Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
143.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Assassins creed serisi OS X'te oynanıyor mu?

bootcampsiz

en son ac2 çıkmıştı

Nasil yani 2den sonrasi oynanmiyor mu?

2'den sonrası mac için çıkmadı galiba windows kurup oynanabilir ancak. belki brotherhood'da çıkmıştır 2-3 sene sonra çıkartıyorlar çünkü

• arkadaşlar oyunu yeni aldım tüm dlcler ve season pass dahil. şimdi bu dlcler yüklü mü oyunda göremedim. aynı zamanda oyuna yeni başladım ve bir adamı kurtararak onun kaptanının gemisi almış oldum. şöyle bir sorunum var gemi kullanmayı nasıl bırakacağım? gideceğim görev yerine kadar gemiyi kullanmak mı zorundayım?
  • eğer oyun RLD sürümünde ilaçlıysa, yayınlanan en son güncellemeleri yükleyerek hem DLC paketlerine göz atabilir, hem bazı hariçleri deneyebilirsin. Mesela orjinal sürümde alınabilecek tüm kostümler var, Royal Navy Konvoy'lar zaten ilk sürümden beri aktif. Yelken ve gemi simgeleri de tıpkı kostümler gibi aktif hale gelmiştir. Bunlara dahil olamayanlar social treasure ve Keyway's Fleet özellikleri ve bu özelliklerden sağlanan ödüllerdir.

Oyunun ilk görevlerinde gemi enkazından kurtularak Cape Bonavista adasına çıkıyorsun. Buradaki görevi bitirdikten sonra oyun seni Havana'ya götürmüş oluyor. Havana görevlerini bitirene kadar kendi gemini göremiyorsun. Çünkü henüz almadın. Ve Havana'ya geldiğin gemi ise, yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere kullanabileceksin. Oyunun ilerleyen zamanlarında bir daha o gemiyi kullanmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darshana -- 22 Haziran 2014; 17:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darshana

eğer oyun RLD sürümünde ilaçlıysa, yayınlanan en son güncellemeleri yükleyerek hem DLC paketlerine göz atabilir, hem bazı hariçleri deneyebilirsin. Mesela orjinal sürümde alınabilecek tüm kostümler var, Royal Navy Konvoy'lar zaten ilk sürümden beri aktif. Yelken ve gemi simgeleri de tıpkı kostümler gibi aktif hale gelmiştir. Bunlara dahil olamayanlar social treasure ve Keyway's Fleet özellikleri ve bu özelliklerden sağlanan ödüllerdir.

Oyunun ilk görevlerinde gemi enkazından kurtularak Cape Bonavista adasına çıkıyorsun. Buradaki görevi bitirdikten sonra oyun seni Havana'ya götürmüş oluyor. Havana görevlerini bitirene kadar kendi gemini göremiyorsun. Çünkü henüz almadın. Ve Havana'ya geldiğin gemi ise, yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere kullanabileceksin. Oyunun ilerleyen zamanlarında bir daha o gemiyi kullanmayacaksın.

oyunu steamden aldım hocam orijinal yani. dlc kodlarını tek tek ekledim uplaye. şu anda havanadaki sandıkları buluyorum, yan görevleri yapıyorum. ana göreve daha dokunmadım.

• en iyisi Blag Flag, ne kadar geç biterse o kadar iyi dedirtecek oyunlardan. defalarca kez yaya yaya bitirdim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darshana

en iyisi Blag Flag, ne kadar geç biterse o kadar iyi dedirtecek oyunlardan. defalarca kez yaya yaya bitirdim oyunu

aynen uzun zamandır assassins serisinden bir oyun oynamamıştım. ilk oyunu oynadım sonra hiç oynamadım, pek sarmıyor bu tarz oyunlar beni ama korsanlar, kendi gemimizi kullanma falan derken oyunu beğendim.
  • Oyunun hikayesini bitirdim şimdi neler yapabilirim eğlenmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melanozom

Oyunun hikayesini bitirdim şimdi neler yapabilirim eğlenmek için ?

assassins kontratları
    hazine bulma görevleri
    bazı zırhlar var adını hatırlamadım onları açman için toplaman gereken kalıntılar var
    .
    ..
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

assassins kontratları
    hazine bulma görevleri
    bazı zırhlar var adını hatırlamadım onları açman için toplaman gereken kalıntılar var
    .
    ..
    ...

Şu templar elbisesini kullanabilmek için ne yapmam lazım
  • @Melanozom

youtube'da templar armor yaz nasıl yapılacağı orda var
  • quote:

oyunu silmekten baslayabilirsin mesela.
  • ARKADAŞLAR BEN FİLO KURAMIYORUM OYUN DA NEDEN OLUYOR BELKİDE FİLO VAR YÖNETMESİNİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  • Oyunun İLAÇlıysa eğer, Kenway's fleet özelliğine ve diğer bazı özelliklere erişmen mümkün değil şuan için. Çünkü bu tip özellikler Ubisoft serverlarına bağlantı gerektiriyor ve henüz hiç bir İLAÇ sürümü ile bunu aşamadılar. bu yüzden Kenway's fleet vb. özelliklere erişim için orjinal oyun alman gerek.
  • Darshana kullanıcısına yanıt
    YAĞMALAMAK İÇİN GEMİYE ÇIKIP SAVAŞTIKTAN SONRA 3 TANE SEÇENEK ÇIKIYOR BUNLARIN İÇİNDE KENWAY'S FLEET SEÇENEĞİ VAR AMA
  • Bordalama işlemini bitirdiğinde çıkan seçeneklerde mevcut evet, ancak Captain's Cabin'e girdiğinde masanın üzerindeki haritadan bordaladıktan sonra ele geçirdiğin ve filoya kattığın gemileri görebiliyor olman lazım satın aldıysan. Masaya yaklaş ve Access Fleet'e bas. Oyun orjinal değilse, bu özelliği kulanmana izin vermeyecektir zaten
  • Darshana kullanıcısına yanıt
    Ben PS3' te oynuyorum fakat filoya kattığım gemileri göremiyorum. Captain's Cabin'e girdiğimde masanın üzerindeki haritaya tıkladığımda internet bağlantısı istiyor. Bu gemileri göreve göndermek için herzaman internet bağlantısı mı gerekiyor yoksa bir defaya mahsus mu bağlantı gerekli. Oyun orjinal.
  • Oyunun Türkçe yaması çıktı,bayram tatili dönüşü başlamak için sabırsızlanıyorum
  • Yarın bizde deneyelim türkçe yamanı
  • ayd_kar kullanıcısına yanıt
    Captain's Cabin özelliğine her bağlantı isteminizde internet bağlantısı gereklidir. PS3'ünüzü internete bağlayarak oynamanız lazım. Oyuna girmeden önce internet bağlantısı sağlanırsa oyuna girişte ubiServer'a bağlanır ve oyun içinde tekrar bağlantı isteği sormadan direk geçiş yapar.

Türkçe yama OyunÇeviri tarafından çıkarıldı evet. şuan deniyorum yamayı. gördüğüm bazı eksiklikler mevcut, ancak çok ufak düzeyde. genel olarak başarılı olmuş. Emeklerinden dolayı teşekkür ve tebrik hepimizin borcudur
  • Video game'deki Kingston'da ki map'de Tavern sizde gozukuyor mu ? Youtube'da baktim ve bir adamin tutorial video koymus yardimci olmasi icin herkese. Acikcasi ben de gozukmedi map
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.