Arkadaşlar öncelikle sistemim şu şekilde:
intel i5 4460
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
MSI R9 390
Kingston SSD 240 GB
ASUS H81M-PLUS
1 TB Samsung HDD
Arkadaşlar sistemimi yavaş yavaş güncellemek istiyorum. Ama ilk adım olarak sadece kasa/işlemci soğutuc ve anakartı değiştirmek istiyorum. Çünkü kasam yeterli hava akışını sağlayamıyor ve çok ses çıkarıyor. İşlemcim stok fan ile çalışıyor. Anakartım ise günden güne sorun çıkarmaya başladı.
İleride 2060 veya o seviyede bir ekran kartı eklemeyi ve işlemcimi de uyacak şekilde güncellemeyi düşünüyorum. Anakart önerisini buna uyacak şekilde yapabiliriz arkadaşlar.
Kasada ise benim için önemli olan, iyi bir malzeme kalitesi ve hava akışı ve sessiz çalışması. Çünkü evde seslendirme ile uğraşıyorum. Tasarım da önemli ama diğerleri kadar değil. Camlı olması tercihtir. En önemlisi ise kasa içinde herhangi bir kalabalık olmaması.
Bu üç parçayı yeniledikten sonra, dediğim gibi amacım ekran kartını ve işlemciyi daha sonra yenilemek.
Bütçe olarak 2000-2500 tl düşünüyorum 3 parça için. Ama ne kadar f/p düşersek şu sıkıntılı dönemde benim için o kadar iyi olur. Bütçe arttırma tavsiyeli önerilerinizi de beklerim.
Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Yeni Monitör | Görüntü Sorunu | CP2077
Arkadaşlar Acer kg241q aldım. Çözünürlük, freesync, sürücü yüklemesini gerçekleştirdim. Fakat cyberpunk'un ayarlarında böyle bir görüntü almaktayım. Köşelerde soldan sağa farklı renklerde geçişler görüyorsunuz. Eski monitörümde yoktu. Neden kaynaklanıyor olabilir? Monitörü kurarken bir şey mı unuttum
Monitör Arızası | Video
Arkadaşlar oyun oynarken bir anda görüntü bozuldu.
Ekranı açar açmaz videodaki gibi bir sorun yaşıyorum.
Başka bir monitör denedim çalışıyor yani GPU'da herhangi bir sorun yok.
Neyden kaynaklanıyor olabilir? Değişim şart mıdır?
h81m-plus (sağ slot sadece 4gb algılıyor)
|
Sistem Güncelleme / Ram | SSD
|
İlk Kez SSD Alacağım Anakartıma Uyumlu mu?
|
Ram Alacağım | Uyum Tavsiyesi
|
GameZone 9. Bölüm "The Witcher"
|
|
100-200 TL Arası Tablet Önerisi
|
7d1d2f43e39e8ce5c006b243ae7d5ba31.jpg7d1d2f43e39e8ce5c006b243ae7d5ba31.jpg |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 869
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.107 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun