Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

multiplayerı konusunda yardımcı olabilecek bir link yada biri var mı ? Nedir ne değildir daha önce oynamadım da orjinal olarak multiplayer ile :)

İnceleme olarak açılmış bir konu yok lakin sorularını cevaplayacak arkadaşlar mevcut ki misal archVillain bilgilidir bu konularda.

serverlar hemen boşalır mı birinci kısım mesela :) Ayrıca nedir ne değildir ? Napıyoruz yani single moddaki gibi görevler mi yoksa assassin assassin'e savaşlar mı?

tabi sürekli oynanıp sıkmaması da önemli
  • quote:

quote:

quote:

multiplayerı konusunda yardımcı olabilecek bir link yada biri var mı ? Nedir ne değildir daha önce oynamadım da orjinal olarak multiplayer ile :)

İnceleme olarak açılmış bir konu yok lakin sorularını cevaplayacak arkadaşlar mevcut ki misal archVillain bilgilidir bu konularda.

serverlar hemen boşalır mı birinci kısım mesela :) Ayrıca nedir ne değildir ? Napıyoruz yani single moddaki gibi görevler mi yoksa assassin assassin'e savaşlar mı?

Oyuna başlamak için gereken oyuncu sayısına ulaşmak için beklemek, oyun modundan moduna göre değişse de biraz uzun sürebiliyor. Multiplayer seçeneğinde, çokça farklı mod bulunsa da, genel olarak, mevcut haritada sana verilen hedefi öldürmek, bu esnada da av olmamak üzerine kurulu olduğundan, bariz bir görev durumu söz konusu değil. Sıkılıp, sıkılmayacağın oyundan aldığın hazza bağlı ki her oyunun bağımlısı da mevcut, yarım saat oynayıp sileni de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuna başlamak için gereken oyuncu sayısına ulaşmak için beklemek, oyun modundan moduna göre değişse de biraz uzun sürebiliyor. Multiplayer seçeneğinde, çokça farklı mod bulunsa da, genel olarak, mevcut haritada sana verilen hedefi öldürmek, bu esnada da av olmamak üzerine kurulu olduğundan, bariz bir görev durumu söz konusu değil. Sıkılıp, sıkılmayacağın oyundan aldığın hazza bağlı ki her oyunun bağımlısı da mevcut, yarım saat oynayıp sileni de

hmm sevmem gibi geldi şimdi. Aslında oyunun seri başından beri oynuyorum dedim arkadaş oynuyorsun da oyunun birini bari orjinal mi alsam dedim de. Neyse olmazsa ilk oyunu alırım hem anı olur hem içim rahat olur :)

Bu arada buraya da yazayım. Yukarıdaki hidden bladele ilgili olarak bir gümrükçü tanıdık ile görüştüm. Gelir ama dedi kargo şirketinin açık açık işte bıçaklı falan şekilde detaylara yazmaması lazım dedi.
  • Karar sizin artık
    Oyuncak kategorisinde gönderilecektir. Diğer arkadaşlar da sorun çıkmayacağı konusunda görüş birliğinde. Teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

Arkadaşlar ps3'ümü yeni aldım da assassin's creed revelations'mu alayım yoksa zevk alabilmek için oyunun serisini mi alayım ?

Oyun'un amacı seriylemi devam ediyor yani anlamam için bir öncesini almam şart mı ?

Kesinlikle seriyi oynaman gerekiyor. Hele ki Revelations'dan başlaman çok büyük hata olur. En azından, Ezio'ya hakim olabilmen için, AC:II'den başlaman gerekiyor.

Anladım.Birkaç video izledim videoların altındada bunlardan bahsedilmiş zaten teşekkür ederim ilgi için :)
    Birde şey deniyordu oyunun birkaç yerlerinde türkçe var diye duydum ama kimse kesin birşey bahsetmedi bide onu aydınlatırsanız

Şehir genelinde, arkaplan konuşmalarında, çokça Türkçe kelime ve hatta kurulu cümle mevcut. Evvela Ezio'dan " You are not alone, arkadaşım" gibi replikler bile var

Anladım Çok teşekkürler bilgi için

İngilizcem biraz kesattır da o yüzden ingilizce oyun almaktan korkuyorum
  • Ben ac serisinden hiç bir oyunu oynamadım ama ac3 çıkınca sadece onu oynamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpio1

Ben ac serisinden hiç bir oyunu oynamadım ama ac3 çıkınca sadece onu oynamayı düşünüyorum.

Hiç oynama daha iyi.

Tek yaptığın oyun içinde karakteri gezdirip onu bunu öldürmek olacak. Hiçbirşey anlamaycaksın.
  • quote:

Ben ac serisinden hiç bir oyunu oynamadım ama ac3 çıkınca sadece onu oynamayı düşünüyorum.

Yapma bunu sakın yapma seriye yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Yapma bunu sakın yapma seriye yazık olur

• quote:

demek "yüzük kardeşliği" ve "iki kule"yi seyretmeden "kral'ın dönüşü"nü seyretmeyi düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

demek "yüzük kardeşliği" ve "iki kule"yi seyretmeden "kral'ın dönüşü"nü seyretmeyi düşünüyorsunuz.

Hepiniz haklısınız ama serinin diğer oyunlarını oynayacak vaktim yok.Hikayeyi anlamasamda en azından grafikleri güzel olursa biraz zevk alırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpio1 -- 18 Ekim 2012; 16:36:56 >
  • quote:

quote:

Daha güzel açıklanamazdı, birdaha izleyesim geldi vallahi yüzüklerin efendisi serisini
  • Revelations devam ediyorum şuan, sequence 5 bitti.

Fakat istanbulda sokakta falan gezerken arkadan elemanın teki geliyor bıçağı arkadan bana saplayıp kaçıyor.
    Eleman kaçarkende kamera açıları falan değişiyor yakalayıp öldüremiyorum, küfür etmekten bi hal oldum pc başında cinnet geçirdim

Ne bu elemanın mevzusu ?
  • quote:

quote:

quote:

Hepiniz haklısınız ama serinin diğer oyunlarını oynayacak vaktim yok.Hikayeyi anlamasamda en azından grafikleri güzel olursa biraz zevk alırım diye düşünüyorum.

neyse şimdi söylediğim sözü yüzüme vuracaksınız ama yine de söyleyeyim

serinin ilk oynadığım oyunu brotherhood oldu. hikayeye yabancı olduğum için gta gibi oynadım biraz. (-ki bence oyunun tarzı gta'ya çok benziyor, gta'dan ayıran farkı bir misyonunuzun olması ve 600-700 sene daha eski tarih olması-)

oyunun hikayesini bulup okudum ilgimi çekti ve ilk oyundan oynamaya başladım. malesef brotherhood'un üstüne ilk oyunu açınca uzun süre sabredemedim çünkü ona göre eksikleri vardı. eğer ilk bu oyuna başlasaydım kesinlikle böyle bir kıyas yapamazdım.

ilk oyunu oynayamadan 2. oyuna başladım (brotherhood'un başladığı yer ac2'nin başlangıcı oluyor. revelations da brotherhood'dan devam ediyor)
    ac2'yi bitirince bişeyler kafamda canlanmaya başladı ve brotherood'a tekrar başladım, sonuçta tekrar oynadığım bir oyun olmasına rağmen ilk oynadığımdan daha fazla zevk aldım.

ac2'den itibaren oyunda burun kıvrılacak bişey yok. bir filmde sizi görsel efektlerden daha çok senaryo etkiler; senaryosu kötü olan iyi çekilmiş filmi izler geçersiniz ama senaryo iyiyse o film bittikten sonra artık o sizin hayatınızda kendine bir yer bulur.
    fazla uzattım, daha fazla keyif alarak oynamak isterseniz oyunun hikayesini okuyun ve ac2'den başlayın derim. pişman olmazsınız, nick'imi de unutmayın; dua ederken lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Revelations devam ediyorum şuan, sequence 5 bitti.

Fakat istanbulda sokakta falan gezerken arkadan elemanın teki geliyor bıçağı arkadan bana saplayıp kaçıyor.
    Eleman kaçarkende kamera açıları falan değişiyor yakalayıp öldüremiyorum, küfür etmekten bi hal oldum pc başında cinnet geçirdim

Ne bu elemanın mevzusu ?

o eleman stalker oluyor ve senin paranı çalıyor
    o sana saldırır saldırmaz sol fare tuşuna bas ve adamı öldür
    öldürünce parasını al en az 1000 akçe oluyor üstünde

Bu seriyi hiç oynamamışlara tavsiyem:

en baştan başlayın ve sırasıyla gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 19 Ekim 2012; 19:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Revelations devam ediyorum şuan, sequence 5 bitti.

Ne bu elemanın mevzusu ?

o eleman stalker oluyor ve senin paranı çalıyor
    o sana saldırır saldırmaz sol fare tuşuna bas ve adamı öldür
    öldürünce parasını al en az 1000 akçe oluyor üstünde

Bu seriyi hiç oynamamışlara tavsiyem:

en baştan başlayın ve sırasıyla gidin

http://www.gamersgate.com/assassinscreed?aff=ggnews

Arkadan boynuma sarılıp bıçağı sapladığı için kaçmasını bekliyordum yakalamak için, ama geldiği an basarım bidaha teşekkürler
  • ac1 oynamazsan Mentorumuz Altairi tanıyamazsın. 2 yi oynamazsın altairle ezionun bütünlüğünü kavrayamazsın brotherhood oynamazsan revelationsa bağlanmaz oyun revelation oynamazsan zaten apayrı bir kayıp türkçe sokak konuşmaları falan çok iyi :)
  • Bitti oyun

Ne kadar çabuk bitti yahu

Altair ustanın iskeleti öyle görmek
  • Amon Amarth, güzel spoilerlar veriyorsun
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.