Bildirim
ASSASSIN'S CREED SYNDICATE (PS4 ANA KONU) 23 EKİM 2015 (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Assassin’s Creed Syndicate Gameplay Walkthrough 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Haziran 2015; 12:45:16 > -
Sen buna jacob demişsin ama bu bildiğin kıvanç tatlıtuğ -
-
Nedense bu oyun diğer ac oyunlarına göre benim daha çok ilgimi çekti. Atmosferi açısından olsa gerek. -
Assassins Creed Syndicate - New Gameplay on PS4!:http://youtu.be/usV0AIPKWFg
Yeni gameplay gayet güzel duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 19 Haziran 2015; 13:09:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu sefer olmuş gibi,dimi?
Çok komik bir durum ya kimse bilmeden etmeden yazıp duruyo senin dağıtımcın baskı yapmadığı sürece hiçbirşey değişmez.
Ek olarak kaç dil kaç dil diyenler dünya da kaç ülke var kaç dil var bir araştırsınlar boşboş yazıp konuları kirletmeyin bilinçsiz şekilde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum anlamıyolar boşver,ABD donanması boğazdan geçerken andımızı dinleten tipler işte,sanıyorlar Ubisoft Fransız olduğu için dil koymuyor vs. abuk subuk şeyler,fiyatıda Ubisoft belirliyor sanıyorlar. Adamlara kalsa fix fiyat işte heryere 60 dolar ama her ülkenin daıtıcılar bir ayar çekiyor kimisinde daha pahalı oluyor kimisinde daha ucuz ama yok Ubisfot fransız ya hatta 500 tl olacakmış ama bizim bitanecik firmamız Aral "olur mu öyle şey,adam mı s.kiyonuz biz canım oyuncular için şunu 260 yapalım" demiş. -
Öyle demeyin ama facebook sayfasından türkçe paylaşım yapıyorlar. Onuda nasıl yapıyorlar acaba. Nat geo dada aynısı. Galiba paylaşımda şu lokasyondakiler görsün seçeneği var galiba...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk serinin kutusunu görmüştüm ps3te, hmm enteresan duruyor dedim, yakın zamanda denediğimde daha önce benzerinin hiç olmadığı, karakterinin akıldan kalan bi yapısı olduğunu gördüm, neyse 2 çıktı, oyun gelişmiş, eski İtalya da geçiyordu, mekan ve çevre etkisiyle oynadım.
Ondan sonra artık Brotherhood falan pek sarmamaya başladı, adet yerini bulsun diye oynayıp bitiriyordum, Black Flag vs. bugün hepsini bitirmiş durumdayım ve şunu diyorum:
Bence büyü bozuldu, pek gitmiyor artık, farklı projeler üretmeli ubisoft, Prince of Persia serisine yeniden odaklansın veya başka bir tarz üretsin -
Çöp bence.son 2 3 yildir ac bozdu oynanmaz
-
yine tıraş, yine tıraş -
Turkce altyazi bile eklenmemesi artik buyuk bir ayip hic mi bu firmalar sony exlerinden ornek almazlar anlamiyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkce bloodborne, unc 1-2, gow3, heavy rain, last of us vs varken varsin ac yi oynamim hic sorun degil..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından bi Edward Kenway karizması olabilirdi -
AC serisi çok güzel başladı. 1.oyunu beğenmiştim, 2.oyun harikaydı, Brotherhood da güzeldi, Revelations meh, 3 meh'ti. 4.oyunu beğenmemiştim, Unity ortaydı. Rogue çok güzeldi, Bu da Unity'nin aldığı puanları alır bence. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X