Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
17
Favori
18.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitelerine baktım henüz Split Fiction çevirisini bitirmemişler. Yok mu bir cengaver şöyle bir DeepL çevirip yapıştırsa yav zaten casual ingilizce oyun her trülü temiz çevirir yeter ki Türkçe görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endofmyropee -- 21 Mart 2025; 19:6:1 >
  • Assassin's Creed Shadows Türkçe Yaması yayınlanmıştır!

Yama şu an BETA aşamasındadır ve yamanın testi yapılmamıştır.

Yoğun talep olmasından ötürü, yamanın erken yayınlanabilmesi için alt yazıların çevirisi esnasında NextL-II'ye bağlam verilmemiştir. Bu sebepten dolayı NextL-II'nin forumlarda ve sitemizde bahsettiğimiz çeviri performansına ulaşamamış olması kuvvetle muhtemeldir.

Yamanın tüm çeviri hataları giderilmiş tam sürümü 29 Mart tarihinde yayınlanacaktır. 29 Mart tarihinde yayınlanacak olan yamanın alt yazı çevirisi NextL-II'ye bağlam verilerek yapılacaktır.

29 Mart'a kadar beklemek istemiyorum diyen kullanıcılarımız ise oyuna girip bekleyip bekleyemeceklerine yamayla oynadıktan sonra karar verebilirler. Çoğu yerde sen/siz kullanımı hataları görülse de oyunu anlamanıza engel olacak hatalar değildir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 21 Mart 2025; 19:43:24 >
  • next 1 surumu ücretsiz mi

• hocam tokenaldık ama ne zaman hesaba token yansır ?

• tsvet T kullanıcısına yanıt

Normalde direkt yansıması lazım. Eğer yansımazsa e-posta adresimize hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini yazın.

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Elinize sağlık. Yamanın tam sürüm gecikmesinin Anonymous'un Shadows çeviri kalitesi ile bir ilgisi var mı? Onlardan daha iyi kalitede çeviri yaptğınızı yazdığınız için sormak istedim. Bu arada o grubun Shadows çeviri kalitesi ile ilgili hiç bir malumatım yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hala yansımadı. e posta adresine mail attım.

• arkadaşlar ben yamayı indirdim oyunun kurulu olduğu klasöre çıkardım ama oyun tükçe olmadı yapabilen var mı

• warchief46 W kullanıcısına yanıt

Kendilerinin çevirilerini detaylıca incelemedim açıkçası, o yüzden yorum yapmayayım. Ancak tam sürümün gecikmesinin sebebini şöyle açıklayayım:

Konuda gördüğünüz NextL-II çeviri performansının bu kadar iyi olmasının sebebi NextL-II'ye tüm alt yazıları sırayla vermemizden kaynaklı. Assassin's Creed: Shadows'ta ise oyundaki tüm alt yazıları NextL-II'ye sırayla verebilmemiz için oyunu baştan sona bitirmemiz gerekiyordu. Ancak çok fazla talep olmasından ötürü buna vakit olmayacağına kanaat getirdik ve NextL-II'ye alt yazıları karışık sırayla verdik. Bu yüzden de NextL-II anlam karışıklığına yol açacak çeviriler yapmasa da sen/siz gibi çevirileri çoğu yerde yanlış yaptı.

Bugün ve yarın gelecek talebe göre 29 Mart'a kadar ya ben baştan sonra oturup tüm çevirileri düzenleyeceğim, ya da NextL-II'ye alt yazıları bu sefer sıralarını vererek tekrar çevirteceğiz.

• Alvarez4444 A kullanıcısına yanıt

Discord sunucumuza gelin, yardımcı olalım. Eğer Discord kullanmıyorsanız elysiumceviri@gmail.com adresine e-posta atarsanız oradan yardımcı olabilirim.

• tsvet T kullanıcısına yanıt

E-postalar biraz geç düşebiliyor eğer info@elysiumceviri.com adresine attıysanız. Elysium Hub'daki Destek sayfasından bir Ticket oluşturursanız oradan yardımcı olabilirim.

evet mail atmıştım ama şimdi ticketta oluşturdum.

• Satın alım ardından kurulumu yaptım harika elinize sağlık.

• Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri

Yapay zekadan sebep virüs aldılıyorum ama anladığım kadarıyla zararlı değiller. Doğru mu?

• destek verilmiştir. yardımlarınız için teşekkürler.

• brkyzgr B kullanıcısına yanıt

esetin tespitinde game hack yazıyor hocam, yaptığımız şey bir nevi o olduğu için böyle tespit etmeleri normal. dosyalarla bir tık oynuyoruz çünkü.

• Tamamdır. Teşekkürler. Yamayı zaten kullanmaya başladım sadece kafama takıldı. Güzel çeviri olmuş düzenleme olmadan bile elinize sağlık

• yamayı aldım elinize sağlık. ancak oyunu hesap yolu ile offline oynuyorum, oyuna girişte offline olmam lazım. yamayı aktif etmenin offline bir yolu yokmu.? her seferinde id şifre istemesi işime gelmiyor doğrusu.

• akumatr_1983 A kullanıcısına yanıt
    maalesef, kullanıcıyı doğrulayabilmek adına lazım bu. yalnız offline hesapta internetinizi kapatmanıza gerek yok diye biliyorum ama?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.