Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
17.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki at arabalarını biraz fazla abartmışlar, bazı sokaklarda aşırı yoğun trafik var, kaçışlı kovalamacalı görevlerde saçma sapan durumlar meydana geliyor.
  • Unity'yi hiç sevmemiştim, belki 8-10 saat oynadıktan sonra bilgisayarımdan silmiştim ama bu oyunun başından kalkamıyorum bir türlü. Günlerdir aralıksız oynuyorum, geçen seneyi pas geçtiğim için Assassins Creed'i özlemişim meğerse. Favorim Black Flag'den bile daha çok sevdim sanırım. Keşke şu kanca atma işini Batman'deki kadar kusursuz yapsalarmış o zaman muhteşem olacakmış.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    Bu oyunu yükledim ve açarken ekran kartı yetersiz gösteriyor.(intel kartını)Oyunda sıkıntı yaşatıyor.Normalde ekran kartım 4gb gtx960m.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
    not:laptop kullanıyorum.
  • Optimizasyon nasıl iyi yahu bu oyunda. Unity'nin son hali bile buna bin basar, en düşük ayarlarda bile çok düsük fps'ler alıyorum bu oyunda.
  • AC.ini dosyasından fog=0 yapıp oynamak lazım sis kalkınca detaylar çok güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Aralık 2015; 2:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

i7 4510u 3.00 GHz
    4gb DDR3 1333 MHz
    GT 840M 2gb 64 bit
    Win 8.1 64 bit

Kaldırır mı?

Yardımcı olun lütfen :(

4gb ram yetmez bu oyuna.

Ekran kartında düşük.

• Sonu gerçekten çok kötüydü, yıllardır bir oyunda oynadığım en kötü boss fight'dı, her sene bir assassins creed çıkarmak zorunda olmasalar eminim daha iyi birşey hazırlayabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 16 Aralık 2015; 16:58:23 >
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    dostum sistemini yazarsan yardımcı olmaya çalışalım..
    bende hiçbir sıkıntı yok gayet stabil 1080p de ..sadece birkaç ayar en üstün bir tık altında.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Oyunun başında iyiydi ama sonra şehre gelince berbat oldu. i7 2600k, R9 280 var. Şehirde low da yapsam high da yapsam 30-40 fps civarı alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Oyunun başında iyiydi ama sonra şehre gelince berbat oldu. i7 2600k, R9 280 var. Şehirde low da yapsam high da yapsam 30-40 fps civarı alınıyor.

Dostum oyun nvidia tabanlı oldugundan işlemcin kurtarsa da ekran kartından ve yazılımdan tökezliyorsun büyük ihtimal...
    Ama evet oyunda bir sorun yok mu var frame düşmeleri oluyor ama bende oyunu baltalayacak şekilde değildi...nette araştırıp , birkaç ayar kısıp sabit 60fps yi yakaladım . Sorunsuz oynuyorum.benim kart gtx 970, işlemci i5 4690k 4.2ghz o/c , 16gb ddr3 1600 dual ram...ve inanırmısın ben unity den çok daha sevdim oyunu hem grafik , atmosferi ,hemde oyunun akıcılığı hoşuma gitti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

AC.ini dosyasından fog=0 yapıp oynamak lazım sis kalkınca detaylar çok güzel gözüküyor.

Allah razı olsun oyunun yarısını sisli sisli oynadıktan sonra ilaç gibi geldi :)
  • oyunu malum sunum oynuyorum... %13 civarına kadar oynamıştım oyunu. dün format attım. çok absürt bir yerde yedekleniyormuş oyunun save dosyası. dalgınlığıma geldi belgelerimdeki klasörün yedeğini aldım sadece.

C:\Users\username\AppData\Roaming\uplay\CODEX\Saves\AssassinsCreedSyndicate

%15'i geçmeyen save dosyası varsa özelden atabilir mi biri? yada bölüme göre save paylaşılan bir yer var mıdır?

zaten kendini çok tekrar eden bir oyun %15'lik kısımı bile bir daha oynamak koyar bana.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Syndicate gerçekten güzel oyun olmuş görevleri tamamlamak zevkli, Unity'i bitirmedim henüz ama bu daha sürükleyici geldi, Ubisoft yapmış bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Aralık 2015; 14:39:34 >
  • ASUS 4GB R9 380 ekran kartı aldım 900 lira verip oyunda very high'da 35fps alıyorum nedir bu rezalet?
  • Oyuna başladım, ikiz kardeş assassin fikri güzel olmuş. Uyumları, birbirlerine yorumları falan hoş yapmışlar. Performans açısından unity'nin son halinden daha kötü geldi bana.

Bir de oyunun açılması dakikalar sürüyor. Ubisoft logoları, uyarılar, online server'a bağlanma çabaları. Bunları kaybetmenin yolu var mıdır?

• AC:Syndicate'ye gelen son yama(1.31) ile birlikte "cloth physics" özelliğinin 30 fpsde çalışmasını düzenleyen opsiyonel bir komut eklendi.Bu özelliği oyun içinden değiştiremediğimiz için oyunun ini dosyasına komut ekleyerek cloth physics özelliğini devre dışı bırakabiliyoruz.

Oyunun default halinde bu özellik açık olarak geliyor ve 30 fpsde çalışıyor.Oyun bu değerin üzerinde oynansa bile elbise fizikleri 30 fpsde çalışmaya devam ettiği için karakterler üzerinde grafiksel glitchler oluşabiliyor.Oyuncular tarafından rapor edilen bildirimler ışığında yapımcı firma hem oyunun performansını artırmış hemde bu özelliği tamamen kapatabileceğimiz bir komutu opsiyonel olarak oyunculara sunmuş bulunmaktadır.

Cloth Physics devre dışı bırakmak için ;

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adı\Belgeler\Assassin's Creed Syndicate konumuda yer alan ini uzantılı AC dosyasını açıp [Options] sekmesi altına "FlexibleMotionSimulationFPS=1" komutunu eklerseniz cloth physics özelliğinin 30 fpsde çalışmasını devre dışı bırakıyorsunuz.İşlemi geri almak için eklediğiniz komutu silmek yeterlidir.

• Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Sizde bir sikinti var. I3 4170 r7 370 4gb ve 8 gb ram ile radeon ayarlarindan performansa alirsam ve mozaik dosemeyi kapattigimda oyunu highda ve msaa2x + fxaa da sbt 30 fps de oynuyorum.

• Arkadaşlar oyunu yeni oynamaya fırsatım oldu ve seriyi biraz toparlamış gözüküyorlar. Fakat şöyle bir sıkıntı var..oyun yükleme ekranlarında acs.exe yanıt vermiyor hatası verip atıyor. Oyun oynarken böyle bir sorun yok ama yükleme ekranlarında oluyor. Uplay üzerinden oynuyorum ve oyun orijinal. Internette birçok yorum yapılmış ama kesin bir çözüm bulamadım, bu konuda bilgisi olan var mı? Sistem win7 64bit - İ5 3450 - 16GB Ram - gtx770 - son sürücüler yüklü. Oyunun grafik ayarlarıda çok yüksek seviyede değil.
  • Arkadaşlar oyun optimizasyonu nasıl bug vs konular oyun genel olarak sorunsuz mu?
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Çok sorunsuz, ben fx 6300 ve gtx 660 ile oynadım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.