Şimdi Ara

Assassin's Creed Revelations Hakkında Ubisoft'a Atılan E-Posta ve Ubisoft İle İletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Assassin's Creed Revelations'ın çıkış tarihine çok az kaldı. Herkes büyük heyecan ile beklemekte. Ne var ki çoğumuzun şikayeti veya hayal kırıklığı oyunun Türkçe dilimizi desteklememesi ve oyunun Türkiye'de satışa çıkacak olan özel sürümleri hakkında gerçekçi bilgilerden ziyade, dedikodu ya da duyumlara dayanan bilgilere sahip olmamız. Ben de dayanamadım Ubisoft firmasına az önce bir e-posta attım. Attığım e-posta'nın da bir kopyasını buraya kopyalayacağım. Aslında bunca zaman kendi aramızda bu denli tartışacağımıza, bu istek ve önerilerimizi oyunun yapım aşamasında firmaya iletebilseydik belki şuan bazı şeylerin değişmesinde etkilerimiz olurdu. Ama geç olsa da, olmasa da ben bu e-postayı firmaya attım. Sizler de bir okuyun. Şayet onlardan da bir cevap gelirse yine burada paylaşacağım. Şayet sizler de firmaya e-posta atmak isterseniz,http://www.ubisoftgroup.com/index.php?p=69&art_id= adresinde Basın ve Halkla İlişkiler (P&R) müdürlerinin dünya genelindeki e-posta adresleri mevcut. Ben birden fazla yetkiliye bu postayı yolladım.
    Saygılar.

"Dear Sir;

First of all, I would like to thanks to all of the Ubisoft Team whom create Assassin's Creed series for us make it happend and joyfull. I am writing from Istanbul ( not constantinople ;) ) Turkey. In my country every fan of Assassin's Creed are so excited about that new Revelations game. In that e-mail I would like to explain and tell you some rumors and news from Turkey if you please.

We hava some huge forum site sucheshttp://forum.donanimhaber.com. This is a Turkish forum so maybe it will not so helpfull for you but if you will have any chance to examine in future you can follow Turkish game players in that area. One of my reason that why I write that mail is to communicate some news from that site and from my social network. I know that this mail can be so late for some ideas and news from Turkey but I just want to let you know, put your mind some feed for future.

First thing that I would like share with you is; at Turkey everybody hope that Assassin's Creed Revelation will be welcome in Turkish support and Turkish subtitles. But in here all of the people talk about that it will not have Turkish support. So, that makes us little bit disappointment. The reason why it is, the senario of the game includes lots of Turkish texture, history and ambiance of that. Everybody has some expectation about Turkish support. Also people makes rumors about the reason why ACR will not have that support for none-Turkish support is marketing results. One PS3 game selling price is 100$ in Turkey. I know that this is our internal market problem but however we buy these games in that prices so we are expacting for some games has Turkish support. Anyway, people just give up for hoping Turkish dubbing but they are still expects Turkish subtitles. We know that put Turkish subtitles in game make no sense of it and will not have much cost for Ubisoft in case. So finally; ACR will have none-Turkish support nad makes us so disappointment and makes us little bit angry. I just let you know that this information from Turkey for your next projects about AC series, in future please do not forget your Turkish fans...

The other subject is about ACR game packages. We try to get some information from importer companies but they also still remains as a question mark. For example, I made pre-order of ACR Collectors Edition package from shopto.net site. But in here some of people do not have any chance to order from international sellers. So, finding or buying special editions of the games so difficult for us. However from your offical site (Ubisoft's) your company also do not accept orders from our country either gamestop.com also. This sound is little bit ironical. The game senario pass beyond Istanbul but we can not reach the special editions or merchandise of the game. AC fans waits in here for the Animus Edition and Templar Edition also, but rumors say that these edtions will not include our country. So,we will wait and keep in touch for the new news in future about that.

So, I just want to share some of our concerns and expectations about Ubisoft and Ubisoft Game Teams.Whatsoever, we love your projects and your works at game industry. If you will answer my e-mail, i will also happy to share your answers with your Turkish fans.

Thank you very much. Best Regards.

Yücehan"

• Yüreğinize sağlık...
  • Kardeş Adamlara güzel E.posta yollamışsın eyer dilersen bizde yollayalım ?
  • Eksik olmayın arkadaşlar. Sizlerin de e-posta atması tabii ki güzel olur. Buradaki benim amacım, bizlerin kendi arasında konuşup da didiştiğimiz bir konuyu, burada yazılıp sınırlı bırakmaktansa, konunun en direkt muhattaplarına yazıp, Ubisoft'u bilgilendirmekti. Zaten adamları protesto eden bir e-posta da atmadım. Tabii biraz serzenişte bulunmadım değil. Saygılar.
  • Bu girişiminden ve ayırdığın zamandan dolayı seni tebrik ederim. Her şeyi çok güzel bir dil ile anlatmışsın. Teşekkürler.
  • Çok teşekkür ederim…
  • Destekliyorum kesinlikle, ama kaale alacaklarını sanmam.. Ubisoft'un ülkemizi taktığı pek yok..
  • Yok öyle demeyin. Dün adamlardan bana mail geldi ilk mailiminyanlış departmana atmışım, teşekkür ettiler vs. be beni bir başka siteye yönlendirdiler mailimi tekrarlamam için.
    Ayrıca, ACR yapım aşamasındayken Türkiye'ye gelen ekibi azınsanmayacak kadar güzel sarf etmiştiler. Bu yüzden ön yargılı olmayalım derim ben. ACR'se olmazsa bile en azından adamlara gerekli mailleri atarsak, diğer serileri Türkçe oynarız ( tabii ki umuyorum… ) Saygılar b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Cevap gelmedi mi peki bu mesajına?
  • İlk önce Constantinople demeyi bıraksın lar İstanbul desinler , Kafamı bozdular izleyince trailer'ı Oranın 1453 den sonra ismi konmuştur İstambol diye ! Koskoca Kanuni'ye Constantiople dedirtiyor lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YCHN777

Yok öyle demeyin. Dün adamlardan bana mail geldi ilk mailiminyanlış departmana atmışım, teşekkür ettiler vs. be beni bir başka siteye yönlendirdiler mailimi tekrarlamam için.
    Ayrıca, ACR yapım aşamasındayken Türkiye'ye gelen ekibi azınsanmayacak kadar güzel sarf etmiştiler. Bu yüzden ön yargılı olmayalım derim ben. ACR'se olmazsa bile en azından adamlara gerekli mailleri atarsak, diğer serileri Türkçe oynarız ( tabii ki umuyorum… ) Saygılar b

Pek umutlu olma hocam.. Klasik "Tüketici Memnuniyeti" davranışları..
  • Ubisoft Fransiz firmasi. Fransanin en büyük Türk düsmani oldugunu bilmeyen yok heralde. Baska söze gerek yok.
  • İyi yapmışsın ben de atmayı düşünüyodum mail
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.