Şimdi Ara

Assassin's Creed: Pirates akıllı telefonlar ve tabletler için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Ubisoft akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirdiği "Assassin's Creed: Pirates" adlı yeni Assassin's Creed oyunun duyurusunu gerçekleştirdi. Duyuruyla birlikte kısa bir tanıtım videosu ve birkaç ekran görüntüsü de yayınlayan Ubisoft, bu yeni Assassin's Creed oyunu hakkında az da olsa bilgi sahibi olmamızı sağladı.

Adından da anlaşılacağı üzere Assassin's Creed: Pirates, mobil oyuncuları korsanlarla dolu bir maceranın içerisine sürükleyecek. Yapım, PC ve konsollar için yayınlanan Assassin's Creed oyunlarının aksine tamamen deniz savaşları üzerine odaklanacak. 

Yayınlanan tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine bakarak konuşacak olursak, değişken hava koşullarının ve zorlu deniz savaşlarının bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Farklı savaş gemilerini edinebileceğimiz oyunda çeşitli gemi ve silah yükseltmeleri de yer edinecek. 

Etkileyici görselleriyle de dikkatleri üzerine çeken yapımın yıl içerisinde yayınlanacağı belirtiliyor. Oyunun çıkış yapacağı platformlar henüz netlik kazanmasa da Android ve iOS için yayınlanmasını bekliyoruz. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Assassin's Creed: Pirates'den ekran görüntüleri

• Bu güzel haber.
  • Güzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi iPhone'a çıkmadığın kalmıştı ! Ulan Ubisoft , öldürdün Assasin's Creed'i . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bi iPhone'a çıkmadığın kalmıştı ! Ulan Ubisoft , öldürdün Assasin's Creed'i . . .

aynen bir ea kadar olmasada ubisoft'ta paragöz oldu.önceden böyle değildiler oysaki
  • Bos bos yorumlar yapmayn gayet guzel fikir olmus deniz savaslari zaten mobil tarafinda bunun eksikligi vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bos bos yorumlar yapmayn gayet guzel fikir olmus deniz savaslari zaten mobil tarafinda bunun eksikligi vardi

Fikir değil, sunuluşu ilgilendiriyor beni. Assassin's Creed adıyla çıkartmasalar laf etmezdim.

İlk 3 oyundan sonra ümidi kesmiştim, en sonunda bu hale geldi. Oyun tutsun diye adının başına Assassin's Creed eklemek hoş bir şey değil benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 10 Eylül 2013; 22:56:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ubisoft şu isimden kurtulmalı artık; Assasins Creed adı altında oyunlarını satmaya değilde yeni bir isimlendirme ile yeni bir seri yaratmalı. Çünkü ne bu oyun ne de Balckfag'in önceki Assasins Creed ile alakası yok.

• ubisoft bırak artık AC yi yapıştın bi kurtul artık şu oyundan yeter midemiz bulandı be

• Oyun iyide ubisoft ea yolunda ilerliyor :(

• Ben zamanında PC'de Pirates of the Caribbean oynamıştım. Tadı hala damağımdadır. O zamana gore çok güzeldi...Gemilere boarding falan yapıp ele geçiriyordun. Filo yapıyordun. En sonunda da Black Pearl ile kapışıyordun....

• Assasins creed falan olduğu yok bu oyunun. Seafight çakması bir şey olmuş, online bile olduğunu sanmıyorum.

• inşallah hakkını verirler de haksızlık yapmazlar böyle bir yapıma

• Çöp

• assassin's creed pirates apk

• Ne şimdi bu? Assassin's Creed ile ne alakası var Allah aşkına!
  • Sırf adından satar bari yeni teknolojileri kullansalar

• guzel haber.
  • Ya şu ismin sırtından geçinmeyi bırak artık ubi vallaha bırak ya bize de ki size yeni bi oyun yaptık de ya ne olucak bundan adam akıllı grafikler ekle sinematikler koy güzel bi hikaye koy zaten biz gerçek assassin's creed çiler bunların para kokan hareketler olduğunun farkındayız salak olmayan boşa atıcak parası olmayan kimse buna para vermez haberin olsun ya yeni bir isimle oyun getirmek çok mu zor amk onu anlamıyorum bu oyunun gerçek hikaye ile hiç bi alakası olmadığınıda gayet iyi biliyoruz. Bir kaptanın hayat hikayesini anlatan deniz savaşlarını konu edinen sinematikleri olan mürettebatla konuşabildiğimiz tarzda bi oyun yap adını istersen atın intikamı koy yani biz yine alırız ama bu sefer kendine karşı antipati besliyorsun ubi ayağını denk al

• Zaten pc versiyonunu gitgide batırıyolar umarım bu bi ac2 tadı verir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.