Bildirim
Assassin's Creed: Revelations™ (334. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
büyük usta Andrei
steal money with a counter steal
nasıl yapılıyor yada hangi tuş kombinasyonuyla yapılıyor
videosunu izledim ama anlamadım
Sağ tık basılı şekilde, aynen Combo için bekler gibi beklerken, karşı taraf saldırıya geçtiği an, sağ tık basılı haldeyken E tuşuna basarsanız, hamle yapan tarafın üzerindeki envanteri soymuş olursunuz hocam
Teşekkür ederim bu arada, iltifatınız için -
teşekkürler Büyük Üstad çok basitmiş
bu arada eşleşme %100 olacak neredeyse ama başarımlar çok fazlaymış
mesela 5 saniyede 5 askeri gizli bıçakla öldürmek imkansız gibi -
Rica ederim hocam.quote:
teşekkürler Büyük Üstad çok basitmiş
bu arada eşleşme %100 olacak neredeyse ama başarımlar çok fazlaymış
mesela 5 saniyede 5 askeri gizli bıçakla öldürmek imkansız gibi
Arkalarından yaklaşıp, yan yana yürüyen 2 askerin arasına girip, tek hamlede kollarını açarak ikisini öldür. Aynı hareketi bir öndeki ikiliye de yaptıktan sonra, kalan son adama, sağ tık basılı şekilde saldırı yapman, kombineler arası vakit kaybetmemen şartıyla 5 saniyeden daha kısa bir zaman alıyor hocam. Achievement'ler zorluk bakımından tam kıvamında. Oyunun nispeten kolay görevlerine nazaran, oyuna renk katıyor. -
5 saniyede 5 askeri gizli bıçakla en iyi comboyla öldürebiliriz çünkü 5 askeri çifte assasination yapmak çok zor
kasmaya devam -
quote:
5 saniyede 5 askeri gizli bıçakla en iyi comboyla öldürebiliriz çünkü 5 askeri çifte assasination yapmak çok zor
kasmaya devam
Mızraklı askerler bozuyor comboyu genellikle, önerdiğim yöntemle yapmıştım ben -
şimdi videoda gördüm taktik bombasıyla kalabalık bir guruba saldırınca adamlar ne olduğunu anlamadan 5 saniyede temizlik yapılıyor
deneyeceğim
biraz önce multi denedim hatta 4. level oldum ama pek birşey anlamadım -
bir sorum olacak bu oyunu orjinalini almadan multi oynamanın imkanı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu sanal talimin 1 görev dışında tüm görevlerini altın şekilde yapınca 'akıncı' adı altında bir kıyafet verdi. abuk subuk bizim adamın karizmasını rezil ediyor
-
beyler bu oyunun 3d özelliği var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
quote:
quote:
üstad şu anda %97'lerde
%100 yapalım artık onu
Hangi bölüm zorluk çıkardı?
Hocam %100 olup bütün görevler tamamlayınca ne oluyor, daha nasip olmadı
Birkaç achievement dışında oyuna etki eden bir yanı yok lakin, misal Sequence 8'in tamamını %100 olarak tamamladığında, Old Altaïr's robes Outfit açılıyor. Evvela, mevcut görevleri opsiyonel seçenekleri göz ardı ederek tamamlamakla, %100 olarak tamamlamak arasında ciddi bir zorluk farkı var diyebiliriz. Tavsiyem, oyunu bitirdikten sonra silmekten ziyade, DNA'dan tüm görevleri tek tek %100 Sync adına tekrardan oynanmasıdır. Hırs yapıyor insan bir yerden sonra
Ben ac1 olsun brotherhood olsun falan patır patır oynamıştım.Sonra revelations ve ac2 ye kastım baya.ACII Gameplay : 35:14:01 - Sync = 97.18 (Sadece orjinal kullanıcıların girebileceği bir yer vardı, birde tüylerin tam yarısı kalmıştı.Herhalde geriye kalanlar onlardır?)
Birde sizce ACIII orjinal alınır mı? Multiplayer'ı nasıl olur.Veya sırf single için değer mi? Key ile alınabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_
beyler bu oyunun 3d özelliği var mı?
iyi bir 3d özelliği var
ac1 ac2 acb acr olmak üzere 4'ünü de 3d olarak oynadım
nvidia 3d vision olarak... -
quote:
quote:
iyi bir 3d özelliği var
nvidia 3d vision olarak...
dostum 3d led tv ile oynayacağım nividia vision kit yok. oyunlar crysis 2 gibi 3d olarak gelmiyor. sanırım bir iki ayar yapılması gerekiyor nvidia panelden. onu bilemedim işte... -
quote:
quote:
quote:
iyi bir 3d özelliği var
dostum 3d led tv ile oynayacağım nividia vision kit yok. oyunlar crysis 2 gibi 3d olarak gelmiyor. sanırım bir iki ayar yapılması gerekiyor nvidia panelden. onu bilemedim işte...
Revelations 3D desteğini veriyordu Nvidia'ya. AMD mimarili GPU'lar için de tridef ya da iz3D iş görüyor. Ben de 1, 2, acb, acr hepsini 3D oynadım AMD kartımla tridef üzerinden. -
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
quote:
quote:
quote:
iyi bir 3d özelliği var
dostum 3d led tv ile oynayacağım nividia vision kit yok. oyunlar crysis 2 gibi 3d olarak gelmiyor. sanırım bir iki ayar yapılması gerekiyor nvidia panelden. onu bilemedim işte...
Revelations 3D desteğini veriyordu Nvidia'ya. AMD mimarili GPU'lar için de tridef ya da iz3D iş görüyor. Ben de 1, 2, acb, acr hepsini 3D oynadım AMD kartımla tridef üzerinden.
dostum nvidia için 3d led tv de oyun oynamak istiyorum fakat nvidia pandelden ayar çekilmesi gerekiyor. bu konuyla ilgili açılmış bi konu var mı acaba -
nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında herşey konusu işini görür hocam. -
selamlar...ya arkadaşlar konuyla bir ilgisi yok ama ben alan wake yi 3d oynamak istiyorum.. 3d tv de ayar mı yapmam gerekiyor. yoksa pc ye bir program mı kurmam gerekiyor. Oyunun içinde 3d ayarı açmak için bir seçenek yok. mesela assassins cred revelations da var. nereden nasıl açarım bu 3d yi alan wake de. -
-
-
quote:
Hayırlı olsun bakalım hocam, sonunda geldi %100
büyük usta ANDREI
teşekkürler ama başarımların hepsini alamadım ya içimde bir yarım kalmışlık duygusu var
sen başarımların hepsini alabildin mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X