Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
143.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

doğru anladıysam 2014 nisan-mayıs gibi yeni oyun çıkacak diyorlar.2013 e3'te sürpriz yapacaklarmış.ayrıca yeni ekip ile oyunu geliştiriyorlarmış.ayrıca yeni kahraman geliyor, dolayısı ile connor reis gidiyor.fakat bir yere sıkıştırırlar herhalde.şubat 19'da da ac3 için dlc geliyormuş. (dlc demeyi de hiç sevmem.yılların expansion packini dlc yaptılar :@)

acaba ac3 faciasını nasıl affettirecekler

kaynak -lar-

gametrailers | joystiq | ign

• Kasım 13 'te çıkar oyun.
  • Asyada geçecek galiba oyun.
  • Japonya diyorlar ama göreceğiz..
  • Büyük ihtimalle Brezilya'da geçecek.
  • Hindistan diye duydum ben. Yada norveç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha connor yeni geldi. Bari 4 tede olsaydı. Assassin's Creed I e benzedi.
  • Connor önemsiz bir karakter. Yeni oyunda olmadığı için çok sevinçliyim.
  • Yukarıda paylaştığım "Osiris" iptal edilen eski bir projeymiş. Severdim Mısır'ı yazık olmuş:/
  • Brezilya ? Bence başka bir yer bulsalar daha iyi olur .
  • brezilya bize pek uygun değil gibi şayet max payne abimiz bile o tarafa düşünce ciddi görünümünü kaybetmişti

ben uzakdoğuda olmasını bekliyorum ezionun bayan bir öğrencisi vardı çinli. Onunla oynarız diye düşünmüştüm
  • Beyler oyun hint okyanusunda geçecek
  • Uzak doğu çok iyi olurdu ama tarihte gittikçe ilerliyorlar..Bakar mısın hitman ile birleşsin oyun..
    O da bir tür assassin çünkü..

Şaka bir yana 1700 lerin sonu ile günümüz arasınca çarpıcı hangi uygarlık ve mekan var acaba..

1800 lerin sonu japonya..Hani "The Last Samurai" tadında bişiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 10 Şubat 2013; 1:59:51 >
  • bence belirtilen tarihten biraz geç çıkıcak çünkü ubisoft gta5 e rakip olarak watch dogs u duyurdu videoyu izlerseniz tutacağada benziyor yani bunun mp aylarları patch mod fln derken ac4 biraz geç çıkabilr
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Beyler oyun hint okyanusunda geçecek

Çıkan haberler Brezilya olduğu yönünde Hint Okyanusu'na nereden ulaştınız acaba?
  • of'ta geçecek oyun merak etmeyin

3.oyun konusu bence çok kötüydü çok sıradandı...
  • quote:

Söylenti: Yeni Assassin's Creed Duyurusu Haftaya

Ubisoft Assassin's Creed serisinin yeni oyununun haberini vermiş fakat bu oyunla ilgili ayrıntılı açıklamalar yapmamıştı. İçerisinde bulunduğumuz saatlerde internet üzerinde yayılmaya başlayan bilgilere göre Ubisoft, yeni Assassin's Creed oyununun duyurusuna hazırlanıyor.

MCV sitesinin resmi Twitter hesabında yaptığı açıklamalara göre site ofisine Ubisoft tarafından Assassin's Creed temalı bir davetiye yollandı. "Assassin's Creed Event" olarak adlandırılan bu etkinlik davetiyesinde tarihler 27 Şubat'ı işaret ediyor.

Şu sıralar özel etkinliklerin haberleri peş peşe geliyor. Bakalım Ubisoft haftaya ne duyuracak?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yeni oyun ''Assassin's Creed IV: Black Flag'' olacak diyorlar. Korsan temalı olacakmış.

İlk ekran görüntüsü

Ana karakterin adı Edward Kenway, AC3'teki Haytham Kenway'in babası. Assassin ve ara sıra korsanlık yapan biri olarak biliniyor. Oyun Karayipler, Küba, Jamaika ve Bahamalarda geçecek. Şuan ki versiyon X360'ta çalışıyor ve ekibin gelecek konsollar içinde planları var.

Kaynak

Tüm bunlar ne kadar doğru yarın göreceğiz heralde.

Edit: Fazlası Kotaku'dan.

Edit 2: Ve Reddit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 26 Şubat 2013; 21:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Yeni oyun ''Assassin's Creed IV: Black Flag'' olacak diyorlar. Korsan temalı olacakmış.

İlk ekran görüntüsü

Ana karakterin adı Edward Kenway, AC3'teki Haytham Kenway'in babası. Assassin ve ara sıra korsanlık yapan biri olarak biliniyor. Oyun Karayipler, Küba, Jamaika ve Bahamalarda geçecek. Şuan ki versiyon X360'ta çalışıyor ve ekibin gelecek konsollar içinde planları var.

Kaynak

Tüm bunlar ne kadar doğru yarın göreceğiz heralde.

Edit: Fazlası Kotaku'dan.

Edit 2: Ve Reddit.

AC3 DLC' si deniliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

AC3 DLC' si deniliyor.

Postere bakılırsa DLC olmayacak gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.