Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
142.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assasin serisi gerçekten oyun sektöründe çığır açtı. düşünerek oynanması gereken bi seri.ama tabi olayı kılıç yumruk olarak gören de var
  • Bu oyundan bir sukiastçiden çok korsanı oynadığımız belli. Oyunun adı Edward'ın maceraları olarak değiştirebilir. Hiç sırıtmaz yani. Oyunda + olarak görülen tek şey gemi savaşları. Başka da bir şey yok. Nerede o rönesans zamanındaki işler. Hey gidi Ezio...
  • Arkadaşlar oyun bitmişti bende fakat %60lardamı ne oldu bi gemide yazılar geçiyor, kalan yerleride oynamak istiyordum şimdi save dosyası falan arıyorum bitmemiş halde nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Arkadaşlar oyun bitmişti bende fakat %60lardamı ne oldu bi gemide yazılar geçiyor, kalan yerleride oynamak istiyordum şimdi save dosyası falan arıyorum bitmemiş halde nasıl yapabilirim ?

O yazılardan sonra bi iki video giriyor, ondan sonra tekrar yazılar geliyor, orda skip diyebiliyorsun, sonra kalan görevleri tamamlayabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

assasin serisi gerçekten oyun sektöründe çığır açtı. düşünerek oynanması gereken bi seri.ama tabi olayı kılıç yumruk olarak gören de var

valla saklanarak oynamayi basliyorum ama sonra elime ne gecerse basiyom adamlara ^^.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

assasin serisi gerçekten oyun sektöründe çığır açtı. düşünerek oynanması gereken bi seri.ama tabi olayı kılıç yumruk olarak gören de var

valla saklanarak oynamayi basliyorum ama sonra elime ne gecerse basiyom adamlara ^^.

Ben %100de bitirdim (madalyamı gönderin ) Bazı bölümlerde aksiyona girmeden öldürmen gerekiyor tam eşitleme için ve önünde bi tabur adam varsa zor tabi,
    özellikle şu portekizli kaptanı ipten kayarak öldürüp gemisini çaldığım bölüm... Git onca adamın arasından saklanarak geç, zamanlamaya dikkat et falan, en sonunda kaptanı ipten kayarken öldüremezsen hepsi boşa sil baştan

• herbir anı ayrı bir haz kaç kere bitirdim baştan sayamadım:)
  • Nerden indirdin? indirdiğin yerde yazar.
  • gemi nasıl yağmalanıyor, bir defa s harfine bas yazısı çıktı o zaman yağmaladım o kadar, bir daha beceremedim, yanına gidiyorum yazı çıkmıyor, ateş edince hepten batıyor.
  • Oyunun yaklaşık yarısındayım. Oynarken gerçekten zevk veriyor. Farklı bir oyun olmuş. Hele ki son AC 3 Liberation faciasından sonra çok iyi oyun diyebilirim. Oyunla ilgili tek sorun aşırı derecede ağır ingilizcesi ve sıkıcı hikaye anlatımı. Bundan sonra 100 tane de Assassin's Creed oyunu yapsalar sanırım hiçbiri AC 2 ve Brootherhood'un verdiği tadı vermeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Oyunun yaklaşık yarısındayım. Oynarken gerçekten zevk veriyor. Farklı bir oyun olmuş. Hele ki son AC 3 Liberation faciasından sonra çok iyi oyun diyebilirim. Oyunla ilgili tek sorun aşırı derecede ağır ingilizcesi ve sıkıcı hikaye anlatımı. Bundan sonra 100 tane de Assassin's Creed oyunu yapsalar sanırım hiçbiri AC 2 ve Brootherhood'un verdiği tadı vermeyecek.

katılmıyorum hepsini oynamış biri olarak ac2 ve brotherhood un diğerlerinden çok farkı yok bence size artık oyun tekdüze geliyor yoksa ac3 ün konusu müthişti black flag a gelince sanki yarım kalmış bir oyun gibi olmuş senaryo kopuk ve saçma aynı saçmalık ezio da da vardı gerçi hatta onda daha beterdi ezio ve edward ın 40 yıllık assasin gibi hoplayıp zıplaması superior kılıç ustaları olmaları -özellikle de ezio için- mantık dışı... edward da fazlası da var saçma sapan konu bağlantıları tatmin edici bir başlangıcı ve sonu olmaması gerçekten rezaletti ancak ac fanatiklerinin ac3 ü eleştirmesi bence mantıksız oyun gerçekten güzeldi hele kenway i oynadığımız yerler film gibi gelmişti bana benim nazarımda en başta ac3 gelir.bence olayı olağanüstü varlıklara filan bağlamaları kötü olmuş onun dışında her sene yepyeni oyun beklemek yanlış olur ac4 senaryodan kaybediyor ama yine de kendini bir solukta oynattı bana severek oynadım.ingilizce konusunda da denizcilerin temiz londra ingilizcesi konuşacak hali yok amerikalı üstüne denizci olunca böyle olması normal.

