Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rorschach_

Arkadaş rahatsız hocam galiba.

seni şikayet etim ve polise vereceyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Arkadaş rahatsız hocam galiba.

seni şikayet etim ve polise vereceyim

her çeviri başlığında böyle yapmayın layığıyla işini yapanları bile bezdiriyorsunuz. neden mağdurmuşsunuz ? neden sizi kandırmışlar ? yani boş muhabbet yapmak için burayı mı buluyorsunuz ?

@xOmeRx96 ben %80 iptal geyiğine dedim arkadaş duymak istediğini duysun diye...
  • zamanında sanırım oyunçeviride bu trollere agır laflar edildi ve ban yediler hala kuyruk acıları var bunun başka açıklaması olamaz gidin arkadaşınızı falan trolleyin burda adam çeviri yapıyo amacınız ne :D bu arada orj oyun almak bir sanattır bu sanatı herkes icra edemez özellikle cebi zengin ama ruhu fakirler böyle gelip buraya edebiyat yapar size zaten kimse zorla alın demedi emege saygınız varsa orj alın adamlar okadar oyun yapmıs herkes korsan alsa ztn adamlar yeni oyun çıkartmaz. biraz bişeylere saygınız olsun lütfen trollük yapılcak yer burası degil gidin evde babanızı trolleyinde dayagı yiyin ahaha :):) :) :)
  • Bu adamlar bu kadar hizmeti karşılıksız yapıyor. Helal olsun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Bu ekipteki insanların sadece bu proje ile uğraşmadığını 23 Studios ile bir sürü resmi projede de aynı anda çalıştığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
    Boş vakitleri çok olmadığı gibi tüm boş vakitlerini de bu yamaya vermiyorlar ama size resmi dil desteği kalitesinde bir çeviri sunuyorlar.
    AC'nin mobil oyununun resmi çevirisini de biz yaptık.

O yüzden bazı arkadaşlara rezil olmamaları için ölçülü konuşmalarını tavsiye ediyorum.

Bu arada çeviri durumu %80 olarak güncellendi.

Öncelikle kolay gelsin. Çeviriye başladığından beri günlük takip ediyorum ve %80'i gördük. İnşallah en kısa zamanda %100 de görürüz :)

Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ellerine emeğine sağlık said ustam

• SAİD HOCAM ELİNİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORSUNUZ HEMDE HİÇ KARŞILIK BEKLEMEDEN.AMA BİRAZ ELİNİZİ ÇABUK TUTSANIZ DA ŞU SPEKÜLATÖRLER DE Bİ DEFOLUP GİTSE.BELLİ RAHATSIZ OLANLAR MEVCUT
  • Kimlerin bu çeviride emeği varsa Allah razı olsun. Sizler olmasanız çok güzel bir seriyi anlamadan oynamış olacaktık. Tekrar teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
  • beklemedeyiz
  • oyunsever biri olarak benim için çevirmenler oyunu yapanlar kadar değerli kişiler hepsine sonsuz teşekkürler onlar olmasaydı sanırım tek oynadığım oyun call of duty olurdu çünki görevi hikayeyi eşya yetenek felan filan anlamayınca oyunun hiçbir tadı yok butür oyunlarda.
  • arkadaş bi bitmediniz gitti virüs gibisiniz valla bu çeviri iptal oldu diyen çoluk çocuklar gidin az ötede kumda oynayın bulandırmayın ortalığı..
  • Assassin's Creed gibi kaliteli bir oyun serisinin çevirisi kolay kolay iptal olmaz. Her duyduğunuz dayanaksız, kaynaksız şeylere inanmayın.
  • Ceviri ne durumda
  • Arkadaşımız çeviriyi yapmak için emek veriyor, zaman ayırıyor. Ama bazı arkadaşlarda sabırsızlanıp nerde kaldı neden çıkmadı gibi eleştiriler yapıyor. O kadar sabırsızsanız yamayı beklemeden oynayın. Yama ile oynarım diyorsanız bekliceksiniz benim gibi.

Yamayı yapan arkadaşımıza tekrar emeği için teşekkür ediyorum.
  • Milletin ağzı çuval değil ki büzesin fakat hafta bir "Fırsat" bulup az da olsa bilgilendirme yapsalar. İnsanlarda yok iptal oldu aceleci davranmazlar ama Hakklarını yememek lazım iyi çıkarıyor. Sabretmemiz lazım Kolay gelsin
  • yama çıkacak diye oyunu aldım sabırsızlıkla bekliyorum elinize ağlık
  • çveviri iptal olmadı arkadaşlr ... bilgi werir misiniz
  • Ben troll arkadaşı şikayet ettim sizinde etmenizi rica ederim.
  • Ben de şikayet ettim İnşallah banlarlar, anca konuyu kirletiyor.
  • Yama İptal Edilmedi...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Sait hocam son güncelleme ile ilgili bilgi verebilir misin? Son durum, tarih vs gibi. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.