Bildirim
Monitör Arızası | Video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarın arkasında mavi 2 tarafından vidalı kablo var onu çıkart kasadan da çıkart sonra tak bakalım düzelecek mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulpro
Bilgisayarın arkasında mavi 2 tarafından vidalı kablo var onu çıkart kasadan da çıkart sonra tak bakalım düzelecek miMonitörü ekran kartına bağladığımız kabloyu diyorsunuz. Onu denedim herhangi bir değişiklik olmadı.
-
Bios ayarları girin load optimized default yapıp kaydedip çıkın bakalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulpro
Bios ayarları girin load optimized default yapıp kaydedip çıkın bakalım...Bunu bozuk monitör takılıyken yapmak lazım değil mi?
Öyleyse, ekranı çok göremiyorum bozuk olduğu için. Dediğiniz seçeneğin nerde olduğunu bilmiyorum ekran böyleyken daha zor olur.
Şu anda geçici süre kardeşimin monitörünü aldım o işe yaramaz herhalde?
-
Aynen monitör takılıyken yapman lazım ama istediğin zaman yapabilirsin ben burdayım oyun oyna hazır sorun hallolmuş :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- microsoft visual c++ nedir
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- legacy usb support nedir
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- bağlantı sıfırlandı.
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
- ekran kartı resetleme
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X