiyi ele geçirmek ganimeti almak için.Batık olandaki dock plan için.Siz bütün planlarınızı bitirdiniz mi denizdeki.Eğer bittiyse treasure maps bulmanız lazım .Diğer upgradeler için geçerli .Aşağidaki linkte planların nereye gömüldükleri yazıyor..

www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Elite_Ship_Upgrades

Chest Required olanlar denizde değil onları bulmanız lazım treasure maps alırsanız size resimli gösteriyor.

• Bu oyunun dizisini yapmışlar, ilk bölümü izledim gayet kaliteli.

http://www.imdb.com/title/tt2375692/

İlk bölümde Nassau'yu gösterdi oyundakiyle birebir aynı neredeyse. Bu arada Blackbeard de var dizide.
  • quote:

quote:

Bu video da gösteriyor.

Gemi ile batık gemi farklı.Düşman gemilerindeki dock sadece gemiyi ele geçirmek ganimeti almak için.Batık olandaki dock plan için.Siz bütün planlarınızı bitirdiniz mi denizdeki.Eğer bittiyse treasure maps bulmanız lazım .Diğer upgradeler için geçerli .Aşağidaki linkte planların nereye gömüldükleri yazıyor..

Chest Required olanlar denizde değil onları bulmanız lazım treasure maps alırsanız size resimli gösteriyor.

Treasure maps yaklaşık 10-12 tanesini buldum çıkarttım.
    Batıkların yanına gidince böyle yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Bu video da gösteriyor.

Treasure maps yaklaşık 10-12 tanesini buldum çıkarttım.

Ilk defa gördüm bunu ben acaba elemanı upgrade mi yapmanız lazım suyun altına girmesi için falan

• Türkçe yama çıksada başlasak şu oyuna
  • quote:

quote:

Ilk defa gördüm bunu ben acaba elemanı upgrade mi yapmanız lazım suyun altına girmesi için falan

Ben yan görevleri yapmaktan normal görevleri fazla yapmamışım.
    "Diving bell" görevini yapınca adam suyun altına girmeye başlıyor.(Sequence 6 Memory 1)
    Sağolun uğraştınız.Sorun çözüldü.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.