Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sequence 7 Driving Mrs. Disraeli görevinde takılanlar

C:\Users\your profilname\AppData\Roaming\uplay\CODEX\Saves\AssassinsCreedSyndicate

bu adrese gidin içinde 1-2-3-4 diye dosyalar var 1-2-3 'ü silin 4 kalsın ondan sonra devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Oyunun optizasyonu kesinlikle Unity'den iyi, oyuna gelicek olursak yine Unity'den iyi. Türünde tek oyun olduğu için yine severek oynuyorum, her sene çıksa bile CoD gibi çöp bir seri veya copy paste değil, farklı zamanlarda farklı şehirleri görmek için bile oynanır.

2 gündür baya oynama şansım oldu, ilk iki oyun ve ek paketlerinden sonran en iyi AC oyunu bence. Hikaye olarak biraz yavan en yazık ki (özellikle gerçek dünyayı iyice boşlamışlar) ama onun dışında zevk alarak oynuyorum.
    Mucit ve birlikte göreve gelen yan karakterlerin renkliliği, çeşitiliği bile yetiyor tek başına aslında. Diğer yan aktivitelerde zevkli olunca eğlenceli bir oyun çıkmış ortaya. Müzikler ve Londra muhteşem zaten.
    Tabi daha %40 lardayım sadece belki ilerledikçe ana hikaye iyice sapıtabilir ama şu an için iyi gidiyor.

• Oyunu oynamaya başladım, gayet iyi oyun fakat bu seride eşya değiştirme yok mu? Yani kılıç- kıyafet felan değiştiriyorduk eskiden şimdi sadece yeni yetenek alma kısmı var sanırım deneyim puanlarıyla.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Escape ile gelen menüde var silah ve kıyafet değiştirme. Mermi ve bomba taşıma sayısını da orada arttırabiliyoruz.
    3 çeşit silah var gerçi. Muşta, baston ve kukri. Seviye atladıkça daha güçlülerini yapabiliyoruz veya görevlerden geliyor.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    tamam hocam fazla oynayamadım daha dikkat etmemişim demekki :)
  • güzel bir oyunu daha bitirdim, ac2 ve ac revelations'tan sonra oynadığım en iyi 3. ac oyunu diyebilirim, senaryoyu beğendim finali bence biraz zayıf kaldı ama oynaması keyifliydi
  • Oyun olarak kalitesini sürdürsede günümüz dünyasında desmond gittikten sonra benim için oyun büyük bir gizem kaybı yaşadı. Serinin hayranı olsamda Eski zevki vermiyor nedense artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

güzel bir oyunu daha bitirdim, ac2 ve ac revelations'tan sonra oynadığım en iyi 3. ac oyunu diyebilirim, senaryoyu beğendim finali bence biraz zayıf kaldı ama oynaması keyifliydi

İstanbulda geçen oyunun nesi güzeldi hocam, tüm oyun grand master Ezio çiçek kitap topladı etrafta.

Bence sıralama Ac2 Brotherhood Ac3 şeklinde.

3. Oyun güzeldi bence gemi sistemi iyiydi dozu fazla kaçmadan gemi konseptini yedirmislerdi oyuna sonraki oyun cılkı çıktı tabii. Ayrıca savaş atmosferi olan tek Ac oyunuydu. Ormanı hayvanıda iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

güzel bir oyunu daha bitirdim, ac2 ve ac revelations'tan sonra oynadığım en iyi 3. ac oyunu diyebilirim, senaryoyu beğendim finali bence biraz zayıf kaldı ama oynaması keyifliydi

İstanbulda geçen oyunun nesi güzeldi hocam, tüm oyun grand master Ezio çiçek kitap topladı etrafta.

3. Oyun güzeldi bence gemi sistemi iyiydi dozu fazla kaçmadan gemi konseptini yedirmislerdi oyuna sonraki oyun cılkı çıktı tabii. Ayrıca savaş atmosferi olan tek Ac oyunuydu. Ormanı hayvanıda iyiydi.

