Merhaba arkadaşlar assassin's creed serisine başlamak istiyorum.Özellikle brotherhood'u sevmeye başladım.Oynamayı düşünüyorum.Assassin's Creed Serisinden hangilerini rahatça oynayabilirim.En Düşük detayda ve low da olsa bile olur akıcı ve kasmadan oynamak istiyorum.Sistemim:
İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ İşlemci Hızı: 2.1 Ghz RAM: 3GB İşletim Sistemi: Windows Xp Professional Service Pack 3 Ekran Kartı: Geforce GT 430 Ses Kartı: NVIDIA High Definition Audio Pixel Shader Version 5.0 Vertex Shader Version: 5.0 Dedicated Video RAM: 1.6 GB
NOT: Can You Run İt sitesinde kaldırmıyor gözüküyor ama birçok oyunu oynadım ben kaldırmıyor gözüken oyunları ve birçok kişi oynarsın dedi.Cevaplarınızı bekliyorum gerçekten çok lazım.Şimdiden teşekkürler!
Diğer konuda cevap verdim hocam ayrıca brotherhood'dan başlamayın derim hikayeyi anlamazsınız. İlk oyundan başlayın
İlk oyunda alt yazı desteği yok yalnız.
2.oyundan başlasanızda olabilir, pek bişey kaçırmazsınız. Revelations'da biraz optimizasyon sorunu var. Ne yapsam ne etsem 30FPS'nin üstüne çıkamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme