Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: death_

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: death_

trgamer çözmüş galiba..

İki başlı kartal simgesi: Bu simge Yunan Orthodoks Kilisesi'ne ait. Kilisenin etki alanı ise baya bir geniş: Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Lübnan, Kıbrıs, Türkiye, İsrail, Ürdün, Filistin, Mısır, İran, Rusya, Arnavutluk, Etiyopya ve İtalya. Kilisenin merkesi ise... Konstantinopol (yani İstanbul).

(ç)alıntıdır..

yani oyun istanbulda geçicek

evet öyle diyelim ama tr oyunu unutalım diye düşünüyorum...

orası öyle..
  • bana tr olmaz gibi geliyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Kartalın sağ pençesinde olan piece of eden'e benziyor gibi.

Evet bariz Piece of Eden o. Altair'le oynamak Ezio'dan sonra yavan gelicek gibi. Ne crossbow vardı ne pistol vardı ne çift pıçak. Altair'in ekipmanını muhakkak geliştirmeleri lazım.

Arkadaşlar nasıl hala Altair diyosunuz ya ? Yapımcılar 50 kere dedi yeni karakter olucak diye ayrıca altairle 1500 lerde 1400 lerde oynamamız için alair'in 500 yaşına kadar yaşaması lazım.
    Yeni oyunda ne altair nede ezio olucak (ana karakter olarak, flashbacklerin içinde geçebilir)

Ayrıca evet kartalın ayağındaki poe, haliçin sularında ararız artık
  • Olayı çözememiş siniz Adamlar burada şunu demek istiyor 1.elma altairde o veya onun soyundan biri muhakkak (eziodan önce yaşamış) birisi istanbul da bulunan ikinci elmayı almaya geliyor
  • AC II ve Brotherhoodda ayarlarda spoken language'yi English ve Italiano olarak ayarlayabiliyorduk. En kötü ihtimal bunda da böyle olur. Türkçeyi sadece esnaflardan falan duyarız...
  • Ki bu ikinci elma bir şekilde italya ya gitti Rodrigo ya getirmirmişti hatırlarsanız onda birde asa vardı dünyada 3 tane elma 1 kase 2 tanede gümüş kafatası var ama elmalar en önemlileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 4 Mayıs 2011; 21:55:23 >
  • Bence Türkçe değil Arapça konuşurlar. O zaman da Türkçe mi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bence Türkçe değil Arapça konuşurlar. O zaman da Türkçe mi vardı

Osmanlıca vardı. Şimdiki Türkçenin Latin değil Arap alfabesiyle yazılan versiyonu.
  • quote:

Biraz tarih okuman lazım...

forums.ubi de bir başka teori daha buldum şöyle;

.....Oyun muhtemelen 1453-1553 tarihleri arasında geçicek. Bizansın düştüğü, İstanbulun fethedildiği tarihler. Oyunda İstanbul'un düşüşü ve arkasından yaşanan gelişmeler aktarılacaktır. İstanbul'un fethinden sonra papa bir karşı saldırıya karar vermiş ve tüm avrupayı buna katılmaya çağırmıştır ama papanın ani ölümü (!) ile muhtemel bir karşı saldırı iptal olmuştur...

yorum sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

quote:

.....Oyun muhtemelen 1453-1553 tarihleri arasında geçicek. Bizansın düştüğü, İstanbulun fethedildiği tarihler. Oyunda İstanbul'un düşüşü ve arkasından yaşanan gelişmeler aktarılacaktır. İstanbul'un fethinden sonra papa bir karşı saldırıya karar vermiş ve tüm avrupayı buna katılmaya çağırmıştır ama papanın ani ölümü (!) ile muhtemel bir karşı saldırı iptal olmuştur...

yorum sizin...

Bence mantıklı
  • quote:

arkadaş naptın sen ya biz ezelden beridir Türkçe konuşuyoruz...Sadece fark günümüze kadar birçok dilin tecavüzüne uğramış olması...
  • 4. deşifre; http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassins-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-4-yazi-y12079.html

Bu arada İstanbul'un fethinin oluşturduğu rönesans akımıda oyunda kullanılabilir.
  • quote:

quote:

yorum sizin...

100 yıllık bir süreç çok fazla

İlk 2 oyun gibi bunda da birden fazla şehir olacaktır bir tanesi Osmanlı zamanındaki İstanbul yavurların deyişiyle kostantinapolis

Modern zamanda da Atlantise gideriz
  • Bir resim daha;

İstanbul Ekümenik Patrikhanesi;

[simage]
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/Byzantine_eagle.JPG
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 4 Mayıs 2011; 22:21:48 >
  • quote:

4. deşifre; http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassins-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-4-yazi-y12079.html

Bu arada İstanbul'un fethinin oluşturduğu rönesans akımıda oyunda kullanılabilir.

Bu arkadaşı davincinin şifresinide çözmeye davet ediyorum

adamı takip ediyorum iyi bir yazar
  • Bende Atlantis'e gitmemizi bekliyorum çok büyük bulgular var oyunda Atlantis üzerine.Üstelik Ubi forumunda ciddi bir konu var.Kayıp kıtayı bulmamız çok iyi olur

Beyler
     Assassin's Creed: Revelations™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mayıs 2011; 22:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Bende Atlantis'e gitmemizi bekliyorum çok büyük bulgular var oyunda Atlantis üzerine.Üstelik Ubi forumunda ciddi bir konu var.Kayıp kıtayı bulmamız çok iyi olur

atlantis felan oyunun tadını kaçırıır gerçekçilik havası gider bence
  • bu eleman beyaz tv de program yapıyor ayrıca total war tr nin kurucularından sanırsam...
  • Bir başka teori;

Anladığım kadarıyla konuyu takip edenlerin çoğu ingilizce biliyor onun için çeviri yapmadan koyuyorum;

quote:

I think I got the plot....There is something hidden in constantinople...I think Altair keeps something(may be an artifact) there when the fourth crusade(1202-1204) happened(crusade was headed by the Pope). The Byzantine empire was there during that period. But in 1453, the Ottoman's raided constantinople and seiged it. Thus Ottomans got control of thar artifact. During Suleiman's period, Ezio finds about that artifact, gets it and brings it back to the Villa.(remember? Desmond had said Ezio was back to Villa for something but he didnot know what it was).

Thus we are going to play as Altair, find what the artifact is, then play as Ezio retrieve it and get it in the present as Desmond. Sounds convincing to me.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Osmanlıca vardı. Şimdiki Türkçenin Latin değil Arap alfabesiyle yazılan versiyonu.

Biraz yanlış.Osmanlı Alfabesi Arap Alfabesinden ziyade Fars Alfabesi ağırlıklı bir alfabedir ki Arapça bilen birinin Osmanlıca yazıları okuması çok zordur.Kaldı ki Osmanlıca ise şimdiki Türkçeyle pek de alakası olmayan,yine Arapça ve Farsça ağırlıklı bir dildi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.