Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
67.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Herkeste oyundaki oynanıştan dem vurmuş arkadaş.Yok mu şu oyunun hikayesinden bahseden?Şu ana kadar çok ilginç bir şekilde devam eden hikayenin en dallanıp budaklandığı oyun.Desmond ve Altair'in geçmişini öğrenip Ezio'yu sonladırıcaz.Sırf bu yüzden bile oynanır!

+1

Bence serisinin şimdiye kadar ki en iyi oyunu olmuş. Altair ,Ezio ve Desmond ile oynama fırsatı ki bence özellikle Altair'in yaşlı hali ile
    oynadığımız bölüm harikaydı, oyuna güzel bir deneyim ve farklılık katmış.Hikaye olarak serinin en doyurucu oyunu bir sonraki oyunu
    şimdiden merak etmeye başladım.

Theme müziği gerçekten de çok hoştu. Seslendirmeler evet daha iyi olabilirdi. Ama bu hali ile bile gayet yeterli.İstanbul ve tarihi yerler
    çok güzel yansıtılmış.Kız kulesi niye yok diyordum. Sonlara doğru orası da kendini gösteriyor.

Masyaf anahtarlarını bulmaya çalıştığımız bölümlerde araya giren ara videolarda yaşanan yıkılmalar , patlamalar bana biraz Uncharted
    oyununu hatırlattı ve bu da oyuna biraz film havası katmış ve güzel olmuş.

Dövüş sahnelerinde düşmanlar evet biraz hantal kalıyor ama elite sınıflarda o kadar sırıtmıyor. Özellikle % 100 sync yapmaya çalıştığınızda
    can sıkabiliyorlar. Combo'lar ise çeşitlendirilmiş ve çok güzel olmuş sırf comboları çok hoşuma gittiği için oyunu bıçaklarla bitirdim desem yeridir.
    Bence dövüş sahneleri Batman AC ye göre daha başarılı.

Ayrıca oyunda gizli içeriklerde mevcut mesela Ayasofya bölümündeki İshak Paşa Zırhı ve C.E ile gelen Vlad the İmpaler's bölümünde ki kılıç gibi.

''Ayrıca incelemeler, incelemeyi yapanların oyun tercihlerine göre yapılırsa daha iyi olur. (Fps,Tps,Rpg,Spor, Yarış,Strateji,Sim...vs....)
    Mesela X sadece sevdiği ve iyi bildiği fps ve rpg tarzındaki oyunları incelesin. Y ise Tps ve spor oyunlarına hakim ise ve seviyorsa onları
    incelesin. Böylece incelemeler arasındaki tezat puanlama işi en aza inmiş olur.Çok ilginç incelemelerle ve puanlamalarla karşılaşıyorum.

• Erdinç İyikul'un incelemeler resmen aşmış oluyor. Dediklerine kesinlikle katılıyorum, 8.5 hak ettiği puandır. Sonunda koptum gene. :D
  • İnceleme için teşekkürler... Bir türlü ısınamadım bu oyuna... Kombolar yetersiz bilinçsiz düşmanlar... Batman: Arkham Aslyum ve Arkham City den sonra bu tarz oyunların dövüş komboları bebek oyunu gibi geliyor bana...
  • Ubisoft bu seriyi Prince of Persia'ya çevirmesin benim için o yeter.

İncelemenin sonucu çok doğru olmuş.
  • Ubisoft bu seriyi Prince of Persia'ya çevirmesin benim için o yeter.

İncelemenin sonucu çok doğru olmuş.
  • o kan bombası nedir öyle arkadaş erdinç abi bombayı bir attı mübarek adamlar sanki boy abdesti aldı :) Cok güzelmiş
  • İnceleme çok güzel olmuş
  • video incelemesi okadar harika olmuski gülmekten yerlerdeyim :)
    video incelemesi için tesekkürler...
  • Oyun süperdi 2 güne bitirdim oynamayanlara tavsiye ederim.
  • Assasin Creed Hazırlanarak Gelsin Oyuncuların Fikirlerini Alsınlar O Oyun 50MİLYONDAN Fazla Satar İzlerken Sıkıldım Oynarken Pc Çöpe Atarım Heralde :)
  • Oynarken cok zevk aldim, ubisoft işi gerçekten çok iyi yapmış. Tek kelimeyle mükemmel. Bir çok eksinin bulunmasina rağmen bir çok artının da bulunması eksileri kapatıyor benim için. 10/10. Teşekkürler ubisoft.

quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

İzlerken Sıkıldım Oynarken Pc Çöpe Atarım Heralde :)

izlerken sıkılıp oynarken cope atacagınız bir oyunun lutfen konusuna girmeyin (.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satasbana -- 27 Kasım 2011; 14:28:25 >
  • Ac3 mü kaldı sadece geriye yoksa yeni oyunlar çıkacak mı?
  • AC 2'deki bankada ki paramız AC: Brotherhood'da direkt banka hesabına aktarılmıştı.
    Peki şimdi AC: Brotherhood'daki paramız AC: Revelation'a aktarılıyormu? Ben oynuyorum ama oyunun başından beri denk gelmedi.

Gerçi para birimleri farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 27 Kasım 2011; 14:37:58 >
  • Bombaları hiç kullanmadım. Atmosferin çok dışında birşey
  • sonu çok iyi olmuş :)
  • Düşmanlarla mücadele seviyesini gittikçe düşürmüşler 5 yaşında çocuğun oynayabileceği kolaylığa getirmişler. Ah nerde o AC1 deki dövüş sahneleri.. Az mı kaçtım 5 tane silahlı adamdan.. AC2 den beri 10 tane adamın arasına gir yine de ölmezsin. Bence bu büyük bir eksik.

Müziklerini ve hikaye kısmını çok merak ettiğim için oynayacağım. Bakalım sonu nereye varacak AC:Brotherhood'da beklentileri çok yükselttiler. Eğer hikayeyi batırmışlarsa gözümde AC nin değeri iyice düşer.

Türkçe dublaj olsa oyun biraz garip olurdu. Sonuçta Ezio İtalyan ama tek tük İtalyanca kelime çıkıyordu ağzından diğer oyunlarda. İncelemede gördüğüm üzere tek tük Türkçe kelime çıkıyor Türk karakterlerde. Bence bu dengeyi iyi kurmuşlar. Türkçe dublaj biraz abartılı olurdu diye düşünüyorum. Ama Türkçe altyazılı olmasını isterdim. Çünkü bu oyunu İngilizcesi iyi olmyan insanlar da oynuyor ve oynayan kişi diyalogları anlamazsa ne anlamı kalır o oyunu oynamanın..

En kısa sürede PC veya konsola bu oyunu almayı düşünüyorum.

• Oyunun puanı yerinde olmuş inceleme için teşşekürler. Ve oyunun multiplayeri güzel tavsiye ederim,Oyun eksileri ise:Rahatsız edici görüntüler tek eksiği bu kadar oynamanızı tavsiye ederim .... :)
  • Süper inceleme olmuş teşekkürler...
  • keşke ilk oyundaki gibi sadece altair le oynadığımız bir oyun yapsalar..revelationsun en beğendiğim bölümleri altairle oynadığımız bölümler oldu.buda oyunda yönettiğimiz karakterin önemini gösteriyor sanırım.Birde serinin ilk oyunundan bu yana gelişmelere bakıyorumda suikastçı kimliğimizle daha bir soğuk görev adamı pozisyonuna girişmemiz lazımken revo ya bakıyorum yok komutan gibi orduyu düzenle falan.yani oyunun konseptini hala anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.