Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
17
Favori
18.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Version.dll dosyasını silip deneyebilirsiniz. Ancak yamayla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çalışıp çalışmadığını bildirebilir misiniz?

• Merhabalar hocam, elinize sağlık.

Diğer grubun 210 lira ücreti bana göre uygun olmadığı için sizin yamanızı bekliyordum. 25 TL gayet iyi teşekkürler.

Ancak bağlamları henüz yapay zekaya vermemenizin detayını tam anlayamadım onu soracaktım. Sen/siz kısımlarında çeviri hataları olabilirden kastınız tam olarak nedir? Anlaşılabilirliği etkileyen bir durum mu? Yoksa henüz %100 Türkçe olmayan metinler var anlamında mı?

29'u tam halini beklemeli miyim şimdiden başlasam anlamsızca mı gelir bilemedim.

Birde aylık üyelik sistemiyle mi çalışıyorsunuz yoksa bu 25 TL tek seferlik olup, yenilemeye gerek kalmadan mı acaba?

Yamayı kullanan arkadaşlar varsa, onlarında değerli fikirlerini almak isterim.

• ssax S kullanıcısına yanıt
    Hocam metinler tamamen çevrili, o konuda bir sıkıntı yok. Yamayla oynayan kullanıcılarımızdan aldığımız dönüş yamanın gayet iyi olduğu ve ufak tefek hatalar dışında sıkıntılarla karşılaşmadıkları yönünde.

Bağlam verme dediğim şey yapay zekânın bir diyaloğu çevirirken diyaloğun nerede geçtiğini, kimlerin konuştuğunu, oyunda daha önce neler olduğunu bilerek çeviri yapması.

Yamanın şu anki hâli sanki bir çevirmen bu oyunun alt yazı metinlerini tamamen rastgele şekilde çevirmiş gibi. Yani çeviride bir anlam kaybı yok ama bazı yerlerde karakterler tanıdıkları kişiye "siz" diye hitap edebiliyorlar. Ve doğal olarak yapay zekâ bağlamı bilmediği için konuda bahsettiğimiz çeviri performansına ulaşamıyor.

Yani eğer ben bu oyunun tadını çıkarmak istiyorum, 1 hafta beklesem de beklemesem de bir şey değişmez derseniz beklemenizi öneriririm. Bu 1 haftada çeviriyi NextL-II'ye hem bağlam vererek yaptıracağım, hem de tüm alt yazı metinlerini elden geçireceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dosyalari oyunun oldugu klasore attim ama oyun acilmiyor sebebi nedir bilen varmi acaba oyun ubisofttan alinma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt

Discord kullanıyor musunuz? Discord üzerinden iletişime geçebilirseniz sevinirim.

https://discord.gg/AAYCsQ4hvp

• akumatr_1983 A kullanıcısına yanıt

var. gelişmiş güvenlik ayarlarından gelen ve gidene UplayWebCore.exe engelletin.

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt
    Yazdim ama cevap veren olmadi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt

Özelden yazdım hocam Discord'da Nightwolf899 sizseniz eğer.

• Arkadaşlar, lütfen acele etmeyin, oyun bir yere kaçmıyor. Zaten 1 hafta bekleseniz ne olacak? Bekleyin ve oyunu düzgün, iyi çevrilmiş halde oynayın. Emin olun, buna değer. Sadece sabırlı olun.

• Bende modül bulunamadı ve virüs algılandı gibi hatalar verdi yaşayan varmı dün kullanıyordum yamayı.

• skad3433 S kullanıcısına yanıt

O hatanın sebebi Defender'ın virüs algılayıp acshadows-hook.dll dosyasını otomatik olarak silmesi. Defender'dan dosyaya izin verip devam edebilirsiniz.

• tehlikeli indrime işlemi deyip indirmiyor dosyayı yardımcı olabilirmisiniz

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt

Yine de indir deyip indirebilirsiniz. False-positive.

// Düzeltme: Google tarafından yamayı indirme sırasında alınan virüs hatası düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 22 Mart 2025; 19:9:32 >
  • Selam hocam, Discord davet kodu çalışmıyor.

• TR_Vay kullanıcısına yanıt

Hangi linki deniyorsunuz?

https://discord.gg/AAYCsQ4hvp

discord.elysiumceviri.com

Bu linkleri kullanabilirsiniz.

• Hocam merhaba aynı şekilde yakuza serisinin geriye kalan oyunlarına el atma şansınız var mı , serinin çok fazla takipçisi var.

• Tutankanum kullanıcısına yanıt

Assassin's Creed: Shadows projesi tam sürüme ulaşınca ve Marvel's Spider-Man 2 projesi yayınlanınca bir anket yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 22 Mart 2025; 21:32:1 >
  • Çeviriyi paylaşmayalım diye client yapmışsınız eyvallahta yapacağınız sisteme diyemeden duramıyorum oyunu açarken 5 dk oyuna girmesini bekliyorum. çıkarken de sıkıntı. umarım buna bir çare bulursunuz.

• Dewuxzy D kullanıcısına yanıt

Her seferinde 4GB dosya indirmeyin - oyuna güncelleme geldiğinde dosyalarınız bozulmasın ve oyunu tekrar indirmeyin diye yapılan bir sistem bu. Ancak böyle birkaç geri bildirim daha aldık. Programı güncellemek için biraz süre gerekiyor, o yüzden direkt 29 Mart'ta yayınlanacak olan tam sürümle birlikte düzelteceğim uzun süre bekleme olayını.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.