Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Video İnceleme (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
67.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haahaha son video çok iyi olmuş. İstanbul bozar adamı
  • ben oyunu bitirdm ama eski bölümleri nasıl load edicem yardımcı olurmusunuz tşkler
  • Ah ezio mahfettin bizi..
  • Ezio eziği de kim oluyo Sultan Selim'e kılıç çekiyo , hem de kendi askerlerinin gözü önünde.Tiz kellesi vurula.Fransızlar zamanında Selim korkusundan geceleri uyku uyuyamazken bu oyunla intikamını almışlar.Şehzadeler arası taht kavgası ancak bu kadar adileştirilebilirdi.Kınıyorum bu oyunun hikayesini.Bu arada oyunu bitirdikten sonra sihirli elmayla ilgili hikayeyi anlıyabilen varsa anlatırsa memnun oluruz.İngilizce düzeyim yetersiz kaldı.2.200'lü yıllara gidip dünyanın sonunu mu görüyoruz napıyoruz?Bir de merak ettiğim bu asssasins creed serisi nereye kadar gidecek?10 ncu yüzyıllarda başladı 16 ncı yüzyıla kadar geldi.Sırada ne var acaba.Güzümüze kadar devam edecek mi bu hikaye?
  • arkadaşlar bana yardım eden lütfen ben pc assasins creed revelation nu kaldırır mi sistem özelleikleri aşağıda;

ekran kartı: ATI RAdeon Hd 3400 series 1024 mg
    ram 3 gb

işlemci 2.81

yardımlarınız için çok teşekür ederim şimdiden
  • sonu güzell :)
  • Süper inceleme olmuş elinize sağlık anlatım gzel ve bilgilendirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar bana yardım eden lütfen ben pc assasins creed revelation nu kaldırır mi sistem özelleikleri aşağıda;

ekran kartı: ATI RAdeon Hd 3400 series 1024 mg
    ram 3 gb

işlemci 2.81

yardımlarınız için çok teşekür ederim şimdiden

Hocam sanmıyorum ekran kartın biraz düşük ama düşük ayarlarda kaldırabilir
  • yabancı lisan ile türkçe çok saçma olmus
  • arkadaşlar en baştaki müziğn orjinalini bilen warsa link atabilir mi ?

bu arada oyun müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra gamer 17

arkadaşlar en baştaki müziğn orjinalini bilen warsa link atabilir mi ?

bu arada oyun müthiş

İllegal link paylaşmak yasak fakat parçanın adı Woodkid - Iron
  • Anket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narqos -- 7 Ocak 2012; 1:43:31 >
  • Videonun sonu iyiymiş
  • " İstanbul bozar adamı '' 10 numara bir espriydi :)
  • AC'deki en sevmediğim şey düşmanların kantin sırasına girmesi :)
  • Çok güzel ama benim bir sorunum var ben desmond'u animus'tan çıkarma görevlerine giriş
    yapamıyorum arkadaşlar girmeye çalıştığımda ise hata veriyor ve oyun kapanıyor. Buna çözümü olanınız varsa lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Çok güzel ama benim bir sorunum var ben desmond'u animus'tan çıkarma görevlerine giriş
    yapamıyorum arkadaşlar girmeye çalıştığımda ise hata veriyor ve oyun kapanıyor. Buna çözümü olanınız varsa lütfen yazsın

Oyunun orijinal olmamasından kaynaklanır.Bu tip sorunlara çözüm önerilerinin paylaşılması yasaktır
  • Türkçe dublaj olmasa bile altyazı olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca videonun sonu her zamanki gibi güzeldi.https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunun ismine güvenerek süper bir oyun sanmıştım. Şahsen ben oynadım hiç de beğenmedim! Hikaye güzel herşey güzel ama bence oyun Yapay Zeka olarak berbat ayrıca hep çatıda ki tüfekciler hepsinin tipleri hepsinin savaş tarzları aynı ezio ya gelirsek arkadan saldırınca hep aynı hareketleri yapıyor buda insanı sıkıyor. Şahsen oyun o kadar güzel değil bence. Ama hikaye olarak muazzam.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Ben bu oyunun ismine güvenerek süper bir oyun sanmıştım. Şahsen ben oynadım hiç de beğenmedim! Hikaye güzel herşey güzel ama bence oyun Yapay Zeka olarak berbat ayrıca hep çatıda ki tüfekciler hepsinin tipleri hepsinin savaş tarzları aynı ezio ya gelirsek arkadan saldırınca hep aynı hareketleri yapıyor buda insanı sıkıyor. Şahsen oyun o kadar güzel değil bence. Ama hikaye olarak muazzam.

dedikleriniz tamamen sacma

bu sadece bir oyun ve nasil onlarca hareket bekliyorsunuz anlamiyorum ayrica dikkat edersen onceki oyunlarda catidaki askerlerde hep ayni tip saldiriyorlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.