Şimdi Ara

Assassin's Creed Setup Veri Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

O Kadar Uzun Süre Geçmesine Rağmen Oyunu Daha Yeni Alabildim. Konuya dönelim. Setupu Açıyorum A CD'si B CD'si Derken Setup Bitiyor ve Bang! Bittiği An Şu Hatayı Veriyor: Veri Hatası (Döngüsel Artıklık Denetimi). Bu Hata İçin Günlerce Uğraştım ve Sonunda Diski Denetim Yapmam Gerektiğini Öğrendim. Denedim, ve Yine Aynı Hatayı Aldım. Hatta, Oyun 5 Tane data Dosyasından oluşuyor. CD'yi Açıp Dataları Tek Tek Gözden Geçirdiğimde içleri Tamamiyle Boş çıkıyor. Yardım Edebilecek Var Mı ?

Şimdiden Teşekkürler...

• A CD'si ve B CD'si içindeki dosyaların hepsini bilgisayarında oluşturacağın yeni klasör içine kopyalayıp dener misin.? Yani 1 ve 2 cd içindeki dosyalar tek bir klasör içinde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

A CD'si ve B CD'si içindeki dosyaların hepsini bilgisayarında oluşturacağın yeni klasör içine kopyalayıp dener misin.? Yani 1 ve 2 cd içindeki dosyalar tek bir klasör içinde olacak.

Fikir için sağol kardeş şuan D de dosya açtım işleme başlıyorum durumu bildirecegim.
  • Evet, Setup Oyunu yükledi tesekkurler kardes. fakat simdi de bir hatam var diyoki Please insert Correct DVD-ROM. A yı takıyorum bunu diyor B yi takıyorum bunu diyor yardım edebilecek varsa simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyGS -- 28 Temmuz 2012; 22:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyGS

Evet, Setup Oyunu yükledi tesekkurler kardes. fakat simdi de bir hatam var diyoki Please insert Correct DVD-ROM. A yı takıyorum bunu diyor B yi takıyorum bunu diyor yardım edebilecek varsa simdiden tesekkurler

• Problem çözülmüştür. Sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyGS -- 29 Temmuz 2012; 13:04:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.