Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Kartalın sağ pençesinde olan piece of eden'e benziyor gibi.

Evet bariz Piece of Eden o. Altair'le oynamak Ezio'dan sonra yavan gelicek gibi. Ne crossbow vardı ne pistol vardı ne çift pıçak. Altair'in ekipmanını muhakkak geliştirmeleri lazım.

crossbow vardı diye hatırlıyorum ac'de.special memory
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

aynı çift başlı kartalı Rus Çarlığı da kullandı...

kim kullanmamışki

ama aralarındaki fark bizans çift başlı kartalında taç kartal başlarından ayrık rus çarlık çift kartal sembolünde taç kartal başlarıyla birleşik.Bu sembol kesinlikle Bizansa ait

Yunan Ortodoks Kilisesi ne ait olduğu çıktı şimdide yani birçok ülkede geçebilir konu...

Bulgaria, Greece, Ukraine, Lebanon, Cyprus, Turkey, Jordan, Israel, Palestine, Egypt, Syria, Russia, Albania, Ethiopia, and Italy.

http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_Orthodox_Church

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin_eden -- 4 Mayıs 2011; 23:15:10 >
  • Bu revealin % kaç olduğuna nerden bakıyosunuz. Millet yazıyo %4 oldu, %84 oldu falan fıstık..
    Birisi söyleyebilirmi nerden bakıyorsunuz
  • http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

Eğer 18 yaşınıda doldurmadıysanız sayfayı göremezsiniz, oyun PEGI 18 o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

İstanbul'da geçen bölümlerde çalacak olan müzikler için Mercan Dede ile anlaşsalar tadından yenmez.

Yada Jesper Kyd ile Mercan Dede ortak çalışması da harika olabilir.

wouw sonuna kadar bayıla bayıla dinledim harika
  • Beyler şöyle bir şeyde var şimdi altair ile bizans istanbulun a gidebiliriz daha sonrada osmanlı zamanında kanuni devrinde ezio ile oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Beyler şöyle bir şeyde var şimdi altair ile bizans istanbulun a gidebiliriz daha sonrada osmanlı zamanında kanuni devrinde ezio ile oynayabiliriz

Yeni kahraman diyorlar,Ezio'dan ümidi kesmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Beyler şöyle bir şeyde var şimdi altair ile bizans istanbulun a gidebiliriz daha sonrada osmanlı zamanında kanuni devrinde ezio ile oynayabiliriz

Aynısını yazıcaktım sanırım o tarih kronojisinde bilinmeyen 1511 yeni karakterin doğumu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

Aynısını yazıcaktım sanırım o tarih kronojisinde bilinmeyen 1511 yeni karakterin doğumu olabilir.

olmasına olabilirde arkadaşlar kaçımızın konsolu var bende yokk açıkçası çok fena hevesim kaçtı... gamespot un sitesinden bir baktımki PC için çıkmıyormuş bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

quote:

quote:

olmasına olabilirde arkadaşlar kaçımızın konsolu var bende yokk açıkçası çok fena hevesim kaçtı... gamespot un sitesinden bir baktımki PC için çıkmıyormuş bu oyun

ac oyunları pc ye 5-6 ay geç çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

quote:

quote:

Geç olur ama çıkar pc'ye merak etme
  • PC'ye gelene kadar spoiler yememek için neler çekiyorum bi bilseniz
  • PC ile aynı anda çıkmazsa dayanamam alırım Xbox a bu sefer aynı zaman çıkartırlar umarım.
  • quote:

PC ile aynı anda çıkmazsa dayanamam alırım Xbox a bu sefer aynı zaman çıkartırlar umarım.

Ufacıkta olsa böyle bir umut taşıyormusun gerçekten
  • %100 Sync yapabildiğim oyun yapmadılarya ona yanarım ben
    Brotherhood da kaldı %95'te,III'e bakacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

PC ile aynı anda çıkmazsa dayanamam alırım Xbox a bu sefer aynı zaman çıkartırlar umarım.

Ufacıkta olsa böyle bir umut taşıyormusun gerçekten

Şimdiden xbox pre order ı vericez anlaşılan

Edit: Oyun için Brotherhood tarzında olucak diyorlar AC III olmayabilirmiş.

http://www.computerandvideogames.com/300103/news/next-assassins-creed-is-likely-another-brotherhood/

Ayrıca forumda son çıkıcak reveal ile ilgili tahmin yapmış birisi.
    http://bildr.no/view/876892

Yani o amblemin bir tarafı bıçak tutuyor Altair gibi diğeride PoE'ı tutuyor İstanbul'a doğru.Muhtemelen bir karakter gelicek PoE'ı tutan.

Edit 2: Hatta kartalın taktığı taç gibi Altair ile sağ tarafa gelicek karakterin ortasına başka bir karakterde gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mayıs 2011; 2:46:34 >
  • ben uyurken bu yüzdelik niye boost yapıyo anlamadım hala bana gıcığı var heralde
    ben bu forumu seviyorum abi ya herkezin bi bilgisi var herkez paylaştıkça daha da güzel oluyo konu sayenizde bende bilgileniyorum
  • bu animus olayını, desmond animusa bağlandıktan sonra oluşan mekanlarda gezmesi olayı inception filmini hatırlatıyor bana.Aslında inceptiona kayan bir senaryo düzseler çok farklı, şaşırtıcı bir senaryo çıkabilir ortaya.Olayı günümüze bu şekilde çekebilirler.
  • Apple of eden sultan süleymanın elinde ve apple sayesinde hem osmanlı hem de kanuni bu kadar kudretli,güçlü bizde ezionun oğlu vs olarak süleymandan apple ı zorla alıp (ac 2 nin sonunda ki gibi papayla yaptığımız dövüşün benzeri olabilir),bizim assassin süleymanın canını bağışlayıp(!) bırakacak şeklinde bir senaryo olursa,ana bacı girerim ubisofta
  • Bu arada Brotherhood'ta %95'te kaldım.Var mı %100 yaparım diyen

http://forum.donanimhaber.com/m_48797473/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48797473
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.