Şimdi Ara

Assassin's Creed serisinin hangi oyunu daha iyi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: filojistoN

Ac:2, Ac:Brotherhood, Ac:Revelation bunlarda Ezio'nun hayatını oynuyoruz. Tabii ki Brotherhood, Ac:2 nin devamı olacak

Ac2 de ezio bitiyor brotherhood sadece uzatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC2 ve brotherhood yükliyim o zmn.Hıkaye ıcın bastan baslamaya gerek yok zaten netten bıraz araştırıp ogrenırım hıkayeyı.
  • AC: Revelations'ta Ezio'nun hikayesi bitiyor arkadaşım. ÖOlayları anlayana kadar biz Ezio'yu oynuyoruz. Nasıl AC:2'de Ezio bitiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 9 Temmuz 2014; 15:56:44 >
  • 2
  • II`nin kitabını okudum. Çok iyi senaryosu var. Oyununu oynamıştım fakat unutmuşum. Eğer kitaptaki kadar sağlamsa kesinlikle oynanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

AC: Revelations'ta Ezio'nun hikayesi bitiyor arkadaşım. ÖOlayları anlayana kadar biz Ezio'yu oynuyoruz. Nasıl AC:2'de Ezio bitiyor?

Ac2 nin sonunda artık ac3 un konusu geliyor ve ezioyla işi bitiyor

• Assassin's Creed çok oynamasam da Brotherhood beni etkileyen oyun olmuştur.
  • Assassin Creed, AC2, Brotherhood çok iyidi bana göre gerisi çöp ha revelations da idare eder ama birini seçmek istersen kesinlikle ilk oyunu çok iyidi onu seçebilrisin ama ac2 ile brotherhood da çok başarılı. Revelations'tan sonra oynamayı bıraktım. Altairi oynayamamak zaten kötüydü üstüne bide ezio gitti seriyi bıraktım diğerlerini oynamadım bile.
  • ac2 yi oynamadan brotherhood oynamak anlamsız mı olur arkadaşlar? konuları tamamen bağlımıdır birbirlerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculinee

ac2 yi oynamadan brotherhood oynamak anlamsız mı olur arkadaşlar? konuları tamamen bağlımıdır birbirlerine?

yanlış hatırlamıyorsam çünkü oynamayalı uzun seneler oldu assassins creed brotherhood ac2 nin bittiği taraftan başlıyor konular bağlantılı diye biliyorum ama yine de emin değilim oynamanızda fayda var kaldı ki ac2 gerçekten oynanmayı hak eden iyi bir yapım.
  • teşekkür ederim o zaman ben ilk önce ac2 yi edineyim.peki oyunda alt yazı seçeneği varmıydı onu hatırlıyormusunuz? hikayeyi anlamakta güçlük çekiliyor mu ya da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculinee

teşekkür ederim o zaman ben ilk önce ac2 yi edineyim.peki oyunda alt yazı seçeneği varmıydı onu hatırlıyormusunuz? hikayeyi anlamakta güçlük çekiliyor mu ya da?

yanlış hatırlamıyorsam vardı hatta Türkçe yaması bile var oyun çevirideydi galiba.
  • Ac II akar
  • 1'in havası daha güzel, fakat özellik bakımından eksik.
  • Assasins Creed 3
  • Altair ve Ezio'nun olduğu oyunlar güzeldi. En son Connor denen karakterle oynadım, en kötü AC oyunu diyebilirim.
  • AC 4 Black Flag çok zevkli şu an yeni başladım özellikle deniz savaşları müthiş revolutions da oldukça güzel ama
    kesinlikle AC 3 ü deneme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.