Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANDREI hocam forum da full scyn'cıların sayısı gitgide artıyor liste falan mı yapsak? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

ANDREI hocam forum da full scyn'cıların sayısı gitgide artıyor liste falan mı yapsak? :)

"Assassin's Creed:III/Total Sync %100 Save Game" konusu benden önce açılır artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

ANDREI hocam forum da full scyn'cıların sayısı gitgide artıyor liste falan mı yapsak? :)

"Assassin's Creed:III/Total Sync %100 Save Game" konusu benden önce açılır artık

ne diyelim hocam full scyn bi bağımlılık.tadını alan seriyi tamamlamadan bırakmıyor :)

• quote:

quote:

quote:

ne diyelim hocam full scyn bi bağımlılık.tadını alan seriyi tamamlamadan bırakmıyor :)

Assassin's Creed'in kendisi bağımlılık aslında
    Bu arada Hidden Blade Replica almayı düşünüyoruz Dusty hocamla da gümrük konusunda çekincelerimiz var. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar, olayı aydınlatırlarsa, bir an evvel siparişleri verelim diyoruz. Gümrükte takılma gibi bir durum olur mu? Gümrük vergisiyle karşılaşır mıyız? gibi sorular var kafamızda. Eğer problem bir durum olmazsa, alacak arkadaşlarla toplu sipariş de verebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Assassin's Creed'in kendisi bağımlılık aslında
    Bu arada Hidden Blade Replica almayı düşünüyoruz Dusty hocamla da gümrük konusunda çekincelerimiz var. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar, olayı aydınlatırlarsa, bir an evvel siparişleri verelim diyoruz. Gümrükte takılma gibi bir durum olur mu? Gümrük vergisiyle karşılaşır mıyız? gibi sorular var kafamızda. Eğer problem bir durum olmazsa, alacak arkadaşlarla toplu sipariş de verebiliriz.

gümrükten ne ile geçiceğine bağlı.hangi firma gönderiyor zaten faturalı ürünlerde sıkıntı olmaz.demek istediğim sağlam bi yer olsun da geçer sıkıntı olmaz büyük ihtimalle.(düşük cümle mi kullandım?)

• Türkçe yaması %60 olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

%100 eşleşmeyle oyunu bitirmeye çalışıyorum

ilk görevde "do not fail a single tail" diyor bu nedemek

edit: çaktırmadan yakında takip edecekmişsin

Tamamlandı mı %100 Sync üstadım

Master Assassin: The Champion, Part 2 - Do not let the Herald lose any health - görevini %100 yapmaya çalışıyorum
    duman bombası ile oluyormuş

http://www.youtube.com/watch?v=qV9zdKQXRbo
  • quote:

quote:

quote:

%100 eşleşmeyle oyunu bitirmeye çalışıyorum

ilk görevde "do not fail a single tail" diyor bu nedemek

edit: çaktırmadan yakında takip edecekmişsin

Tamamlandı mı %100 Sync üstadım

Master Assassin: The Champion, Part 2 - Do not let the Herald lose any health - görevini %100 yapmaya çalışıyorum
    duman bombası ile oluyormuş

http://www.youtube.com/watch?v=qV9zdKQXRbo

En sorunlu görev de oydu zaten
    @berjk;
    Dusty hocamla da konuşalım da, verelim siparişleri madem.

http://www.gamestop.com/collectibles/toys/ezio-auditore-roleplay-gauntlet-replica-gamestop-exclusive/103036
  • Oyun içerisinde herhangi dövüşe girdiğim zaman kılıç ile olsun hidden blade ile olsun, bodoslama dalıyorum mouse ile

Var mı herhangi bir taktik daha az darbe almak daha fazla zarar vermek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Oyun içerisinde herhangi dövüşe girdiğim zaman kılıç ile olsun hidden blade ile olsun, bodoslama dalıyorum mouse ile

Combo sistemi mevcut üstadım. Şöyle izah edeyim; savaş ortasında Mouse sağ tuş basılı şekilde askerlerden herhangi biri atak yapana kadar bekliyorsunuz. İlk atakta, zaten basılı olan sağ tuşu bırakmadan, hızlı bir şekilde, isabet almadan, sol tuşu da tıkladığınızda ilk combo çıkacaktır. Bundan sonrası kolay, W,A,S,D'yi kullanarak, kamera açısına göre, en yakınınızdaki askerin olduğu yön tuşuna basıp, biraz evvel anlattığım mouse kombinasyonunu tekrarlıyorsunuz lakin bu sefer, karşı atak beklemek zorunda olmadan, arka arkaya onlarca düşmanı öldürebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Oyun içerisinde herhangi dövüşe girdiğim zaman kılıç ile olsun hidden blade ile olsun, bodoslama dalıyorum mouse ile

Combo sistemi mevcut üstadım. Şöyle izah edeyim; savaş ortasında Mouse sağ tuş basılı şekilde askerlerden herhangi biri atak yapana kadar bekliyorsunuz. İlk atakta, zaten basılı olan sağ tuşu bırakmadan, hızlı bir şekilde, isabet almadan, sol tuşu da tıkladığınızda ilk combo çıkacaktır. Bundan sonrası kolay, W,A,S,D'yi kullanarak, kamera açısına göre, en yakınınızdaki askerin olduğu yön tuşuna basıp, biraz evvel anlattığım mouse kombinasyonunu tekrarlıyorsunuz lakin bu sefer, karşı atak beklemek zorunda olmadan, arka arkaya onlarca düşmanı öldürebilirsiniz.

Çok iyiymiş bu, teşekkürler üstadım
  • Rica ederim, iyi eğlenceler
  • quote:

Rica ederim, iyi eğlenceler

hocam blade le ilgili bir kaç sorum var pm attım

• quote:

quote:

Rica ederim, iyi eğlenceler

hocam blade le ilgili bir kaç sorum var pm attım

• Arkadaşlar ps3'ümü yeni aldım da assassin's creed revelations'mu alayım yoksa zevk alabilmek için oyunun serisini mi alayım ?

Oyun'un amacı seriylemi devam ediyor yani anlamam için bir öncesini almam şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

Arkadaşlar ps3'ümü yeni aldım da assassin's creed revelations'mu alayım yoksa zevk alabilmek için oyunun serisini mi alayım ?

Oyun'un amacı seriylemi devam ediyor yani anlamam için bir öncesini almam şart mı ?

Kesinlikle seriyi oynaman gerekiyor. Hele ki Revelations'dan başlaman çok büyük hata olur. En azından, Ezio'ya hakim olabilmen için, AC:II'den başlaman gerekiyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ps3'ümü yeni aldım da assassin's creed revelations'mu alayım yoksa zevk alabilmek için oyunun serisini mi alayım ?

Kesinlikle seriyi oynaman gerekiyor. Hele ki Revelations'dan başlaman çok büyük hata olur. En azından, Ezio'ya hakim olabilmen için, AC:II'den başlaman gerekiyor.

Anladım.Birkaç video izledim videoların altındada bunlardan bahsedilmiş zaten teşekkür ederim ilgi için :)
    Birde şey deniyordu oyunun birkaç yerlerinde türkçe var diye duydum ama kimse kesin birşey bahsetmedi bide onu aydınlatırsanız
  • multiplayerı konusunda yardımcı olabilecek bir link yada biri var mı ? Nedir ne değildir daha önce oynamadım da orjinal olarak multiplayer ile :)
  • quote:

quote:

quote:

Anladım.Birkaç video izledim videoların altındada bunlardan bahsedilmiş zaten teşekkür ederim ilgi için :)
    Birde şey deniyordu oyunun birkaç yerlerinde türkçe var diye duydum ama kimse kesin birşey bahsetmedi bide onu aydınlatırsanız

Şehir genelinde, arkaplan konuşmalarında, çokça Türkçe kelime ve hatta kurulu cümle mevcut. Evvela Ezio'dan " You are not alone, arkadaşım" gibi replikler bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

multiplayerı konusunda yardımcı olabilecek bir link yada biri var mı ? Nedir ne değildir daha önce oynamadım da orjinal olarak multiplayer ile :)

İnceleme olarak açılmış bir konu yok lakin sorularını cevaplayacak arkadaşlar mevcut ki misal archVillain bilgilidir bu konularda.
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.