Şimdi Ara

Resident Evil 5 oynayanlar fikirleriniz nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa bir resident evil serisinden oyun oynayacağım.
    oynanılırlık, grafik, konu , korku ögeleri vs..
    oynayan arkadaşların fikirleri nedir?

• oyunu bitirmiştim benim tavsiyem konuyu bilmiyorsanız önce hikaye ile ilgili kısa bir araştırma yapın..google da türkçe olarak özel bir hayran sitesi bile var..sitenin ismi sanırım residentevil turk.

bu tarzı sevdiğim için bence oynanabilirlik, konu vs oldukça iyiydi..buarada bazı bölümlerde boss lar gerçekten zorlar..zaten sadece xbox ta 4 milyona yakın sattı..kendini kanıtlamış bir oyun..

bu serinin yeri bende ayrı o nedenle çok objektif bakamayacağım ama grafikler 2009 yılında çıkmış bir oyun için şuanda bile oldukça iyi..zaten re serisi her çıktıgında çıktığı senenin en iyi grafiklere sahip oyunlarından biri oluyor..

korku öğeleri 4. oyuna göre azalmış ve oyun daha çok aksiyona kaymış ama bazı yerler gerebiliyor şimdi spoiler vermiyeyim..

sonuç olarak alın oynayın çok yakında resident evil raccoon city ve yıl sonunda resident evil 6 geliyor bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Ocak 2012; 16:35:41 >

• Ben benim bir arkadaşımla bitirdim oyunu split screen oynayarak, öyle zevkli oldu ama tek kişi oynayacaksan fazla sarmaz heralde, bilmiyorum.
  • Oyunu bitirmiş biri olarak yukarıda @gunsnroses1 arkadaşın söylediklerine katılıyorum ve bol aksiyonu olan fakat yürüyerek ateş edemediğiniz bir oyun olduğunu hatırlatayım bazı bölümlerde gerçekten çok zorlanıyor insan ama wesker için bile oynanır oyun bence önümüzde RE çılgınlığı varken RE5 ile buna hazırlık yapmalısınız.
  • RE serisi her zaman karanlık atmosferlerde geçen sağlam bir korku oyunu olmuştur RE5 ile bu biraz değişti aksiyona kaydılar ama güzel bir oyundur.Grafikleri çok iyidir.İngilizce bilmiyorsanız Türkçe yaması mevcuttur diye biliyorum.Tek eksi sayılabilecek özelliği arkadaşların belirttiği gibi yürüyerek ateş edemiyorsunuz ama kendi görüşüm olarak bu da oyunu zorlaştıran sizi geren faktörlerden bir tanesi alıp zevkle oynayabilirsiniz.Ama @gunsnroses1 arkadaşın dediği gibi biraz hikayeyi araştırın sonra bu kim bu ne diyerek oynarsınız oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

RE serisi her zaman karanlık atmosferlerde geçen sağlam bir korku oyunu olmuştur RE5 ile bu biraz değişti aksiyona kaydılar ama güzel bir oyundur.Grafikleri çok iyidir.İngilizce bilmiyorsanız Türkçe yaması mevcuttur diye biliyorum.Tek eksi sayılabilecek özelliği arkadaşların belirttiği gibi yürüyerek ateş edemiyorsunuz ama kendi görüşüm olarak bu da oyunu zorlaştıran sizi geren faktörlerden bir tanesi alıp zevkle oynayabilirsiniz.Ama @gunsnroses1 arkadaşın dediği gibi biraz hikayeyi araştırın sonra bu kim bu ne diyerek oynarsınız oyunu.

Grafikleri bence o kadar da iyi değil ya.Diğer söylediklerine katılıyorum.

• Ben de bir şey sormak istiyorum.Xbox Marketplace üzerinde 19,99 Dolar - 1600 MSP acaba satın alırken herhangi bir bölge kısıtlaması hatası veriyor mu yoksa sorunsuzca tam sürümünü satın alabilir miyim ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Ben de bir şey sormak istiyorum.Xbox Marketplace üzerinde 19,99 Dolar - 1600 MSP acaba satın alırken herhangi bir bölge kısıtlaması hatası veriyor mu yoksa sorunsuzca tam sürümünü satın alabilir miyim ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Denemeden bilemezsin. Ya alabilirsin ya location hatası alırsın.

Ben Games On Demand'dan Split/Second'ı almıştım. Location hatası almadım. Hatta sürekli Xbox değiştirdiğim için oyunu 3 defa yeniden indirdim ve hata almadım.

Bunu neden yazdım çünkü sonradan location kısıtlaması geliyor bazı içeriklere. Eğer böyle olsa tekrar oyunu indirdiğimde hata alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Ben de bir şey sormak istiyorum.Xbox Marketplace üzerinde 19,99 Dolar - 1600 MSP acaba satın alırken herhangi bir bölge kısıtlaması hatası veriyor mu yoksa sorunsuzca tam sürümünü satın alabilir miyim ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Denemeden bilemezsin. Ya alabilirsin ya location hatası alırsın.

Ben Games On Demand'dan Split/Second'ı almıştım. Location hatası almadım. Hatta sürekli Xbox değiştirdiğim için oyunu 3 defa yeniden indirdim ve hata almadım.

Bunu neden yazdım çünkü sonradan location kısıtlaması geliyor bazı içeriklere. Eğer böyle olsa tekrar oyunu indirdiğimde hata alırdım.

Ben bu lokasyon hataları yüzünden yanlışlıkla Gears of war 2'yi satın almıştım başka satın almak istediğim oyunlar oldu Games on Demand'de ne varsa hep Lokasyon hatalı , hata çıkartmayan oyunlarda miladı dolmuş oyunlar bi Bulletstorm'u alabilmiştim doğru düzgün oyun olarak Games on demand'den.Şimdi eğer sorun çıkmazsa Resident Evil 5'te puan yükleyip alıcam , o yüzden sordum.Aslında geçen de alıcaktım fakat Crysis ile RE5'in arasında kalmıştım , canım Resident Evil 5'i de almak istiyor 4. oyundan sonra devam edememiştim..

• Karar senin. 2 oyunda şahane ama ben Resident Evil 5 diyorum Xbox için. PC için ise Crysis ideal bir oyun.
  • Resident Evil 5 eski RE atmosferini veremedi ama yinede kaliteli bi oyun özelliklede co-op kısmı çok keyifli oluyo bi arkadaş bul beraber oynayın ilginç bi sahne var oynayan varsa aranızda yapsın ben denedim zombi paramparça oldu baya hoş sahneler oluyo

Zombinin dengesini bozup aşşağıya düşürüyo ve bubi tuzağının üstüne denk gelincede hazinson paramparça oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

Resident Evil 5 eski RE atmosferini veremedi ama yinede kaliteli bi oyun özelliklede co-op kısmı çok keyifli oluyo bi arkadaş bul beraber oynayın ilginç bi sahne var oynayan varsa aranızda yapsın ben denedim zombi paramparça oldu baya hoş sahneler oluyo

Zombinin dengesini bozup aşşağıya düşürüyo ve bubi tuzağının üstüne denk gelincede hazinson paramparça oluyo
    />

Co op oynamak icin bir tane daha kol mu lazım aynı ekranda mı oynanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

quote:

Resident Evil 5 eski RE atmosferini veremedi ama yinede kaliteli bi oyun özelliklede co-op kısmı çok keyifli oluyo bi arkadaş bul beraber oynayın ilginç bi sahne var oynayan varsa aranızda yapsın ben denedim zombi paramparça oldu baya hoş sahneler oluyo

/>

Evet Toplam 2 tane gamepad'e ihtiyacın var.Aynı ekranda oynanmıyor ekran ikiye bölünüyor öyle oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 26 Ocak 2012; 20:52:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

quote:

quote:

/>

Evet Toplam 2 tane gamepad'e ihtiyacın var.Aynı ekranda oynanmıyor ekran ikiye bölünüyor öyle oynanıyor.

O zaman ekran cok küçülür ya iki tane monitör olsa ayarlanabilir mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

2 tane Xbox 2 tane'de monitörün olursa ekran ikiyi bölünmeden oynayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

2 tane Xbox 2 tane'de monitörün olursa ekran ikiyi bölünmeden oynayabilirsin.

Yok artık

• Mükemmeldi zamanında çok oynadık ama sırf aksiyondu, o yüzden eski re'ciler beğenmedi, grafik olarak hala en üst seviyelerdedir oynamamak hata olur bu nesilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Mükemmeldi zamanında çok oynadık ama sırf aksiyondu, o yüzden eski re'ciler beğenmedi, grafik olarak hala en üst seviyelerdedir oynamamak hata olur bu nesilde...

bu oyunu bitiririm yakında. tavsiyen var mı kaka hocam?
    ilk 2 bölümü bitirdim gerçekten sardı oyun. tek sıkıntı ateş ederken hareket edememem
  • quote:

quote:

Mükemmeldi zamanında çok oynadık ama sırf aksiyondu, o yüzden eski re'ciler beğenmedi, grafik olarak hala en üst seviyelerdedir oynamamak hata olur bu nesilde...

ilk 2 bölümü bitirdim gerçekten sardı oyun. tek sıkıntı ateş ederken hareket edememem

Bu oyunun bölümlerini Live'da da oynayabilirsin birisiyle.Ekran ikiye bölünmeden.
  • quote:

quote:

quote:

Bu oyunun bölümlerini Live'da da oynayabilirsin birisiyle.Ekran ikiye bölünmeden.

Live e girmiyorum. Left 4 Dead var da onu illaki live demi oynamak lazım? Hikayesi falan var mı? 4 kisi hep Youtube daki videolarında..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.