Sonunda credits'e girince geçilmiyor ve çok uzun sürüyor. Sabah bitirdikten sonra markete gittim, yarım saat alışverişten sonra döndüğümde hala devam ediyordu şok oldum.
Oyunun zorluğu konusunda yazılanlar doğru gerçekten oyun fazla kolay counter attack la istediğiniz düşmandan kurtuluyorsunuz.Bu ilk oyundan beri böyle ben Altair le 32 kişi etrafımı çevirmişti ordan counter attack ile kurtulmuştum burayı hale geliştiremediler kolay kolay ölmüyoruz zaten.Den Defense olayı tamamen saçmalık.Kaplamalar oldukça iyi karakter ayrıntıları da öyle Ezio'nun yüzü çok değişmiş demeniz normal 52 yaşına geldi.Senaryosuna zaten diyecek laf yok.Ses konusunda Türkçe seslendirmeler başarısız geldi bana.Her sokakta Zeynep sesleri var.Ancak dublajlar her zamanki gibi mükemmel.Müzikler Brotherhoodtaki gibi etkileyici deil.Birinci oyundaki kaos müzikleri ise hiç yok denebilir.Birinci oyunda gerçekten kendinizi kaos ortamında hissediyordunuz.İstanbulda ise seyahate gelmiş bir turist gibisiniz.Dövüş animasyonlarında ilerleme var ama hala yeterli değil.Ama benim gibi bir Assassin's Creed Fanı için hiçbiri önemli benim için ölmeden oynanması gereken tek oyun AC serisidir.
Oyunu az önce bitirdim tam bir başyapıt. Söyleyecek kelime bulamıyorum , her şey muhteşem , her şey mükemmel fakat oyunu niye oynadık onu bilmiyorum. Keşke Türkçe gelseydi oyun hadi gelmedi , keşke Türkçe yamayı bekleyip oynasaydım şuan gerçekten pişman oldum. Hikayeyi pek anlayamadım desem yeridir. Fakat oyunun sonu gerçekten muhteşem Altair ' in kütüphanede kemik olması beni çok etkiledi. Biri bu oyunun hikayesini bana bulabilir mi en dogru yerden ?
Assassins creed tüm oyunlarında hep aynı mantıksızlık gözüme çarpar. Canlı bir şehir var fakat bu şehirde hiç çocuk yok? Hepsi evde mi oturuyor bunların? Yoksa kimse çocuk yapmıyor mu?
Bombaların üstünde neden bu kadar durulmuş anlamadım,resmen bomba kasıyoruz oyunda. Ayrıca;
Burası İstanbul
xemreeex 27.11.2011 21:30:36
bana mesaj atarsan sana konusunu yazabılırım..
QbLaY!!! 27.11.2011 21:40:13
bomba bence gizlilik konsunuda çok önemli bir aşamaya el atmış... brothethoodda çoklu düşman guruplarına karşı işimi gizlice halletmek için diğer suikastçileri çağırıyordum... ama bunla zehir gazı , siyah sis bombası , beyaz işaret bombası '' bu 3 grubu kullanıyorum.. gerçekten çok işime yarıyor... gizlilik çerçevesını aşınca oyunun tadını alamıyorum... bazen %100 tamamlamak için gizli olman gerekıyor oda benım ekmeğime yağ suruyor açıkçası
İnceleme çok güzel olmuş ellerinize sağlık ancak oyunu beğenmedim ve almayacağım açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
undefined
batman arkham city'de de bi mahalle eleman gelio ama seri bi şekilde pataklayabilioruz . bence düşmanlar birlikte hareket edip saldırsaydılar ,bizde karakterimizle cok seri bi şekilde savunma ve saldırımızı gerçekleştirebilseydik cok daha gerçekçi ve gaza getirici bi yapıya bürünebilirdi ..
Türkce olsaydı , hikayeyi adam gibi anlasaydık
Alucard:. 28.11.2011 00:39:20
valla o senin sorunun :D
tam videoyu izleyip ,beklediğim gibi. oyun süper
quote:
Orijinalden alıntı: stun
Alucard:. 28.11.2011 00:39:20
valla o senin sorunun :D
ingilizce pişmanlıktır
Tamam oyun güzelde tam bir görev e odaklanmış ken DEN lere saldırı olunca haydi dön geriye, savunma yap, birde alev çıkaran makina gelince o bölgeyi kaybet ondan sonra geri al ,o bölgede satın aldığın tüm dükkanları yeniden satın al . Oyunun sürekliliğini etkiliyor geriye dönmek zaten bu sbepten IGN de puan azaltmış
Alucard:. 28.11.2011 09:50:51
evet ingilizce bilmemek pişmanlıktır.. :D
labraxx 28.11.2011 10:00:10
eğer assassinler templarlar ve halk tarafından bılınmesse yanı yukarıdakı bar ne kadar boş olursa.... sana hiç saldırmazlar... sadece 2 den ime saldırdılar... iksinide iyi savundum.... çatılarda boş yer bırakmadım...