Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sana iki sene sonra haber ederim. Burada vakit harcama. Telefona not aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Bu millet salak valla şu işin çeyreğini yapamazlar sonra da buraya gelip laf ederler...

Kesinlikle haklısınız. İnsanların moralini bozmaktan başka bişey bilmiyorlar.
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Pişkin pişkin cevap yazacağına git de düzgün yazmayı öğren. Madem mühendis adamsın bunlara dikkat etmelisin.

• Çeviri bugün bitti arkadaşlar ancak son güncellemelerle gelen ekstra metin olma ihtimaline karşı henüz yüzde yüz olarak güncellemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Çeviri bugün bitti arkadaşlar ancak son güncellemelerle gelen ekstra metin olma ihtimaline karşı henüz yüzde yüz olarak güncellemedim.

upload et bari artık yav. :(
  • DUYURU

yeni update ile BELKİ yeni metin gelmiştir diye arkadaşlar %100 e tamamlamamış. yine bir ay bekleyeceksiniz yani, BELKİ yeni metin gelmiştir o yüzden. işgüzarlığın daniskası, adamlar bitirdikleri yamayı yayınlamıyorlar :D
  • Temennim inşallah Ubisoft ileride Türkçe dil seçeneği ekler de bu yetenekli ve yılmayan arkadaşlara verir çevirme görevini de. Bu şekilde böyle forumda embesil ve terbiyesiz veletlerle muhatap olmak zorunda kalmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Mayıs 2016; 23:55:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Temennim inşallah Ubisoft ileride Türkçe dil seçeneği ekler de bu yetenekli ve yılmayan arkadaşlara verir çevirme görevini de. Bu şekilde böyle forumda embesil ve terbiyesiz veletlerle muhatap olmak zorunda kalmazlar.

Temeniniz için teşekkür ederim aslında bir tane resmi AC çevirimiz oldu, tabletler için çıkan AC Pirates. İnşallah ileride PC oyunlarını da çeviririz.

5 yıldır resmi ve gayriresmi çevirilerle uğraşıyorum, böyle tipler hep vardı gördüğünüz gibi hala var. Ben alıştım artık, siz de takmayın.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil, adamlar sanki para verip sipariş etmişlerde gecikmiş gibi şikayet ediyor. Çok sabırlı insanlar bu gönüllü çeviri işi yapanlar yahu şaşıyorum bunca olumsuz yoruma rağmen geri adım atmıyorlar.
    Ubisoft olurda bir gün Türkçe yerelleştirme yapacaksa kesinlikle bu ekip yapmalı.
  • quote:

Çeviri bugün bitti arkadaşlar ancak son güncellemelerle gelen ekstra metin olma ihtimaline karşı henüz yüzde yüz olarak güncellemedim.

said hocam son güncelleme 1.5 dimi ondan başka güncelleme çıktımı oyuna bilmiyorumda o yüzden sordum hocam Allah sizden razı olsun bende sizin gibi AC fanatiğiyim şimdiye kadar çıkmış tüm oyunlarını oynadım çoğunu sizin sayenizde türkçe olarak oynadım ingilizcem çeviri yapacak kadar iyi olsa bende bu ac ceviri işine gönüllü katılırdım
  • Said hocam ac:identy oyununuda çevirmeyi düşünüyonuzmu cevaplarsanız sevinirim.

• Said hocam hiç acele etmeyin (Zaten acele etmiyor işi gerektiği gibi kararında yürütüyorsunuz.)

Okulların kapanmasına az bir süre kaldı,bence yamayı tatil hediyesi olarak yayımlayabilirsiniz.Tatile Assassin's Creed Syndicate ile çok güzel başlayabiliriz.Gerçekten oldukça başarılı projelere imza atıyorsunuz,aynı zamanda yaptığınız bu gönüllü çalışmalara gereken saygıyı göstermeyenler yok değil konuyu çeşitli gerçek olmayan uygunsuz cümlelerle kirletenler de oldu,buna rağmen projeyi aynı azmi onca sorumluluklarınıza rağmen tamamlama çabalarınız takdir edilecek düzeyde.

Birde Assassin's Creed Freedom Cry oyununu Türkçeleştirmeyi de unutmayın :) Onu da yaz tatilinin sonlarında yayımlama imkanınız olursa,Assassin's Creed Syndicate ile başlayan yaz Assassin's Creed Freedom Cry oyunu ile sona erer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiGeRR Gx -- 23 Mayıs 2016; 3:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

quote:

said hocam son güncelleme 1.5 dimi ondan başka güncelleme çıktımı oyuna bilmiyorumda o yüzden sordum hocam Allah sizden razı olsun bende sizin gibi AC fanatiğiyim şimdiye kadar çıkmış tüm oyunlarını oynadım çoğunu sizin sayenizde türkçe olarak oynadım ingilizcem çeviri yapacak kadar iyi olsa bende bu ac ceviri işine gönüllü katılırdım

Aynen bildiğim kadarıyla en son 1.5 çıkmıştı aşağı yukarı 1 ay belki biraz fazla olmuştur. v1.6'da eğer çıkmışsa birçok yerde paylaşımlar yapılır diye düşünüyorum.

Said hocam kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FaTalErroR_ -- 23 Mayıs 2016; 16:40:36 >

• 1 hafta içinde çıkar mı ?
  • Said aga kral adamsın ve çeviride emeği geçen sizin sayenizde Ac serisini anlayarak ve Daha çok sevdim helal olsun başka bişi demiyorum
  • inciceviri kullanıcısına yanıt
    haha ulan güldürdün :D aynen katılıyorum sana kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanks1987

quote:

Orijinalden alıntı: talhataskale

quote:

Aynen bildiğim kadarıyla en son 1.5 çıkmıştı aşağı yukarı 1 ay belki biraz fazla olmuştur. v1.6'da eğer çıkmışsa birçok yerde paylaşımlar yapılır diye düşünüyorum.

Said hocam kolay gelsin

eyvallah kardeşim saolasın

• öncellikle ceviri icin çok teşekkürler peki çeviriyi ne zaman yayınlarsınız bu hafta mesela yayınlanır mı yoksa bir dahaki aya mı kalacak ? aylardır bu anı bekliyoruz :) sitem etmiyorum sadece soruyorum ona göre oyun icin zaman ayarlicamda :)
  • Yamanın yayınlanmadığı her gün oyuna ilgim azalıyor 1 haftada yayınlarlar inşallah
  • Kardeşim amacım eglenmek değil durumun bu kadar traji komik olduğunu yansitmak tabiki bir emek gösteriyosunuz buna saygım sonsuz fakat 2 ay boyunca % 90 ibaresi ile insanları ümitlendirmekte biraz yanlış. bu kadar aya ingilizce kursuna gitsem yamaya gerek kalmaz kendim anlardım işin espirisi bir yana gerçekteb gereğinden uzun süren bana göre başarısız bir projeydi insallah çeviriyi görünce düşüncelerim değişir inşallah eleştrilerime kırılmadın sağlıcakla.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.