• Ben de size katılmıyorum.Öncelikle Ac3'ü en sevdiğiniz oyun olarak belirtmişsiniz.Siz beğenmiş olabilirsiniz.Ac3 çok kötü değildi ama bir efsane de değil.Getirdiği yenilikler oldukça iyiydi fakat hikaye sıradandı.Desmond görevleri iyidi.Doğru düzgün Apple of Eden olayıda olmadı Dlcler hariç.Ac2 ve Brotherhood'un hikayesi oldukça güzeldi.Bizim beğendiğimiz yanı o.Dövüş mekaniklerine birşeyler söylemişsiniz.Her oyunda hemen hemen aynı.Bu olayı gidip Ubisoft'a bildirin.Olağanüstü varlıklara bağlanmamalıydı demişsiniz.Assassin's Creed serisinin ilgi çeken yanı o.Apple olmazsa oyun çatıdan zıpla-yardır-adam öldür arasında olacaktı.Bu da oyunun bu kadar ilerlemesini engellerdi.Hikayeyi çok anladığınızı düşünmüyorum açıkcası.Öyle olsaydı böyle konuşmazdınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaş AC 3 ve 4 ü ilk bölümlerini oynayıp bıraktım ve sildim PC den.

Bu oyunlardan AC 2, Brotherhood ve Revelations tadını almadım. Bu oyunların bir albenisi ve çekiciliği vardı. İstemiyorum Sizin olsun.
  • ingilizcem iyidir hocam oyunu hiç bir türkçe kaynak destek almadan oynadım ve ac 3 ün sonunda olanı oyunu bitirmemden aylar geçmesine rağmen hatırlıyorum desmond kendini feda ediyor ve insanlığın devamına karar veriyor 2 tane spirit vardi isimlerini hatırlamıyorum ancak birisi sanki dostmuş gibi görünsede sonradan dünya yı yoketmek istediği ortaya çıkıyordu hatırladığım böyle herhangi bir yerden okumadan sadece oyun içi konuyu anladığım kadarı ile söylüyorum ve templarların amacı dünyayı yoketmekti sanırım ac 4 e gelince ingilizcesi beni zorlamadı konuya hakim bir şekilde oyunu bitirdim illa bir kaç kaçırdığım olmuştur ancak genel plot unu rahatça anlatabilirim ac3 hakkında konu sıradan demişsiniz oyun tarihi karakterlere ve olaylara dayanıyor o çay dökme olayları sonra savaş bunlar tarihi olaylara dayanıyor ve bunları bilerek oynadıysanız oyunun hakkını verirsiniz yoksa aaa çay dökme ne kadar saçma denize çay atarak isyan mı çıkarılır demek kaçınılmaz ac2 yi bitireli baya oluyordur ac2 ac3 ten ne kadar farklı babası ölüyor ve intikam peşinde koşuyor biri de anası ölüp koşuyor brotherhood hakkındaysa benim de favorimdir bir şey diyemem gayet entrikaları filan güzeldi özellikle papanın ilginç ailesi hakkındaki olaylar güzeldi şimdi hatırladım o ac3 ten daha iyiydi evet ac3 te entrikalar yoktu neyse ne modu vardı ama o da güzeldi ve en önemlisi farklıydı ezio artık bıktırmıştı beni sevdim o yüzden.apple of eden e gelince peri masalı gibi olduğundan sevmiyorum , kişilik meselesi sadece templarlar ve assasinlerin savaşı şeklinde geçse bence daha iyi olurdu ve unutmadan ac3 ü sevdim çünkü sonunda gerçekten kaçmanız gereken ordularla karşılaşıyordunuz maalesef assasin oyununda çatur çutur adam kesmek bir yerde sıkıyor black flag de iyice salmışlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0tring -- 29 Mayıs 2014; 0:38:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

gemi nasıl yağmalanıyor, bir defa s harfine bas yazısı çıktı o zaman yağmaladım o kadar, bir daha beceremedim, yanına gidiyorum yazı çıkmıyor, ateş edince hepten batıyor.

basılı tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thsx

Merhaba arkadaşlar, %13 deyim gemimin içindeki acces fleet i bir türlü açamıyorum o görevi nasıl geçeceğim kenways fleet midir nedir? Oyunun orjinal olması gerektiğini falan duydum yani ne yapmamız gerek devam edemiyor muyuz?

kenway's fleet gorevleri icin oyunun orjinal olmasi lazim
    ama orjinal olmayan surum ile de senaryoya devam edebiliyorsunuz

• Assasins creed 4 te istediğimiz onaca şey internetle sağlanıyor örneğin
    *Whıte whale avlamak
    *çeşitli kostümler almak
    *kenway fleet köleksiyou yapmak
    *social treasuer bulmak
    *royal konvoy batırmak
    *çeşitli yelkenler ve gemi kafaları almak
    ve bunun gibi onca şey internetle usandım artık
  • Assassins creed serisi OS X'te oynanıyor mu?

bootcampsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Assassins creed serisi OS X'te oynanıyor mu?

bootcampsiz

en son ac2 çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Assassins creed serisi OS X'te oynanıyor mu?

bootcampsiz

en son ac2 çıkmıştı

Nasil yani 2den sonrasi oynanmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.