Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle kolay gelsin hepinize %10 luk yama ne zaman yüklenir acaba steamde oyunu dün tüm dlcleri ile indirdim tr yama %90 olduğudundan bu nedenle oyunu oynamadım yamanın çıkmasını bekler durumdayım sonraki %10 luk güncelleme ne zaman acaba mayıs ayının başındamı yoksa sonundamı yayınlanır.
  • Duyduğum bir bilgiye göre mayıstada tr yamayı göremeyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxx

Duyduğum bir bilgiye göre mayıstada tr yamayı göremeyeceğiz

Nerden duydun kanka valla üzdün mk :/
  • Crookers kullanıcısına yanıt
    Adam kendi demiş kanka şuan meşgulum 1 ay da meşgul olucam başka işlerle meşguller yani ondan mütevellit böyle düşündüm.

• xaxx X kullanıcısına yanıt
    Cok ciddiyim icimi acittin kank. Umarim bu kadar hizli bir sekilde %90'a getiren ekip %10'luk kisimi 1 ay uzatmaz tek temennim bu :/

• Insallah kardeşim ama işte adamlarında başka işleri varsa birşey diyemeyiz yani benimde içim acıdi malesef

• 1 hafta içinde çıkar mı sanki witcher 3 çevirdiniz :D witcher 3'ün bile test süreci kısa sürede bitmişti.
  • quote:

Adam kendi demiş kanka şuan meşgulum 1 ay da meşgul olucam başka işlerle meşguller yani ondan mütevellit böyle düşündüm.

şu mesajını gördüm depresyona girdim bi daha düşünceni paylaşma tribe koydun bizi

• haha :D her gün umutsuzca girip bakıyorum hala %90 içim sızlıyor
  • quote:

haha :D her gün umutsuzca girip bakıyorum hala %90 içim sızlıyor

Valla kank bende öyleyim bir sabah giriyorum birde akşam giriyorum bi ihtimal belki yayınlanmıştır diye :D En sonunda dayanamayıp başlıcam şu oyuna o olucak
  • ne zaman çıkıyor ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Yahu adam meşgulum demiş, güncellemelerle ilgili açıklayıcı bilgi vermiş, gelmiş yaptığın yoruma bak. Çoğu kişi bekliyor dostum ama motivasyon düşürücü yorumlar yapmasan daha iyi olur. Mayıs ayında zor çıkar gibi duruyor, ki bi Witcher 3 olmasa da diğer Ac oyunlarına göre metinler daha fazla. En kısa zamanda çıkarmaya gayret gösteriyorlar, umarım yakında çıkar.
  • Kulak Asmayın Millete, Düşürmeyin enerjinizi ;)
  • Valla benim moral sıfır sıfır sıfır :D bende bekliyorum yamayı ne zamandır %90 o %10 luk kısım bu kadar uzun sürüyor mu yaw bi zahmet şunu bir an önce bitirseniz sizde kurtulun bizde :)
  • Ben de dört gözle bekliyorum, kolay gelsin.
  • ne zaman çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

ne zaman çıkıyor ?

belki yarın belki yarından da yakın...
  • çıkacağı yok ama insan bekliyor işte...
  • Sayılı gün çabuk geçer sonuçta karşılıksız ve emek isteyen bir iş tahminim haziran başı en geç ortasında çıkar bence tekrardan bu yamada emeği geçen arkadaşlara şimdiden şükranlarımı sunarım.
  • ne zaman çıkıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.