Hocam oyunlar konusunda genelde seninle aynı fikirde olurdum,ilk defa bu kadar bana zıt bir fikrini görüyorum Seri hakkında kendi düşüncelerimi söyleyecek olursam ; AC 2 konusunda sıkıntı yok zaten neredeyse hepimizin serideki favorisi odur.Revelations bence çok iyi bir oyundu.Hikayesi,Altair'in geçmişi,İstanbul'un yansıtılışı yeterliydi bence oyunu sevmek için.Lise ve hala üniversite yıllarında tarihi yarımadada okumuş ve okuyan biri olarak 7 yıldır hemen hemen her gün gördüğüm yerleri oyunda da gördüğüm için belki tam anlamıyla objektif değilim ama yeri bende ayrıdır kesinlikle (çünkü oraları pek görmemiş kişileri çok etkilemeyebilir oyun). Brotherhood ve 3 senin tam aksine diğer oyunlara kıyasla serinin en zayıf halkalarıydı bana göre (ha yine de onları da oldukça severim o ayrı).Brotherhood 2'nin grafik ve oynanış olarak zaten birebir aynısıydı.Bunun dışında hikayesi çok kısaydı ve tatmin etmemişti,ayrıca %100 senkronizasyon olayı da,ki seride hiç sevmediğim bir özelliktir,bu oyunla başlamıştı.3 ise zaten malum optimizasyon sorunları vardı,Connor serideki tüm - ana,yan- karakterler içinde en sinir bozucu,ezik,ergen karakterdi.Görevler çok sıkıcıydı.Black Flag'i de ben oldukça beğenmiştim mesela.Evet AC ruhu hiç yoktu,hikaye etkileyicilikten uzaktı falan ama kesinlikle oynadığım en dolu ve eğlenceli birkaç açık dünya oyunundan biriydi.Yapılacak tonla zevkli görev vardı ve insanı hiç sıkmıyordu.Benim sıralamam AC 2-1-Black Flag şeklinde.İlk oyun çok underrated bir oyundu bana göre.Geçenlerde yazmıştım bir yere,copy-paste yapayım : ilk oyun genelde söylenenin aksine öyle sıkıcı falan değildi,mükemmel bir atmosferi vardı.Görevler seriye konuya oldukça uygundu.Suikastçi temasını en iyi anlatan oyundu ve baş karakter Altair serinin en karizmatik karakteriydi.Tek kötü yanı altyazı yoktu.Hocam durumu yorumlarken serinin de benim açımdan genel bir özetini yapmış oldum gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 23 Kasım 2015; 0:52:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Hocam oyunlar konusunda genelde seninle aynı fikirde olurdum,ilk defa bu kadar bana zıt bir fikrini görüyorum Seri hakkında kendi düşüncelerimi söyleyecek olursam ; AC 2 konusunda sıkıntı yok zaten neredeyse hepimizin serideki favorisi odur.Revelations bence çok iyi bir oyundu.Hikayesi,Altair'in geçmişi,İstanbul'un yansıtılışı yeterliydi bence oyunu sevmek için.Lise ve hala üniversite yıllarında tarihi yarımadada okumuş ve okuyan biri olarak 7 yıldır hemen hemen her gün gördüğüm yerleri oyunda da gördüğüm için belki tam anlamıyla objektif değilim ama yeri bende ayrıdır kesinlikle (çünkü oraları pek görmemiş kişileri çok etkilemeyebilir oyun). Brotherhood ve 3 senin tam aksine diğer oyunlara kıyasla serinin en zayıf halkalarıydı bana göre (ha yine de onları da oldukça severim o ayrı).Brotherhood 2'nin grafik ve oynanış olarak zaten birebir aynısıydı.Bunun dışında hikayesi çok kısaydı ve tatmin etmemişti,ayrıca %100 senkronizasyon olayı da,ki seride hiç sevmediğim bir özelliktir,bu oyunla başlamıştı.3 ise zaten malum optimizasyon sorunları vardı,Connor serideki tüm - ana,yan- karakterler içinde en sinir bozucu,ezik,ergen karakterdi.Görevler çok sıkıcıydı.Black Flag'i de ben oldukça beğenmiştim mesela.Evet AC ruhu hiç yoktu,hikaye etkileyicilikten uzaktı falan ama kesinlikle oynadığım en dolu ve eğlenceli birkaç açık dünya oyunundan biriydi.Yapılacak tonla zevkli görev vardı ve insanı hiç sıkmıyordu.Benim sıralamam AC 2-1-Black Flag şeklinde.İlk oyun çok underrated bir oyundu bana göre.Geçenlerde yazmıştım bir yere,copy-paste yapayım : ilk oyun genelde söylenenin aksine öyle sıkıcı falan değildi,mükemmel bir atmosferi vardı.Görevler seriye konuya oldukça uygundu.Suikastçi temasını en iyi anlatan oyundu ve baş karakter Altair serinin en karizmatik karakteriydi.Tek kötü yanı altyazı yoktu.Hocam durumu yorumlarken serinin de benim açımdan genel bir özetini yapmış oldum gerçi

İstanbul'da geçen oyunu bitiremedim bile hocam, belki ilerisi sarmıştır, ama asıl farkı olmayan oyun, İstanbul'da geçendi. Grabling hook dışında bir yeni olayı yoktu neredeyse. Brotherhood seride baya farklılık yapmıştı combat konusunda, Ezio'da karakter olarak tam kıvamına gelmişti Da Vinci'nin aletleriyle yaptığımız görevler zevkliydi baya. İlk oyunu ve Unity faciasını saymazsak geriye AC3 ve Black Flag kalıyor zaten, AC3'de kendi köyümüzü geliştirme tatında kalan gemi savaşları ve devasa orman hoşuma gitmişti, kabul karakteri biraz odundu, ama bu oyunda olmayan bir görevide vardı meydan savaşı, etrafta patlayan toplar ölen askerler, atın başında askerlere emir vermemiz hoştu.

Black Flag bir AC oyunu bile değildi bence, oyunda bir şehir bile yoktu adam akıllı gerçi şehirde yapacak bir şeyde yoktu. Oyundaki görev sistemide adamı takip et, dinle sonra gemiye bin öğrendiğin lokasyondaki İspanyol yada İngiliz gemisini vur.

Bende senin yorumlarını beğenirim hocam, ilk oyunla ilgili şunlarıda diyeyim yaklaşık oynayalı 7 8 yıl olmuştur, belkide 5 yaşında oynadığım Gta'dan sonra en sevdiğim konsept Assasin's Creed konsepti olmuştur, tarihi bir oyun kılıç kalkan var open world daha ne isterim ama yaklaşık 10 kadar süikast yapıyorduk sanırım süikastten önce git şehre manav dinle, gözcülük yap, adamdan cüzdan çal, adamı döv bilgi al ve süikastı yap. Oyunun derinliği bu kadardı üstüne hepi topu 5 6 finishing hareketini binlerce defa yapmak bayıyordu, o zamanda sanırım hep yakın çekim hareketler.

Yalan yok ama bir Jerussalem kadar atmosferi içine alan şehirde gelmedi bu oyuna tam Assasins/Templar şehriydi.

AC 2 zaten benim için yeri ayrı olan bir oyun,

Ubisoft o oyundan sonra daha iyi bir oyun yapamadı bırak bu seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 23 Kasım 2015; 1:20:52 >

• Revelations hikaye olarak zayıftı ve oyuna getirilen yenilikler pek bir gereksizdi (kule savunması, çamaşır iplerinde kaymak, sürüsüne bereket bomba v.s.)
    Sırf İstanbul'da geçtiği ve iyi kötü tarihimizi yansıttığı için sonuna kadar gittim. Bizden kolay kolay çıkacağı yok bu tarz bir yapımın, bari bulmuşken oynayalım dedim. Ubisoft ta sağolsun ellerinden geldiğince hakkını veriyorlar. %100 gerçekçi olmasını beklemiyorduk zaten.
    3. oyunun düşünceleri güzeldi ama uygulamada felaketti. Doğa haritaları büyük ama çoğunlukla boştu, savaş alanı atmosferini hiç verememişlerdi, Desmond'ın hikayesi saçmalamıştı ve efsanevi buglar/optimizasyon sorunlarına sahipti. PC de hala problemli olduğunu biliyorum opt.konusunda. Olan bizim Caner'e oldu :/ En iyi kısımları yeni dövüş sistemi, deniz ve gemi sistemi ve crafting kısmıydı.
    4. oyun bence de bir AC oyunu değildi. 3. oyunun deniz kısmı beğenildi diye direkt oraya yüklenmeleri çoğu AC severi seriden soğuttu. Hem assassinlikle pek alakamız yoktu oyun boyunca hem de konusu çok kopuktu. Çok güzel ortam ve karakterlerden yararlanamadılar resmen. Bu oyunun ek pakedi diyebileceğimiz Rouge ise iyiydi diyebilirim.
    Sonra Unity felaketi var, almayı düşünmüyordum aslında ama yeni aldığım ekran kartıyla birlikte seçebileceğim en iyi oyun buydu o sıra. Güzel başlayan oyun bu kadar kötü devam ettirilebilirdi, tebrik etmek lazım Ubiyi. Kendi ülkelerinde geçen ve kendi tarihlerinin en önemli kısmını konu alan bir oyuna çok çok daha önem vereceklerini düşünmüştüm ben. Ama baya bir yüzeyseldi görevler ve arka plan gelişmeleri. Ek olarak günümüzde geçen kısım iyice boşlanmıştı.

Sendika da ise (hiç ciddiye alamadım şu ismi, bütün gün boş boş konuşan pos bıyıklı amcalarla oynayacağız havası uyandırıyor ) baya bir hatalarını telafi etmiş durumdalar. Amerikayı yeniden keşfetmektense ellerindekilere yoğunlaşmışlar. Az kişinin oynadığı, müthiş problemli ve 1 ay sonra unutulan multi kısmını da sonunda çıkarmışlar oyundan. Günümüzde geçen kısım gene iyice boşlanmış durumda ama en azından ana hikaye assassin-templar savaşına odaklanmış durumda tekrar.
    En sevdiğim yenilik ise "bat claw" ve 1. Dünya Savaşı kısımları. Oyun iyice Batman'le birleşmeye doğru ilerliyor

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Bazı ac oyunları çok sarıyor, oyunu herşeyiyle %100 bitirmek istiyorsun, bu 3 oyunda hissettim bunu, şu an syndcate'te yan görevleri yapıyorum, hikaye ile gang wars bitti, ondan sonra silerim oyunu, syndcate sıradan bir ac oyunu ama herkese tavsiye ederim benim 20 saat falan olmuş ama hiç sıkılmadım
  • Oyun bana pek fena gelmedi. Açıkçası büyük bir önyargı ile bakıyordum ona rağmen oynarken keyif aldım. Ama daha çok başındayım. Optimizasyon'u bu sefer başarmışlar diyecektim ki... Tutorial bölümlerinde 45-55 fps ortalama ile oynarken şehire geçtiğimde 3 FPS'yi gördüm. İnanmadım baktım gerçekten de 3 yazıyor. Shadow'u 1 kat alta çektim ve 30'lara çıktı. Optimizasyon REZALET!!!
  • quote:

Bazı ac oyunları çok sarıyor, oyunu herşeyiyle %100 bitirmek istiyorsun, bu 3 oyunda hissettim bunu, şu an syndcate'te yan görevleri yapıyorum, hikaye ile gang wars bitti, ondan sonra silerim oyunu, syndcate sıradan bir ac oyunu ama herkese tavsiye ederim benim 20 saat falan olmuş ama hiç sıkılmadım

Ben daha iki üç saat kadar oynadım Fallout'dan pek vakit kalmıyor.

Bu oyunun bu kadar yakın tarihe gelmesi hoşuma gitmiyor genede Londra güzel olmuş ama. Görünen derli toplu bir oyun. Zevkle oynar sonra silerim herhalde.

Bir sonraki oyun Bolşevik isyanında geçebilir artık.

• Bir sonraki oyun uzak doğuda geçecek deniyordu, japonya olması muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 23 Kasım 2015; 11:43:11 >
  • Gtx 570 ayarında kartla oynayabilen var mı unityde yetmemişti 1280 mb 570gtx. 720p de low meduim karışık 30fps alsam yeterli. Fallout ve battlefront herşey ultrada 720p ile 25 30fps arası oynayabiliyorum ama iş ac e gelince herşey low olsa açmıyor unityde

• unity'den ders çıkarmışlar gerçekten görevler güzel,tek sıkıntı düşmanlar tek tip kopya olmuş onun dışında şehir,atmosfer görevler çok güzel.

benim ac sıralamam.

2-brotherhood-rogue-syndycate-revelation-4-unity-3 şeklinde 1. oyunu oynamadım o yüzden listeye koymadım.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Dostum senin dediğin gibi uygulamıştım yine derdime çare olmadı. Eğer bu sorunla karşılaşıp bu şekilde geçemeyen arkadaşlar düşmanlardan yavaşça uzaklaşıp kurtulduktan sonra alana doğru hızla gitmeyi denesinler. Çünkü 50-100 metre civarında oyun garip bir biçimde loading'e girmeye başlıyor.
  • Oyunu bugün oynama fırsatı buldum. Beğendim güzel olmuş. Ama optimizasyon pek iyi değil gibi. Ara sahnelerde fazla düşüş var.

Bir de ayrı bir sorunum var. Unity bitirdim 2 hafta önce. Ekran kartının kutudan çıkan cd driverini kullanıyordum. 300 küsur mblik son driveri indirmiştim fps artmıştı ama oyun sürekli donuyordu 5-10 saniyeligine. Umarım syndicate'de olmaz dedim ama maalesef var. Sorun driverla alakalı olabilir mi? Önerdiğiniz bir driver var mı?
    Amd ekran kartı kullanıyorum R7 serisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Oyunu bugün oynama fırsatı buldum. Beğendim güzel olmuş. Ama optimizasyon pek iyi değil gibi. Ara sahnelerde fazla düşüş var.

Bir de ayrı bir sorunum var. Unity bitirdim 2 hafta önce. Ekran kartının kutudan çıkan cd driverini kullanıyordum. 300 küsur mblik son driveri indirmiştim fps artmıştı ama oyun sürekli donuyordu 5-10 saniyeligine. Umarım syndicate'de olmaz dedim ama maalesef var. Sorun driverla alakalı olabilir mi? Önerdiğiniz bir driver var mı?
    Amd ekran kartı kullanıyorum R7 serisi.

Doku kalitesini medium yapın ve gölge kalitesi medium olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.