Şimdi Ara

Assassin's Creed: Pirates akıllı telefonlar ve tabletler için geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gfbekir

assassin's creed pirates apk

Yanlış assassins creed pirates apk sd data

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

Zaten pc versiyonunu gitgide batırıyolar umarım bu bi ac2 tadı verir

AC2'deki tadı nasıl verebilir yani anlamadım seni, ios oyunu ne verebilirki, gemi almak için 100 inci lazım, inci al gemini geliştir diğer iphone 5 sahiplerini yen falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

Zaten pc versiyonunu gitgide batırıyolar umarım bu bi ac2 tadı verir

AC2'deki tadı nasıl verebilir yani anlamadım seni, ios oyunu ne verebilirki, gemi almak için 100 inci lazım, inci al gemini geliştir diğer iphone 5 sahiplerini yen falan.

Biliyorum bu tarz saçma olcağını kendimi avutmaya çalışıyom ama yok işte gittikçe içine ettiler serinin

edit: hiç gelmese daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masyur -- 19 Eylül 2013; 18:18:41 >
  • güzel haber
  • Güzel haber.
  • heh koskoca ubisoft ceosu mal bi siz akıllısınız öyle mi
    kaç kere yazıldı çizildi yeni ip çok riskli diye vs vs vs.
  • Deniz savaşlarını konu alan bir oyun belli ki. İsmi assassins creed olsa ne olur, olmasa ne olur. Oyun güzelse alın oynayın işte.

• Assasin's Creed diyor, halbuki direk Sid Meier's Pirates.
  • Saçma sapan yorum atıyorsunuz. Ne var yani ac adıyla çıkıyorsa belli ki hikaye black flag'le bağlantılı olacak tutupta başka bi isim koysalar nolucak hem nerden biliyorsunuz paralı olduğunu? Onu buni geçtim bi tanesi gelmiş black flag'in önceki oyunla alakası yok diyor. Hep ezioyu mu koymalari gerekiyodu adamlar hep aynı şeyi yapsaydi da hep aynı şey derdiniz aynı şeyi ac3 te de yaptınız o kadar güzel bi oyunu ve bence o çıktığında serinin en iyisiydi o oyunu bile kötülediniz. Tamam oyunu begenmemis olabilirsiniz ama sırf adamlar yeni bişeyler ekledi diye ve karakteri değiştirdi diye böyle kötüluyosaniz kusura bakmayın aklınızdan şüphe ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.