Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
142.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende buradan gördüm? :D Korsan temalı bir Assassin's Creed çok değişik yerlere gidebilir :D Ubisoft işini biliyor ya :D
    http://gamexnow.com/assassins-creed-iv-black-flag-ortaya-cikti/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent6

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

AC3 DLC' si deniliyor.

Postere bakılırsa DLC olmayacak gibi görünüyor

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Evet öyle görünüyor. Ben Uzak Doğu teması bekliyordum.

• Posterdeki çizimler bana oyundan çok çizgi roman gibi gözüktü.

AC serisinin daha önceki oyunlarının tanıtım posterlerinde kahramanları direkt olarak önden karizmatik bir pozda görüyorduk.Bu posterin tanıtım için 4 Martta mağazalarda kullanılacağı söyleniyor ama daha önceki oyunların tanıtım görsellerindeki çizimlerden farklı ve çizgi roman çizimlerine benziyor.

Yada ben çok iyimserim Ubisoft para için güzelim seriyi nasıl batıracağını şaşırdı.
  • Korsan teması bana güzel gelmedi umarım gerçekten de bu değildir.Connor'la biraz da olsa uzaklaşmıştık Assassin duygusundan.Bir nebze kabul edilebilirdi o.Ama korsanlık apayrı bir şey yakışacağını düşünmüyorum.
  • Karayip korsanları moduna geçiş anında p2p
  • Mapte ortaya çıktı. Jolly Rogerlı AC logosuda görülüyor.

• deniz savaşları çok beğenildiği için böyle bir yön seçti sanırım ubisoft ama deniz savaşları oyun içinde bir bölüm olduğu için güzeldi. Ana tema yine karada geçmeli diye düşünüyorum deniz vb olaylar DLC falan olabilir.
  • kapak tasarımı

umarım oyunun tamamı denizlerde geçmez
  • Üste Edit: Benden önce davranmışsın.

Pazartesi ambargo kalkacakmış yeni bilgiler gelir artık basından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 28 Şubat 2013; 11:59:23 >
  • Tam kapağı koymaya gelmiştim Oyunun tamamı denizlerde geçerse çok kötü olur. Ana karakter kim ?

BSC Alıntı :

''Ubisoft'un resmi forumunda bu sabah yayınlanan kutu tasarımı, yeni suikastçımızı da daha yakından tanıma şansı veriyor meraklılara. Görünüşe göre seride ilk defa sarı saçlı bir suikastçıyı yönlendireceğiz. Tabanca tuttuğu sağ eline yerleştirilmiş suikastçı bıçağı, göğsüne iliştirilmiş 2 tabanca, sırtının sol tarafında yer alan barut kesesi ve arka planda suikastçı tarikatının logosuna gömülmüş kuru kafa tasarımı resmin dikkat çeken detayları oluyor
    .''

Silah AC' e hiç gitmiyor. Silah olunca oyunun bütün zevki kaçıyor. Assasin ruhu sıfır zaten. ( Son oyunlarda özellikle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 28 Şubat 2013; 12:00:42 >

• Ana karakter Connor'ın babasının babası

@ silah konusuna katılıyorum hiç güzel olmuyor. hiç de kullanmıyorum ben silah oynarken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 28 Şubat 2013; 12:02:16 >
  • 4 Martta açıklama yapacaklarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembel Yazar -- 28 Şubat 2013; 14:29:38 >
  • Seri efsaneliğini kaybediyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

Yeni çıkacak oyunun ara oyun mu yoksa AC4 mü olacağı kesinleşti mi?

ac4 olacak. karekteri ve ismi bile belli. konusuda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

aynen hocam.kafamda iki soru işareti var.

birincisi neden al muallim öldüğünde abbas yerine altair başa geçmedi?

ikincisi de abbas ile altairin arasındaki mesele, abbas'ın babasını altair'in neden öldürdüğü.

bir de bu connor kızılderili olduğu için sanırım, babası elemandan bilgi aldıktan sonra adamı öldürüyor; connor niye öldürüyon diyor.biz mentor'dan bilgi aldığın adamı öldür felsefesini kapmıştık oysa ki

Hocam AC2-Revelation , Oyun çeviri'nin TR yaması ile tekrar oyna derim. Abbas ve Altair ile ilgili hikaye gayet net bir şekilde açıklanıyor. Altair, Abbası babası ile ilgil igerçekleri anlatıyor.

2. konuya gelirsek,
    Altair: Hayatı boyunca :Master assassin tarafından eğitildiği için Assassin kültürü ve tabiri caiz ise Assassin racon'unu çok iyi biliyor.
    Ezio : Babasından kalan tek şey bir mektup ve arkasındaki Assassin dostları. Daha ilk suikastinde, ölüme saygılı olması gerektiği gerçekliği ile tanışıyor ve ölüme karşı her zaman saygılı davranıyor. Ayrıca adam İtalyan :) bırakın da karizmatik olsun.
    Cannor ( Caner ) : En zavallı kahramanımız değil mi sizce ? Dedesi Assassin , babası Templar, kendi zorunlu Assassin. Annesini, babasının sağ kolu öldürüyor, ormanda büyümüş yetenekli bir avcı. Hayatında ilk defa şehre indiğinde, bir hatuna "yiyecek" gibi baktığı için Achile'den zılgıt da yiyor :) Eh zavallıcığın arkasında amcası da yok ki ( bkz. Ezio ) toparlasın ortalığı. Şahsen ben sevdim Caneri :)

Sende ingilizce türkçe yi baya karıştırmışın :D dedesi assassin babası templar :D suikastçi tapınakçı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

kapak tasarımı

Okyanuslarda falan savaşırsak kötü olmaz bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

kapak tasarımı

Okyanuslarda falan savaşırsak kötü olmaz bence .

kötü olmazda beğenildi diye de abartırlarsa hoş olmaz bence

bide bişey dikkatimi çekti kapak çizimindeki assassin robe'un kapşon kısmı neden düz acaba

şu üçgen kısımdan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 28 Şubat 2013; 23:55:04 >

• AC3 teki Naval War olayı çok çok iyidi.Herhalde ona yoğunlaşmış bir oyun olucak.
    Face de yorumları okurken içerden biri bilgi sızdırmış

EDWARD KENWAY,Haytham ın babası (cover daki adam) 1715 de geçiyormuş......... ne kadar doğru acaba
  • geri sayım başladı http://assassinscreed.us.ubi.com/announce/
    deniz savaşları devam edecek anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Brezilya'da geçecekse bence korsan temasına yoğunlaşmalılar, aynı zamanda gemi savaşlarını da tekrar dahil edebilirler.Hatta arttırırlarsa da süper olur, 3 deki bölümler damağımızda kaldı.
    yazdıklarım daha önceden yazılmış olduğundan editledim. kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 1 Mart 2013; 11:36:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.