Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows yine ertelendi: Çıkış tarihi Mart 2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin's Creed Shadows yine ertelendi: Çıkış tarihi Mart 2025
    Ubisoft’un büyük bir heyecanla beklenen oyunu Assassin’s Creed Shadows, bir kez daha ertelendi. Oyunun daha önce 14 Şubat 2025'te piyasaya sürülmesi planlanmıştı, ancak yapılan son açıklamayla çıkış tarihi 20 Mart 2025 olarak güncellendi. Bu, oyunun ikinci ertelemesi. Başlangıçta 2024 tatil sezonunda çıkması planlanan oyun, geçtiğimiz aylarda 2025'e ertelenmişti.

Ubisoft, ertelemenin gerekçesi olarak daha önce belirttiği sebebi tekrarlıyor: Geliştiriciler, daha önce serinin en büyük yapımı olarak tanımlanan oyunu geliştirmeye devam etmek için fazladan zaman kullandıklarını söylüyorlar. Şirket, topluluktan gelen geri bildirimleri dikkate aldıklarını ve bu geri bildirimler doğrultusunda oyunu iyileştirdiklerini de belirtiyor.

Ertelemenin asıl sebebi ne?

Oyun dünyasına dair güvenilir kaynaklardan biri olan Variety, ertelemelerin arkasında başka nedenler olabileceğini öne sürüyor. Ubisoft’un bir süredir satılacağına dair söylentiler dolaşıyor ve şirketin, Assassin’s Creed Shadows’un bir hit olmasını sağlayarak potansiyel alıcıları etkilemek istediği düşünülüyor. Bu satın alma iddialarının bir ucunda ise Çinli Tencent yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Black State, Çoklu Kare Üretimi özellikli DLSS 4 ile çıkacak

Ubisoft’un bir diğer büyük bütçeli oyunu olan Star Wars Outlaws, beklenen başarıyı yakalayamamış ve şirketin finansal stratejileri açısından bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu bağlamda, Assassin’s Creed Shadows’un başarılı bir çıkış yapması, şirketin stratejik planları için kritik öneme sahip olabilir. Dolayısıyla firma, AC Shadows için ince eleyip sık dokuyor.

Her ne kadar bu erteleme hayranlar için hayal kırıklığı yaratmış olsa da, uzun vadede olumlu bir sonuç doğurabilir. AAA oyun geliştiricilerinin (Nintendo gibi birkaç istisna dışında) sıkça yaptığı gibi, hatalarla dolu bir oyunun piyasaya sürülmesindense, daha kaliteli ve sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak daha iyi bir tercih olacaktır. Özellikle oyun hakkın ayrık görüşlerin çok olduğu bir dönemde.

Kaynak:https://www.engadget.com/gaming/assassins-creed-shadows-delayed-again-until-march-20-194014830.html

• Assassins Creedi yok ettiler.

İlk oyunları yapan ekibi dağıtıp iş bilmeyen kadınları doldurdular şirkete şimdi de Tencente satacaklar

Zenci samuray gibi Japonlara hakaret için oyun yapmışlar.

AC Revelations da da Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı koymayıp bize hakaret etmişlerdi

Sultan Selimi de kötü bir karakter olarak tanitmislardi.

AC de şu an Tek merak ettiğim ISU hikayesi ve modern zaman hikayesi
  • Sistem hazır bekliyorum. Sanırım AMD ve Nvidia yeni özellikleri eklenecek. Bekleriz 4k. Oynama hazır sistem. 5070 ti sipariş. Ederim o zamana kadar. 4070. Yedek kalır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assassins Creedi yok ettiler.

İlk oyunları yapan ekibi dağıtıp iş bilmeyen kadınları doldurdular şirkete şimdi de Tencente satacaklar

Zenci samuray gibi Japonlara hakaret için oyun yapmışlar.

AC Revelations da da Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı koymayıp bize hakaret etmişlerdi

Sultan Selimi de kötü bir karakter olarak tanitmislardi.

AC de şu an Tek merak ettiğim ISU hikayesi ve modern zaman hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 10 Ocak 2025; 11:46:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft un son çıkan oyunların hepsi bomboş. Neredeyse tüm ubi oyunlarını zevkle oynamışımdir son 20 yılda ama son oyunlarını merak bile etmedim en son valhalla da kaldım.

Son oyunları malı acıdan para getirmediği için AC markasına çok güveniyorlar o da fos çıkarsa çok büyük sıkıntıya girerler. Umudum yok ama umarım güzel oyun olur

• Gene aynı aynı oyunu modlayıp yeni diye satamayacaklarını anladılar heralde. Gerçekten yeni bir oyun deneyimi çıkartacaklar.
    Dersem inanmayın, ubisoft lan bu 😀

• Ubisoft kadar çöp bir firma yok. Tadında bırakma diye bir şey yok illa iliğini sömürecek. Beter olsun.

• Oyun biran önce çıksa da oynamasam :)

Hiçbir Ubisoft, EA oyunu artık ilgimi çekmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten kimse beklemiyor çıkarmasanızda olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun

• ÇÖP

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim bu oyundan beklentim var. Ubi zaten sallantıda, mecburen asılıyorlar bu oyuna. Ertelendikçe sızan gameplaylere bakıyorum animasyonlar falan iyileşmiş. Daha iyi hale gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

güzel oyun geliyor 👌🏻 bende ön siparişe açılsın diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.