Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
143.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler oyunu yeni bitirdim hikaye ile bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim :)

1.Oyun sonunlarına öldürdüğümüz robert gerçek hayatta nasıl karşımıza çıktı? ve bize enjekte ettiği şeyde nedir? oyunda kamera kayıtlarını geri sarıp izlediğimizde başımızdakiler o adamın ölmesinden rahatsız gibi bir hava var
    2.edward istemeden kendini assasins ve templar kavgası arasında buldu peki oğlu haytham nasıl bu kavganın içine girdi? bununla ilgili bir bilgi var mı oyunda ben mi kaçırdım oraları
    3.ac2 den beridir yanımızda olan shaun ve rebecca nasıl abstergo da çalışan oldu desmonda hep ihanet mi ettiler? ayrıca bide bize old friend dedikleri kısımlar var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
    3. tüm computer hacklerini yaptım ama ingilizcem hala yeterli seviyede değil subject zero subject 1 in kaset kayıtlarında önemli bilgiler var mı dinleyen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim :)
    4. bizim sample 17 olarak adlandırılmamız acaba desmond dna sı bizimki ile karıştırıldı mı diye bi şüphe uyandırdı siz ne düşünüyorsunuz?
    5. hala merak ediyorum brotherhood da desmond neden kızı öldürdü zorlada olsa bunu bir türlü bulamadım ubisoft hala açıklamadı mı ben mi kaçırdım :D

şimdiden teşekkür ederim

• canberk95 C kullanıcısına yanıt
    az çok yazdım birşeyler

1. o adam, sage dedikleri, juno'nun kocasıymış, ac3 te kendini feda eden bir adam vardı, sage-robert bu adamın reenkarnasyonu.
    bayıltıcı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
    kamera kayıtlarını bilmiyorum, orası hakkında birşey söylemeyeceğim
    2. oyunda bilgi yok diye hatırlıyorum. babası kardeşi saldırıda öldükten sonra templarlar haytham'ı buluyorlar birileriyle tanıştırıyorlar gibi bi hikayesi var tam hakim değilim konuya
    3. ikisi ihanet etmiyorlar, benim anladığım kadarıyla ikisinin abstergodan bilgi çalmasına yardım ediyoruz.
    4. desmond'ın dna'sından çıkarılanları kullandığımız için sample 17'yiz. oyunun başında buluta aktarıldı diye bir muhabbet vardı.
    5. lucy çift taraflı çalıştığı için öldürttürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

İnternette baktım da şimdi bu görevlerin belli bir adası var mı?

Birde bu gizli sandıklar var ya planlar çıkıyor içinden o planları nasıl yapacağız

Görevler birkaç yerde çıkıyor. Haritayı tararsın arada.

Planlarda koordinat yazıyor, o şekilde harita üzerinden buluyorsun.

Birkaç plan, kenway fleet görevlerinde ilerleyince çıkacak bu arada. Ek bilgi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk95

arkadaşlar iyi günler oyunu yeni bitirdim hikaye ile bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim :)

1.Oyun sonunlarına öldürdüğümüz robert gerçek hayatta nasıl karşımıza çıktı? ve bize enjekte ettiği şeyde nedir? oyunda kamera kayıtlarını geri sarıp izlediğimizde başımızdakiler o adamın ölmesinden rahatsız gibi bir hava var
    2.edward istemeden kendini assasins ve templar kavgası arasında buldu peki oğlu haytham nasıl bu kavganın içine girdi? bununla ilgili bir bilgi var mı oyunda ben mi kaçırdım oraları
    3.ac2 den beridir yanımızda olan shaun ve rebecca nasıl abstergo da çalışan oldu desmonda hep ihanet mi ettiler? ayrıca bide bize old friend dedikleri kısımlar var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
    3. tüm computer hacklerini yaptım ama ingilizcem hala yeterli seviyede değil subject zero subject 1 in kaset kayıtlarında önemli bilgiler var mı dinleyen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim :)
    4. bizim sample 17 olarak adlandırılmamız acaba desmond dna sı bizimki ile karıştırıldı mı diye bi şüphe uyandırdı siz ne düşünüyorsunuz?
    5. hala merak ediyorum brotherhood da desmond neden kızı öldürdü zorlada olsa bunu bir türlü bulamadım ubisoft hala açıklamadı mı ben mi kaçırdım :D

şimdiden teşekkür ederim

1- Sage ölümsüz. Juno'nun insanlık için feda ettiği kocası. Ölüp ölüp tekrar doğuyor doğal olarak her çağda bir sage var her zaman.

2- Edward Assassin ve korsan olmayı bırakıp İngiltere'ye döndüğünde templarlar Edward'ın peşini bırakmıyor ve bir plan yapıp Kenway malikanesini basıyorlar. Edward'ı öldürüp kızını ve oğlu Haytham'ı kaçırıyorlar. Haytham kaçırıldıktan sonra bir Templar olarak yetiştiriliyor.

3- Abstergo'da onlar Assassin ajanı olarak çalışıyor. Sen sisteme girip onlara bilgi sızdırıyorsun.

4- Oyunu bitireli uzun süre oldu tam olarak hatırlayamıyorum bunu üzgünüm.

5- Sample 17 olarak adlandırılmamız Desmond'dan alınan DNA örnekleri ile hala animus'da olmamızdan dolayıdır.

6- Telefonundaki SMS kayıtlarından görülüyor ki Lucy Stillman Warren Vidic'e direk bilgi sızdıran bir Templar ajanıydı. Telefonunda 2 adet William adında karakter vardı. Bunlardan biri asıl William yani Desmond'ın babası diğeri ise William adı altında Warren Vidic yani Templar başı. Kimse bunu bilmiyordu ama Juno bildiği için Desmond'a Lucy'i öldürttü.

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

İnternette baktım da şimdi bu görevlerin belli bir adası var mı?

Birde bu gizli sandıklar var ya planlar çıkıyor içinden o planları nasıl yapacağız

Görevler birkaç yerde çıkıyor. Haritayı tararsın arada.

Planlarda koordinat yazıyor, o şekilde harita üzerinden buluyorsun.

Birkaç plan, kenway fleet görevlerinde ilerleyince çıkacak bu arada. Ek bilgi olsun.

Benim oyun ilaçlı fleetleri yönetemiyorum.
  • çok teşekkür ederim cevaplarınız için @sub @2kol3bacak
  • D&R'dan oyunu aldım eve geldim, oyunu aktive edeyim dedim.
    hop bir hata
    "cd-key'iniz başka bir hesapta kullanılıyor, gidin ubisoftla konuşun"

bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

D&R'dan oyunu aldım eve geldim, oyunu aktive edeyim dedim.
    hop bir hata
    "cd-key'iniz başka bir hesapta kullanılıyor, gidin ubisoftla konuşun"

bakalım neler olacak

steamden denediniz mi oyun steamdede satılıyor cunku
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    ubisoftun keyleri steamde çalışmıyor diye hatırlıyorum ama deneyeyim
    denedim olmadı

ubisoft ile konuştum (yada çalıştım)
    keyin ve faturanın fotoğrafını yolladım falan
    aktive edilmiş olan hesabı söylediler, eğer tanıyorsanız tam ad, doğum tarihi vs. vs.
    eğer tanımıyorsanız aldığınız yere gidip değiştirin dediler, mecbur öyle yapacağım artık

işin saçma tarafı ubisoft support sitesi üzerinden yapılıyor konuşmalar
    ilk sorduğum soruya girip güncellemeyi denediğimde sistemimizde sorun var diyor.
    yeni bir soru sordum, bunda güncellemeye girince mis gibi çalışıyor sistem
  • quote:

denedim olmadı

aktive edilmiş olan hesabı söylediler, eğer tanıyorsanız tam ad, doğum tarihi vs. vs.
    eğer tanımıyorsanız aldığınız yere gidip değiştirin dediler, mecbur öyle yapacağım artık

ilk sorduğum soruya girip güncellemeyi denediğimde sistemimizde sorun var diyor.

vallaha birdahak,ne steamden alın derim ama 60 dolarmış

• Arkadaşlar 30 TL'ye assassin's creed 4 key'i satiyorum almak isteyen PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Şubat 2014; 17:08:13 >
  • quote:

denedim olmadı

değiştirebildinmi.bana çok değişim yapıcaklarmış gibi gelmiyor

• değiştirdim
    ilk başta key değiştirmiyoruz dediler, ubisofta mail attımd dedim, başka birini çağırdılar, geldi ona maili gösterdim, keyi girdiğimde başka bi hesaba ait olduğunu gösteren fotoğrafı gösterdim, bir dakika dedi gitti yeni kutuyla geldi herkes mutlu oldu
  • senaryoyu bitirmiş bulunuyorum
    geriye sadece assassin contractlar, naval contractlar, templar armor, mayan armor, hazineler, fort defence kaldı

acinitiates.com üzerinden alınan görevler var, tam olarak ne işe yaradıklarını çözemedim ama onları yapıyorum
  • beyler lütfen yardım edin bi türlü deniz altına dalamıyorum ve haritada kısıtlı bi alan içinde dolasıyom sınırı gecincede ölüyom suan %20 ilerleme var harita yüzünden görev yerinede gidemiom lütfen yardım edin

• Adalarda takıldığımızdanmıdır nedir harita bana ufak geldi , ama görsellik çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be 28 sayfacık
  • Konularda mevcut, silinen mesajlarla birlikte;

138 sayfa Assassin's Creed
    108 sayfa Assassin's Creed 2
    39 sayfa Assassin's Creed Brotherhood
    118 sayfa Assassin's Creed Revelations
    76 sayfa Assassin's Creed III
    29 sayfa Assassin's Creed IV
    Sıradaki oyun ya 15 sayfayı geçemez, ya da +100 yapar, öngörülemiyor eski istatistiklere bakılınca

@PetrovaFire

Ek olarak; gelecek oyun hakkında yorumlar, tartışmalar için:

Assassin's Creed V™ :http://forum.donanimhaber.com/m_86129834/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar ekran kartı alınca hediye AC4 uPlay key'i geldi, 25 TL gibi bedava fiyata satıyorum almak isteyen PM atabilir, ben kullanmayacağım birinin işine görsün.
  • Seriyi bana kalırsa bitirdiler hocam ne yazık ki ilk iki oyun ve Brotherhood gerçekten zekice yazılmış senaryoya sahip ve o zamanlar farklı gelen dinamiklere sahipti ama artık kaç sene oldu kaç oyun oldu hala hep aynı şey. Bir sürü örnek verilebilir ama en basitinden hala her oyunda 3-4 saat ana konu başlamıyor ve oyun bize ilk defa PC başına geçmiş insan muamelesi tadında training yaptırıyor. Black Flag gerçekten güzel bir oyun yanlış anlaşılmasın ama hala aynı dövüş dinamikleri hiç bir yetenek gerektirmiyor yani 60-70 kişiyi çok rahat alırsınız hiç zorlanmadan ve bir suikastçı oyununda bu çok göze batıyor. Yani ben neden gizlenmeye ihtiyaç duyayım nasıl olsa herkesi patır patır öldürebilirken daha çok Hitman gibi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum Hitman'de hele yüksek zorlukta iki kurşun ile iniyoruz ve bu oyuna heyecan katıyor, gizli ilerlemeye ekstra çaba harcıyoruz. Bir de spoiler vermeyeceğim oynamayan arkadaşlar korkmasın Animus'a getirdikleri yeni mantık nasıl bir saçmalıktır artık iyice suyu çıktı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.