Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-tarık balotelli yi hain diye öldürdük ama sonradan hain olmadığı anlaşıldı.
    tarık silahları bizanslılara neden verdi, plan neydi?

2- haliçdeki zinciri kırdık, osmanlı gemilerini falan yaktık sonra reiz bizi alıp kaçırdı
    burdaki amaç neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

hikayeyle ilgili bazı sorularım olacak

2- haliçdeki zinciri kırdık, osmanlı gemilerini falan yaktık sonra reiz bizi alıp kaçırdı
    burdaki amaç neydi ?

Tarığın silahlarının çoğu zaten çalışmıyordu burdaki amaç adamı yakalamak tı sanırım tam hatırlamıyorum.

2. sorunda ise tarığı öldürdüğün için istanbulda aranıyorsun. Kaçman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

burdaki amaç neydi ?

Tarığın silahlarının çoğu zaten çalışmıyordu burdaki amaç adamı yakalamak tı sanırım tam hatırlamıyorum.

doğru hatırlıyosun silahların çoğu çalışmıyor amaç yakalamak (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: AaaNormaL

quote:

quote:

burdaki amaç neydi ?

Benim hatırladığım kadarıyla bizanslılara bir tuzak hazırlamıştı biz de yanlış anlayıp onu öldürmüştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raider84

Bir Sorunum Var

Arkadaşlar dün ACR yi sorunsuz bir biçimde yükledim. Oyunu açmak istediğimde bu hatayla karşılaştım. Daha önce hiç olmamıştı.Dünden beri kaç oldu silip yükledim ama olmadı. Ubi Game Launcher'i silip baştan yükledim. (Ubisupport ta yazıyordu.http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/15966/~/error%3A-failed-to-load-configuration işte) ama hiçbiri işe yaramadı lütfen yardımlarınızı bekliyorum .

Oyun orijinal.

sağ tıkla yönetici olarak aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir hata yüzünden oynayamadım oyunu.
  • quote:

quote:

burdaki amaç neydi ?

haliçdeki zinciri koparıp, gemileri yakmamızın sebebi neydi?
  • valla ben bisey diyemicem kanka oyunu yükledim kasıyo , bidahada oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knix

quote:

Orijinalden alıntı: AaaNormaL

quote:

quote:

burdaki amaç neydi ?

Benim hatırladığım kadarıyla bizanslılara bir tuzak hazırlamıştı biz de yanlış anlayıp onu öldürmüştük.

doğru evet işte tarık tuzak kuruyo bizanslılara ama bunu öldürdükten sonra anlıyoruz sonra oraya gittikten sonra tarığın adamlarından biri ( kadın ama nese işte :D ) silahların ve barut gibi bişey onun yerini sölüyor silahların çoğu çalışmıyor ama barut gerçek fln diyor işte öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaman_peymim

Merhaba Arkadaşlar,

Ben oyunun setup dosyasını çalıştıramıyorum. Win7 kullanıyorum. Setup'ı başlatıyorum yükleme ayarları kontrol ediliyor sonrada hata veriyor hatanın içeriğinde vista felan yazıyor anlamıyorum. oyunu win xp olan bir bilgisayarda denedim orda kurulum ekranına geçiyor fakat benim bilgisayarımda kurulum ekranına geçmiyor. İnternette araştırdım herkes oyunun crack aşamasında takılmış benim sorunum ile ilgili bir yardım yok. Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum akşam eve gittiğimde hataları resimleri ilede paylaşacağım.

Teşekkürler.

arkadaşlar,
    bir çözüm sunabilen yokmudur konu ile ilgili. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • Arkadaslar yerebatan sarnicinin son holunde kaldim.. nereye gitmeliyiz?? Yardimci olurmusunuz..

• arkadaşlar ben oyunda sürekli cızırtı ve azda olsa kasma problemi yaşıyorum,konuşmaların,efektlerin hepsi cızırtılı,sistemim 4 gb ram,ekran kartı 512 mb ATI redeon 4650.ilk sayfada yer alan 2.tavsiyeyi(yani .exe e tıklayıp yüksek seçeneğini seçme)uygulamaya çalışınca eror verip müsade etmiyor değiştirmeye.
  • Arkadaşlar oyun bittikten sonra çalışanların isimleri geçiyor, ancak bir türlü bitmiyor.Nasıl geçicez bunu bilen varsa söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik107

Arkadaşlar oyun bittikten sonra çalışanların isimleri geçiyor, ancak bir türlü bitmiyor.Nasıl geçicez bunu bilen varsa söylesin.

Geçmiyor o Bekleyeceksin mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoltant -- 3 Ağustos 2012; 10:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Orijinalden alıntı: tarik107

Arkadaşlar oyun bittikten sonra çalışanların isimleri geçiyor, ancak bir türlü bitmiyor.Nasıl geçicez bunu bilen varsa söylesin.

Geçmiyor o Bekleyeceksin mecbur.

En az 15 dakika bekledim.İsimler bitiyor, tekrar çıkıyor.
  • Beyler ben Ottoman Edition sürümünü almıştım.Fakat DLC'leri nasıl oynayacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Beyler ben Ottoman Edition sürümünü almıştım.Fakat DLC'leri nasıl oynayacağım hakkında bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

Up
  • Assasin's Creed 3 için Beta olmayacak.

XboxGameZone'a konuşan Ubisoft multiplayer oyun direktörü Damien Kieken,'Oyundan önce beta çıkarmanın,oyunu oynayan oyuncular tarafından gelen geribildirimlerden dolayı kendilerine çok yardımcı olduğunu,ancak betanın çok zaman aldığını ve oyuna daha fazla içerik eklemek için,Assasin's Creed 3'e herhangi bir beta hazırlanmayacağını söyledi.'

http://www.gamespot.com/news/no-assassins-creed-iii-beta-a-hard-decision-ubisoft-6390353

Assasin's Creed 3,30 Ekim'de Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini alıcak.

Edit:Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 6 Ağustos 2012; 17:47:09 >
  • Ne seriydi be 4 ünü birden bir solukta bitirdim.

• Bu oyun çok sıkıcıymış galiba?
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.