Şimdi Ara

Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin en iyi oyunlarından biri olmuş bence.Ayrıca Shay cidden güçlü bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Az önce bitirdim oyunu, bu oyunun değeri bilinmemiş arkadaş. AC3, 4 ve Unity'i oynadıktan sonra oynanmalı hikayedeki tüm boşlukları müthiş bir şekilde dolduruyor. Hele son bölüm var ya son bölüm tüylerim diken diken oldu yaw, AC Unity ile aynı dönemde çıkmasına rağmen hikayesi ona 10 basar. Sırf hikayesi için bile oynanmalı en iyi AC oyunu bence, Shay de serideki 2. Ezio olmuş öyle diyeyim, hatta onun kadar kaliteli ve karizma bir karakter olmuş sadece 1 oyunu olmasına rağmen.

Oyunu bitirmeyen bakmasın ama dediğim sahneyi merak eden bakabilir :(

Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU] Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]

Hocam siz ne yaptınız tüylerim diken diken oldu

• arkadaşlar konuyla alakasız olucak ama.
    assasins serisini baştan sona bitirmek istiyorum fakat assasins creed 1'i orijinal olarak hiçbir yerde bulamadım o yüzden 2. oyundan başladım. 2. oyun ilk oyunun devam niteliğinde mi? öyleyse hikayeden vs. çok şey kaybeder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

arkadaşlar konuyla alakasız olucak ama.
    assasins serisini baştan sona bitirmek istiyorum fakat assasins creed 1'i orijinal olarak hiçbir yerde bulamadım o yüzden 2. oyundan başladım. 2. oyun ilk oyunun devam niteliğinde mi? öyleyse hikayeden vs. çok şey kaybeder miyim?

Kutulu olarak yada steamden bulabilirsiniz AC 1, ilk oyunda desmondan diğer atası altair ile oynuyoruz ama oyunda altyazı filan yok çok iyi İngilizcenin yoksa anlamazsınız, internetten özetleri okusaniz yeter, ikinin girişte kısa bi özet seklinde gözüküyordu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Şimdilik internetten ilk oyunun özetini okuyun ama ilk oyunu da oynayın derim.Çünkü bana göre suikastçı hissini veren seride en iyi oyun oydu.İngilizceniz iyi değilse anlayamayabilirsiniz.Çünkü altyazısı yok.D&R'da falan 10 Tl'ye satılıyordu kutulu hali.

• Ya arkadaş bu efsanevi gemi savaşına girdim, şimdi de çıkamıyorum. Son kayıt noktasını yükle diyorum gene savaşa giriyor, son anıyı yükle diyorum gene savaşa giriyor. Hayatımda böyle saçmalık görmedim o kadar oynadım gitti bütün save im gemiler 2 tane saldıramıyorum da daha gemimin yarısı anca gelişti. Hangi gerizekalı böyle yaptıysa bu oyunu sinirden deli oldum yemin ediyorum tv yi parçalıcaktım.

• Konu ile alakasız olacak ama arkadaşlar ben Assassin's Creed serisini Black Flag oyununa kadar bitirdim. Serinin devamındaki oyun hangisidir? AC:Unity mi yoksa AC:Rogue mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devo35

Konu ile alakasız olacak ama arkadaşlar ben Assassin's Creed serisini Black Flag oyununa kadar bitirdim. Serinin devamındaki oyun hangisidir? AC:Unity mi yoksa AC:Rogue mi?

AC:Rogue
  • Hortlatayım biraz...Voidu da indirimde...https://voidu.com/game/assassins-creed-rogue Fiyat nasıl sizce değer mi? Deluxe edition da Türkçe yama çalışıyor mu? Yoksa sadece düz oyunda mı Türkçe yama uyumlu?
  • Şu an oyunun ortalarındayım ve seride Black Flag'dan sonraki en iyi ikinci oyun diyebilirim.

Hikâye Black Flagdan iyi ama sarmadı beni. Zaten Ezio hikâyesi harici serideki tüm hikâyeler vasat işlendiği için pek şaşırmadım.

Zaten bir oyunda aradığım hikâyeden çok zevktir. Ve bu oyun bunu fazlasıyla veriyor bana.

• Dün bitirdim ben de. Bana kalırsa değeri bilinmemiş bir oyun. İlerledikçe hikaye cidden güzel hale geliyor. Black Flag'de ana hikayeden çok kopma vardı, Assassin-Templar kavgasından ziyade korsanlık işlenmişti oyuna, neyseki bu oyunda o hataya düşülmemiş.
  • Oyunu bitirdim.Oyun genel olarak güzel.Hikayesi muhteşem,bütün boşlukları dolduruyor.Oynanış diğer oyunlar gibi.Karlı hava atmosferi çok hoşuma gitti.

Türkçe yama için Animus Projesi ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.Onların sayesinde oyunu anlayarak oynadım.

Arno'nun babasını öldüren şu hain bizmişiz meğerse.Yalnız Shay çok güçlü bir karakter.Karşısına çıkan tüm süikastçileri öldürdü

Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]  Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]

Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]  Assassin’s Creed Rogue (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Mart 2016; 18:50:45 >

• Oyunu yeni bitirdim kontroller ve oynanış berbat alışana kadar ızdırap çektiriyor onun dışında oyun güzeldi. Karlı soğuk deniz atmosferinde savaşmaktan gerçekte hasta oldum soğuk içime işledi.

haytham'ı tekrar görmek güzeldi.
  • Oyunun pc optimizasyonu nasıl?
  • Geriye uyumluluga gelse de oynasak, aylar yillar once aldik oyunu sonra one'a geçtik iyi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrgreenwood kullanıcısına yanıt
    Oldukça kaliteli bir optimizesi olduğunu soyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Geriye uyumluluga gelse de oynasak, aylar yillar once aldik oyunu sonra one'a geçtik iyi mi

Başka bir şey dileseydin olacakmış. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Geriye uyumluluga gelse de oynasak, aylar yillar once aldik oyunu sonra one'a geçtik iyi mi

Başka bir şey dileseydin olacakmış. :)

Haha aynen, aksam bi baktim eklenmiş yuklemeye hazirda görünüyor

• beyler şu ellerinde büyük baltalar olan adamların ataklarına nasıl savuşturuyoruz.Deli gibi e tuşuna basmama rağmen herhangi bir defans yapmıyor karakter ve baltayı yiyip yerlere savruluyorum.Halbuki diğer normal kılıçlı adamları rahatlıkla e'ye basıp savunabiliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.