Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Mısır iyi olur. Oyunda gittikçe tarih ilerliyor ve işin içine teknoloji karışırsa bakalım neler olacak.

teknoloji girerse heralde xboxlar havada uçusur :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu arada Brotherhood'ta %95'te kaldım.Var mı %100 yaparım diyen

http://forum.donanimhaber.com/m_48797473/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48797473

ben bitirdim ama oyunu sildim çok oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawo_So_Wha

quote:

Bitirmek ayrı,%100 ayrı.Emin misin %100 Sync yaptığına
    Oyunu bitirdiğimde %40'tı Sync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 5 Mayıs 2011; 4:13:06 >
  • quote:

quote:

quote:

tabiki %100 bitti...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tabiki %100 bitti...

Romulusları nasıl geçtin 8 dakikanın altında?Kafayı sıyırmak üzereyim günlerdir
  • oyunda raiden outfit i var oyunla ne alakası var onun anlamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

oyunda raiden outfit i var oyunla ne alakası var onun anlamadım hala

Oyunla alakası yok,iş olsun diye koymuşlar işte.Desmond Outfit bile saçma bana kalırsa
  • desmond ayrı bi komedi zaten hele atın üstünde. hieaaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabiki %100 bitti...

Romulusları nasıl geçtin 8 dakikanın altında?Kafayı sıyırmak üzereyim günlerdir

internetten bakma ihtiyacı duymadınmı google amca cok işe yarar bilirsin
  • Video'da Full Sync'ı izlerken kolayda,iş uygulamaya gelince olmuyor öyle
  • quote:

Video'da Full Sync'ı izlerken kolayda,iş uygulamaya gelince olmuyor öyle

İşime Gelmiyor de kısaca
  • quote:

quote:

İşime Gelmiyor de kısaca

80 saat oynayıp %95 yapmak işime geliyor da,8 dakikalık Romuluslar mı işime gelmeyecek
  • quote:

quote:

quote:

İşime Gelmiyor de kısaca

80 saat oynayıp %95 yapmak işime geliyor da,8 dakikalık Romuluslar mı işime gelmeyecek

bi zihniyet vardır herkeste bilmiyorum sende varmı ama 80 saat oynadım ama 8 dk hiç bakamam o kadar oynamısım
    ben gta IV yarısına geldm hatta bitmek üzerydim mod yklemek istedim beceremedm ne alakası varsa
  • Ezio diyenler umudu kessinnler bence. Çünkü ilk videonun başında "cannot load eauditore.dat" tarzı bir şey diyor. Sonra Animus'u sıfırlıyorlar. Altair de çok saçma olur bence. Çünkü Ayasofya'nın minareleri var; oyun en erken 1470'lerde geçecek, Altair yaşamış 12. yy'da... Büyük ihtimal Ezio'dan 1 ya da 2 kuşak sonrasını oynayacağız. Ayrıca o 1511'li tarih bence Ezio'nun ölüm tarihi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Ezio diyenler umudu kessinnler bence. Çünkü ilk videonun başında "cannot load eauditore.dat" tarzı bir şey diyor. Sonra Animus'u sıfırlıyorlar. Altair de çok saçma olur bence. Çünkü Ayasofya'nın minareleri var; oyun en erken 1470'lerde geçecek, Altair yaşamış 12. yy'da... Büyük ihtimal Ezio'dan 1 ya da 2 kuşak sonrasını oynayacağız. Ayrıca o 1511'li tarih bence Ezio'nun ölüm tarihi olabilir.

Ezio'ya alışmıktık 2 oyundur aslında,Altair'in yerini çokça doldurmuştu fakat dediğiniz gibi bırak Altair'i Ezio'nun bile hikayesi sona erdi ki "yeni oyun,yeni karakter" sloganını Teaser'lardan önce de yapmışlardı.Ezio'dan sonra epey sağlam bir karakter yapmaları lazım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 5 Mayıs 2011; 6:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Ezio diyenler umudu kessinnler bence. Çünkü ilk videonun başında "cannot load eauditore.dat" tarzı bir şey diyor. Sonra Animus'u sıfırlıyorlar. Altair de çok saçma olur bence. Çünkü Ayasofya'nın minareleri var; oyun en erken 1470'lerde geçecek, Altair yaşamış 12. yy'da... Büyük ihtimal Ezio'dan 1 ya da 2 kuşak sonrasını oynayacağız. Ayrıca o 1511'li tarih bence Ezio'nun ölüm tarihi olabilir.

Bence tek bir karakter olmayacak.Oyunun Brotherhood gibi olma durumlarıda söylenti halinde.Bu demek oluyor ki yeni AC 2.75 olucak 3 olmayacak.Altair ile başka bir karakterin olması olası.Ezio'yu kimse beklemesin artık hem dediğin gibi hemde Ubi Ezio'nun artık olmayacağını söyledi.PoE'ı koyduktan sonra Ezio'nun oralarda bir yerlerde çocuk yapması lazım.Birde şu ayrıntı hep dikkatimi çekiyor.ACB'de Ezio PoE'i yerine koyduktan sonra villaya dönüyor.O villaya dönüşünü Desmond ile görüyoruz.Ezio yaşlanınca gelmiş buraya diyor.Üstelik villada kalan Altair's Armor'ı giyinmiş.Bu durumda kafa karıştırıcı.

Birde Üste Edit: Ben bu oyundan da yeni Assassin bekliyorum ama oyunun AC 3 olmama durumundan dolayı (bu ihtimale ağırlık veriyorum evet) geçiştirmelik bir karakterde olabilir.Altair'le tekrar oynayacağımızıda düşünüyorum.Ubisoft'un her rakamlı AC'de yeni bir karakter, yeni mekan olucak sözü var Bu oyunda olmasa bile AC III'te güzel bir karater görmüş oluruz.Neyse Altair yada Ezio, İstanbul'u görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mayıs 2011; 7:06:30 >
  • Merak ettiğim bir konu var, yeni oyunda da aynı grafik motoru mu kullanılacak?

Motor dx10 ve dx11 desteklemiyordu. Yeni oyunda dx11 desteği olursa daha hoş olacaktır.
  • 1 yıl gibi kısa bir sürede yeni motor geliştirebileceklerini pek sanmıyorum.Büyük ihtimal eski mnotordur....
  • AC open world bir oyun olduğu için grafik motoru görsel ve optimize olarak gayet iyi bence, biraz daha geliştirirlerse daha iyi olur elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Mayıs 2011; 10:34:20 >
  • arkadaşlar şu kartalın diğer pençesinde poe var diyorsunuz, sizce dünyada gerçekten poe var mı, inanıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.