Mükemmeldi zamanında çok oynadık ama sırf aksiyondu, o yüzden eski re'ciler beğenmedi, grafik olarak hala en üst seviyelerdedir oynamamak hata olur bu nesilde...
bu oyunu bitiririm yakında. tavsiyen var mı kaka hocam? ilk 2 bölümü bitirdim gerçekten sardı oyun. tek sıkıntı ateş ederken hareket edememem
Bu oyunun bölümlerini Live'da da oynayabilirsin birisiyle.Ekran ikiye bölünmeden.
Live e girmiyorum. Left 4 Dead var da onu illaki live demi oynamak lazım? Hikayesi falan var mı? 4 kisi hep Youtube daki videolarında..
Hayır onuda 2 kişi tek monitörde oynayabilirsiniz.Bir arkadaşınla falan.Tabiki yine ekran ikiye bölünerek.
quote:
Orijinalden alıntı: SouLForceTR
quote:
Orijinalden alıntı: SERB!AN
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Mükemmeldi zamanında çok oynadık ama sırf aksiyondu, o yüzden eski re'ciler beğenmedi, grafik olarak hala en üst seviyelerdedir oynamamak hata olur bu nesilde...
bu oyunu bitiririm yakında. tavsiyen var mı kaka hocam? ilk 2 bölümü bitirdim gerçekten sardı oyun. tek sıkıntı ateş ederken hareket edememem
Bu oyunun bölümlerini Live'da da oynayabilirsin birisiyle.Ekran ikiye bölünmeden.
Live e girmiyorum. Left 4 Dead var da onu illaki live demi oynamak lazım? Hikayesi falan var mı? 4 kisi hep Youtube daki videolarında..
Hayır onuda 2 kişi tek monitörde oynayabilirsiniz.Bir arkadaşınla falan.Tabiki yine ekran ikiye bölünerek.
Yok yok tek oynamak istersem yani yine 4 kisi olarak gerisini bilgisayar mı atıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Yok yok tek oynamak istersem yani yine 4 kisi olarak gerisini bilgisayar mı atıyor?
Evet, sen 4 kişiden birini seçiyorsun diğerlerini bilgisayar oynuyor.
Biraz önce Xbox Live Marketplace'den satın almak istediğim oyunların çoğu "This item isn't available from your current location." deyince , korka korka Resident Evil 5'i satın almayı denedim ve bir baktım yüklenmeye başladı.Benim ikinci bir hesabım Danimarka'ya bağlı olduğu için 149,00 Danimarka Kronu - 1680 Microsoft Point ödeyerek aldım.80 puan fazladan girdi ama olsun..Xbox Live Marketplace'den satın almak isteyen olupta çekinen varsa gönül rahatlığıyla alabilir geriye 2 saat indirme süresi kalıyor o kadar..
Hayırlı olsun.
Bir ara oyunu 1000'lemeyi düşünüyorum. (eski hesabımda 1000'lemiştim ama şimdi baya zorlayacak gibi)
Resident Evil 6 çıkıyor. Ben askerden dönünce oynarım artık.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Resident Evil 6 çıkıyor. Ben askerden dönünce oynarım artık.
Vay koçum benim sen de asker oldun demek, benim ban açıldı görüşürüz artık burdan yine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme