Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamanın çalışması için oyunu güncellemek şartmı unity de böyleydi şartsa hangi sürüme kadar güncellemeliyiz oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polis3373

Yamanın çalışması için oyunu güncellemek şartmı unity de böyleydi şartsa hangi sürüme kadar güncellemeliyiz oyunu

Büyük ihtimalle oyunun en güncel sürümüne. Şu ana kadar ki yamalar Ac'nin steam sürümüyle uygundu *Ac Chine hariç". Bu çeviri de umuyorum ki en son güncellemeye uygun olarak yayınlanır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JipiaxPhoenix

quote:

Yamanın çalışması için oyunu güncellemek şartmı unity de böyleydi şartsa hangi sürüme kadar güncellemeliyiz oyunu

Büyük ihtimalle oyunun en güncel sürümüne. Şu ana kadar ki yamalar Ac'nin steam sürümüyle uygundu *Ac Chine hariç". Bu çeviri de umuyorum ki en son güncellemeye uygun olarak yayınlanır. :)

Evet en guncel surume uygun olacak. Ayrica China'yi da vakit bulunca duzeltecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: JipiaxPhoenix

quote:

Evet en guncel surume uygun olacak. Ayrica China'yi da vakit bulunca duzeltecegiz.

%10 luk bir süreç için 2 ay fazla değil mi

test etmediğiniz versiyonu indirme linki koyun isteyen indirip oynasın bare (çevirmen alımı olsa glirdim )

• Hocam çeviriyle alakalı değil ama bi sorunum var.

Geçen gün Unity'yi satın aldım elime beleş sayılabilecek bi para geçince () Oyunda server bridge görevleri var hatırlarsan. Onların ilkine geldiğimde (metro istasyonlu olan) bi noktasında takıldı oyun, ACU.exe stoped working hatası verdi. Daha önce 3-4 kere crackli versiyonunu bitirdim o da arada yapardı ama oyuna tekrar girince düzelirdi. Orijinal oyunda olması çok canımı sıktı.

Belki yamadan dolayı oluyordur diye yamayı sildim, oyun dosyalarını verify etmeyi denedim, görevi yeniden başlattım, farklı göreve girip geri döndüm. Görevden hiç bir türlü çıkamıyorum, görevi yeniden başlatınca aynı noktaya gelince tekrar atıyor, farklı görevden gelince de kaldığı yerden devam ediyor. 1898'de metro istasyonunda sıkışıp kaldım yani şu an .

Ubisoft'a derdimi anlatan bir mail attım cevap bekliyorum, belki sen de bişeyler biliyorsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam çeviriyle alakalı değil ama bi sorunum var.

Geçen gün Unity'yi satın aldım elime beleş sayılabilecek bi para geçince () Oyunda server bridge görevleri var hatırlarsan. Onların ilkine geldiğimde (metro istasyonlu olan) bi noktasında takıldı oyun, ACU.exe stoped working hatası verdi. Daha önce 3-4 kere crackli versiyonunu bitirdim o da arada yapardı ama oyuna tekrar girince düzelirdi. Orijinal oyunda olması çok canımı sıktı.

Belki yamadan dolayı oluyordur diye yamayı sildim, oyun dosyalarını verify etmeyi denedim, görevi yeniden başlattım, farklı göreve girip geri döndüm. Görevden hiç bir türlü çıkamıyorum, görevi yeniden başlatınca aynı noktaya gelince tekrar atıyor, farklı görevden gelince de kaldığı yerden devam ediyor. 1898'de metro istasyonunda sıkışıp kaldım yani şu an .

Ubisoft'a derdimi anlatan bir mail attım cevap bekliyorum, belki sen de bişeyler biliyorsundur

Ben daha yeni bitirdim Unity'i ama öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım hatta hiç bir sorunla karşılaşmadım.

• Usta ben de 4 kere bitirdim daha once ama ilk defa başıma geliyor. Bugün save dosyalarını silip baştan başladım aynı noktada yine attı oyundan. 1 buçuk saatimi boşa harcadım. Yeminle kafayı yedim pc ye format atıcam artık. Zaten teklemeye başlamıştı bahane olmuş olur.

Bu arada AC Unity Companion app neymiş öyle ya keşke syndicate için de olsa

• Bende Unity'i ojinal aldım, Luxemburg semtinin bir kısmına giremiyorum, kafayı yiyeceğim inşallah orda bir görev çıkmaz yoksa yapamayacam. Semte girdiğim an AC Unity çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

Bende Unity'i ojinal aldım, Luxemburg semtinin bir kısmına giremiyorum, kafayı yiyeceğim inşallah orda bir görev çıkmaz yoksa yapamayacam. Semte girdiğim an AC Unity çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Hocam ben bugun pc yi formatladım düzeldi

Bu arada co-op oynamak istersen beraber girebiliriz satın almamın tek sebebi oydu ama oynayacak adam bulamıyorum

• Oyunu ilk yüklediğimizde bir sahne çıkıyor Lucy ve Shawn ı görüyoruz orası bir daha izlenmiyor oranın çevirisini yaparmısınız ?
  • ne zaman çıkıyor mayıs ayı içerisinde çıkar mı ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    vallah inşallah mayısta çıkar :)
  • Sanırım daha test süreci var değil mi? Yani yama %100 olsa bile garanti Nisan ayına kadar bekleriz gibi geliyor.
  • O sahnenin altyazısı varsa yapılır zaten. Olup olmadığını hatırlamıyorum ben şu an. Unity'de de Welcome to Helix dye bi giriş videosu vardı ama oranın altyazısı olmadığı için çevirisi de mümkün değildi mesela. Veya çevirisi yapılsa bile ayarlara ulaşılmadığından altyazıyı açamadığımız için çevirinin anlamı olmuyordu.

Allahtan bu oyunda videolar sırasında enable/disable seçeneği var Yani oyunun kendinde altyazı varsa yaparlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Crookers

Sanırım daha test süreci var değil mi? Yani yama %100 olsa bile garanti Nisan ayına kadar bekleriz gibi geliyor.

%90'lık güncelleme Nisan'da yapıldı zaten :) bir sonraki güncelleme yapıldığında tamamen bittiği anlamına gelir ki Said hoca'nın açıklaması bu yönde olacağını gösteriyor. Mayıs ayı içerisinde inş o güzel haberi alırız

• 1 hafta içinde çıkar mı ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    çıkmaz bence yükledim oyunu bekliyorum bende yamayı
  • Oyunu indirdim dört gözle türkçe yamanın çıkmasını bekliyorum. Türkçe yama çıkana kadar The Witcher 3'e Game of Thrones RP'leri yapıyorum kendi kendime :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crookers

Oyunu indirdim dört gözle türkçe yamanın çıkmasını bekliyorum. Türkçe yama çıkana kadar The Witcher 3'e Game of Thrones RP'leri yapıyorum kendi kendime :D

al benden de o kadar The Witcher 3'e ikinci defa oynuyorum şuan mecburen bekleyecez

• Bir oyun bu kadar iyi olabilirmi ya :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.