Arkadaşlar 2070 li MSI Ge66 var şarj aleti kırıldı ama muadili ya da orjinalini bulamıyoruz sadece aliexpreste var o da 1400 lira dan aşağı yok çevirici gibi bir şey de bulamadık giriş görseli aşağıda fikri olan var mı ya da nasıl dışardan şarj ederiz lütfen yardım edin .
Rtx 2060 Garip Sorun E. Kartı Gtx1050 olarak Gözüküyor
Arkadaşlar ikinc el rtx 2060 Ekran kartlı Asus tuf laptop aldım tam modeli fx505du. 2060 li laptop fakat aygıt yoneticisinde GTX 1050 olarak gözüküyor dxdiag da ise ad: 1050 yonga adı olarak da rtx 2060 gözüküyor.. MSI after de sorun yok 2060 gözüküyor.. oyuna girince 1050 gözüküyor fakat hafıza 6 gb olarak gözüküyor FPS olarak da 2060 in verdiği FPS leri alıyorum sorun yok fakat bu çok garip bir durum.
şimdi driveri silip tekrar kurun demeyin risk almak istemiyorum belki özel olarak bir şeyler yapıp yuklemislerdir diye çünkü furmark'ta da oyunlarda da normal 2060 FPS leri alıyorum. ayrıca bildiğim kadarı ile laptopa başka ekran kartının driverini kurmak imkansız çünkü hata verir ( yaniliyorsam söyleyin)
Bir de aldığımda sağ klik çalışmıyordu eve gecinde driver kurdum çalışmaya başladı ama tam stabil değil 10 baaiyorsa 2 basmıyor falan..
sizce sorun neden kaynaklanıyor.
|
ECS Anakart Ekran Kartı Uyumsuzlugu Lütfen Yardım
|
Garip bir sorun Gtx 960m Lütfen Bakın
|
Lütfen Yardım Edin İşin İçinden çıkamıyorum
|
İkinci El Takasla Sistemi Yeniledim Sizce Değer Miydi
|
İmac 2005 Sorunlar Lütfen Yardım
Evga gtx 970 Isı Sorunu
|
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.973
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 17.981 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 282 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar