Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows, PS5'te nasıl olacak? İşte performans detayları ve oynanış videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin's Creed Shadows, PS5'te nasıl olacak? İşte performans detayları ve oynanış videosu
    Assassin's Creed Shadows, 20 Mart’ta PC’nin yanı sıra yeni nesil konsollara çıkış yapacak. Ubisoft, oyunun Xbox Series X ve PlayStation 5’teki modları ve kare hızları gibi merak edilen detayları açıkladı.

Ayrıca Bkz.Assassin's Creed Shadows sızıntılarına Ubisoft'tan açıklama

Assassin's Creed Shadows FPS modları

Assassin's Creed Shadows, yeni nesil konsollarda üç performans modu sunacak: Performance (60 FPS), Fidelity (30 FPS) ve Balanced (40 FPS). Tüm modlar yükseltilmiş 4K görüntü kalitesinde çalışacak.

Performans modu 60 FPS’i hedefleyecek, işleme çözünürlüğünü düşürecek ve stabil 60 FPS’e ulaşmak için grafik ayarlarını optimize edecek. Ayrıca, PS5 Pro'nun gelişmiş ışın izleme yetenekleri, Ubisoft’un yeni ışın izlemeli küresel aydınlatma teknolojisini 60 FPS'de sunmasını sağlayacak. Kalite modu 30 FPS’i hedefleyecek; bu daha yüksek çözünürlüğe izin verecek. Işın izlemeli küresel aydınlatma teknolojisi, gölgeler, oyun içi saç kalitesi vb. detaylardaki iyileştirmelerin yanı sıra bu modu ayıran önemli bir unsur.

Yüksek yenileme hızı (120Hz) uyumlu bir monitör gerektiren dengeli mod, önceki iki modu bir araya getirerek 40 FPS'i hedefliyor. Dengeli mod temelde fidelity modla aynı yapılandırmayı kullanıyor ancak ölçekleyici hedefin FPS’i 40 FPS. Uygulamada, bu, kalite moduna kıyasla işleme çözünürlüğünde küçük bir azalmaya yol açıyor ancak diğer tüm işleme sistemlerinin yapılandırmasına dokunulmuyor.

Ubisoft, Assassin's Creed Shadows konsol teknik özelliklerine ilişkin bilgi paylaşmanın yanı sıra 20 dakikalık yeni oynanış videosu yayınladı.

Assassin's Creed Shadows ne zaman çıkacak?

Assassin's Creed Shadows, 20 Mart'ta PC (Steam, Ubisoft Connect, Epic Games Store), Xbox Series X/S, PlayStation 5, Apple Silicon işlemcili Mac'ler ve Amazon Luna için çıkış yapacak.

Kaynak:https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/news/3S3Ddt4Hmcyzk1PTIkGgjs/consoles-specs-tech-qa

• Pro’da Balanced akar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valhalla'nın yarısına gelip bitirememiştim sıkıntıdan. Umarım iyi bir oyun olur, Ubisoft kötü günler geçiriyor maddi olarak. Bu oyun da tutmazsa satışı olabilirmiş.

• Beş katlı apartman çatısında gezsen derim ki tamam bir zeka var bunda gizlenmenin bir inandırıcılığı olur ama bu tam aptal işi olmuş. Altı üstü tek katlı gece kondu çatısındasın yada bahçe duvarı üstündesin ve seni kimse görmüyor

• korozyon kullanıcısına yanıt
    Mirage var valhalla sonrasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    evet unutmuşum sıradan bir oyun, bence en iyisi black flag, sonra origins.

• Pro'ya 4k native yaparlar diye düşünüyordum yanılmışız hep upscale geliyor oyunlar. Native 4k işi PS6'ya, belki de PS6 pro'ya kaldı herhalde.

Oyuna gelince zaten woke komedisi olmuş, siyahi samuray ile Japonların hood'da gezeceğiz. Oyunsuzluktan oynanır anca.

Bununla dalga geçmek için Steam'de biri oyun yapmıştı:

Assassin's Creed Shadows, PS5'te nasıl olacak? İşte performans detayları ve oynanış videosu
    Assassin's Creed Shadows, PS5'te nasıl olacak? İşte performans detayları ve oynanış videosustore.steampowered.com
    Yasuke Simulator on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3272300/Yasuke_Simulator
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 FPS konsollar için ilaç oldu. Hem akıcı, hem sinematik hissi koruyor hem de iyi çözünürlük veriyor.

Önceden sadece Sony oyunlarında oluyordu. Multiplatform'da da yaygınlaşması güzel.

40 modu sayesinde, düz PS5 de nesli götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korozyon kullanıcısına yanıt
    Valhalla ve Odyssey ve AC3 en iyi 3 lü bana göre.Syndicate te güzeldi ama en iyisi sanıyorum Shadows olacak gibi hissediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1620 p neye denk geliyor arkadaşlar ilk defa görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

3K diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Series s te o çözünürlükte çalışacaksa baya iyi değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.