Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
67.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir inceleme olmuş abi elinize sağlık.Ses kısmında sana katılıyorum Türkçe konuşmalar falan çok yapmacık geldi.Ubisoft bu konu üzerinde daha yoğunlaşsaydı eminim şuan elimde orijinal DVD'si duruyor olacaktı.
  • istanbul bozar da yutar da
  • Sese keşke daha düşük verseydiniz. Seslendirmeler bir tuhaf, Türkler yabancı aksanla Türkçe konuşuyor... Müzikler de serinin önceki oyunları kadar başarılı olmamış.

Oynanabilirlik konusunda da şu Den savunması kısmı (ilk gördüğünüzde iyi bir fikir gibi gözükse de) hantal bir yapıya sahip ve kaybedip geri almak çok daha pratik. Bomba olayını da hiç sevmedim, böyle bir oyuna hiç yakışmıyor bence. Sadece görevler sırasında kullanmamız gereken anlarda kullandım, onun dışında hiç ihtiyacım olmadı.
    Bir de şu yakın savaşlarda, düşmanların yavaş hareket etmesini sevmemişsiniz ama hızlı hareket edip, birlikte saldırsalar bu sefer de kazanma şansımız kalmaz. Şahsen dengenin iyi ayarlandığını düşünüyorum.
  • sonuna acaip güldüm :D
  • Erdinç bey hala assasin creed oynamasını bilmiyor.

brotherhood incelemesinde de dikkatimi çekmişti. aynı şeyi bu incelemede de gördüm. düşmanlarla savaşırken hep karşı tarafın atak yapmasını bekliyorsunuz. neden hiç karşı saldırı yada combo yapmıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 27 Kasım 2011; 12:19:56 >
  • İlginç ses puanı düşük gelmiş oysa oyunun müzikleri gayet güzeldi yine de inceleme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

Erdinç bey hala assasin creed oynamasını bilmiyor.

brotherhood incelemesinde de dikkatimi çekmişti. aynı şeyi bu incelemede de gördüm. düşmanlarla savaşırken hep karşı tarafın atak yapmasını bekliyorsunuz. neden hiç karşı saldırı ya da combo yapmıyorsunuz?

Merhaba,

Combolarım var aslında ama anlattığım noktayla uyuşması için diğer görüntüleri kullanmayı tercih ettim.

iyi günler,
  • Puanlar gayet yerinde, teşekkürler.
  • işte bu oyun türkçe olmalıydı
  • osmanlı döneminde istanbul semalarında sultan süleymanı korumak tapınakçılarla savaşmak bizim için bi onurdur istanbula hoşgeldin sayın auidotore :)
  • quote:

brotherhood incelemesinde de dikkatimi çekmişti. aynı şeyi bu incelemede de gördüm. düşmanlarla savaşırken hep karşı tarafın atak yapmasını bekliyorsunuz. neden hiç karşı saldırı yada combo yapmıyorsunuz?

Çünkü inceleme yaptığı için olmasın ?

Orda düşmanların pasifligini gösteriyor bence çok dogru bi tespit.
  • Herkeste oyundaki oynanıştan dem vurmuş arkadaş.Yok mu şu oyunun hikayesinden bahseden?Şu ana kadar çok ilginç bir şekilde devam eden hikayenin en dallanıp budaklandığı oyun.Desmond ve Altair'in geçmişini öğrenip Ezio'yu sonladırıcaz.Sırf bu yüzden bile oynanır!
  • quote:

Yok ya bilmemekten değildir bence. Counter attack banada kolay geliyor. Zırt pırt space bas tekmelesin ardından kılıç adarbeleri zaman alıyor. Sağ tıkla beklersin vuracağı an sol tık tamamdır. Bİrde ne derseniz deyin. İlk oyundaki düşmanlara karşı zorlu mücadele ne 2 de vardı, nede son 2 seride var. Altair sağlam combolara düşmanlarda da uyanıktı. Hele son oyundaki adam öldüme mevzuu gerçekten çok basit. Hiç zorlanmadım. Pot kullanmıyorum o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 27 Kasım 2011; 12:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Çünkü inceleme yaptığı için olmasın ?

Orda düşmanların pasifligini gösteriyor bence çok dogru bi tespit.

o zaman combolarıda göstermesi gerekmez mi? combolar nerde?
  • Bence bu oyunun en büyük artılarından biri müzikler... Çok güzel havaya sokuyor insanı. İtalya'da rönesans zamanında daha bir hava katıyordu ama bunda da güzeldi. Ben sizin gibi Türk aksanına bakmıyorum. Sonuçta seslendirmeyi yapanlar Türk değil. Bunu bulduğuma şükrediyorum. Bunun dışında puanlama iyi...
  • İstanbul Bozar Adamı :)
  • İstanbul Bozar Adamı!
  • İncelemelerine bayılıyorum bu sitenin.

Sabah sabah skyrim'de yarıldım. bu üstüne şeker gibi geldi.

süper. keep up with the good work !
  • Sonu güzele benziyoda o kadar ingilizcemiz yok... ve çalan şarkları bilmiyorum

Videonun sonunda ki farklılık nedir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.