Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey ve Assassin's Creed: Origins

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odyssey gold edition veya Odyssey standard edition ve Origins standard edition almak arasında kararsız kaldım. Sizce Origins oynanır mı ya da Odyssey gold edition almaya değer mi? Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assassin's Creed Odyssey mi Origins mi?

"Assassin's Creed Odyssey" ve "Assassin's Creed: Origins", Ubisoft tarafından geliştirilen popüler aksiyon-macera video oyunlarıdır. Her iki oyun da destansı açık dünyalar sunar, ancak bazı benzersiz özelliklere ve farklılıklara sahiptir.

Origins'in Özellikleri:

• Eski Mısır'da geçen ilk Assassin's Creed oyunlarından biridir.
    • Bayek adında bir Medjay savaşçısı olarak oynarsın.
    • Gizemli bir tarikata karşı verilen bir intikam yolculuğunu takip eden ilgi çekici bir hikaye sunar.
    • Açık dünya, devasa piramitler ve çöllerden oluşur.
    • Savaş sistemi, önceki Assassin's Creed oyunlarından daha akıcı ve gelişmiştir.

Odyssey'in Özellikleri:

• Antik Yunanistan'da geçen bir oyundur.
    • Alexios veya Kassandra adında bir paralı asker olarak oynarsın.
    • Peloponnese Savaşına dahil olan Yunanistan'ın iki farklı tarafını deneyimlersin.
    • Açık dünya, ormanlar, adalar ve dağlar gibi çeşitli ortamları içerir.
    • Deniz savaşlarına ve gemilerle yelken açma özelliğine sahiptir.
    • Karakter gelişimi ve seçimler üzerine daha fazla vurgu vardır.

Hangi Oyunu Seçmelisin?

Doğru oyun seçimi kişisel tercihlere bağlıdır.

• Eski Mısır'ın gizemli dünyasını keşfetmek istiyorsanız Origins'i tercih edebilirsin.
    • Antik Yunanistan'ın geniş ve çeşitli açık dünyasında yer almak istiyorsan Odyssey daha iyi bir seçim olacaktır.
    • Deniz savaşlarına ve karakter özelleştirmesine daha fazla önem veriyorsan Odyssey'i seçebilirsin.
    • Daha geleneksel bir Assassin's Creed deneyimi arıyorsan Origins'i tercih edebilirsin.

Sonuç olarak, hem Assassin's Creed Odyssey hem de Assassin's Creed: Origins mükemmel oyunlardır ve hangisini seçersen seç eğlenceli ve ilgi çekici bir oyun deneyimi yaşayacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Odyssey çok daha kapsamlı ve güzel bir oyun. Dünyası geniş, oynanış çeşitli ve en az 120 saatlik bir içerik var Gold Edition alırsanız. Origins ise Mısır atmosferi ve yeni dünyası ile oldukça ilgi çekmişti ama görevleri pek bir keyifsizdi. Oynanış videolarına bakın isterseniz birde.

• Evet biraz videolara baktım ve Odyssey gold edition almakta karar kıldım. Yanıtınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origins görevler banada pek keyif vermemişti ama atmosfer çok iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler.

• odyssey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Originsi düz versiyon alsanız yeterli dlcler kısa ve sıkıcı
    Odysey hem güzel hem sıkıcı anlam veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed: Revelations™
    14 yıl önce açıldı
    Assassin's Creed 2 Multiplayer ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence her ikisi de oynanır. Odyssey daha gelişmiş, daha büyük harita, daha büyük içeriğe sahip.

Ben Origins'i daha çok sevmiştim, sebebi ise antik Mısır ilgimi daha çok çekmişti. Haritası coğrafyadan dolayı çok farklılaşıyordu. Bir taraf çöl, bir taraf kurak dağlar vadiler, başka bir tarafta deniz sahil kum, Akdeniz iklimi, başka bir tarafta Nil Nehri, başka bir taraf vahşi ormanlar vs.

Ben Odyssey'i oynadığım halde Epic'de inidirmler 23 TL'ye felan gelince aldım. Origins'i de alacağım. Epic indirimi ve kuponla en ucuz hani sürüm uygunsa.

Ama Odyssey'in DLC'leri baya iyi ve galiba hikayeyi de devam ettiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.